Cure ja danas bila na uzv da vidimo da li ima hos kakva cista od stimulacije. I nema nista. I na desnom jajniki imam 5 folikula (od 4, 8, 7 i dva od 6mm), a na lijevom 2 (10 i 8mm). Sad meni moja gin kaze pa to je super, a moj amh je 8.
Avama, moj je bio 9, prije 3 godine, dobila 9 jajnih stanica, 7 oplodeno, 4 se razvilo 💪
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Da li je netko sa amh 12 radio neku jacu stimulaciju ili je kod nas samo blaga stimulacija :)
Da li je netko sa amh 12 radio neku jacu stimulaciju ili je kod nas samo blaga stimulacija :)
Vuky, ja oba puta u jakoj stimulaciji....tj.valjda je to jaca 3 ili 4 menopura dnevno.
Popodne sam kod palade, bas me zanima sta ce on rec
I moj AMH je prvi put bio 3.5 i sad zadnji put kad san vadila 8.88
Vuky, ja oba puta u jakoj stimulaciji….tj.valjda je to jaca 3 ili 4 menopura dnevno.
Popodne sam kod palade, bas me zanima sta ce on rec
I mene bas zanima što ce ti reci.... ja sam bila ko u nekoj polustumulaciji, poslala sam bas mail ako ce raditi sad za praznike, jer meni M taman nekako za Bozic pada... zavisi sad ako ce kasniti, pa da vidim kako bi planirao postupak ( ja moram planirati zbog slobodnih dana, bolovanja... jer moram doci dolje odmah zbog uzv )
Bozma, ne znam kako je to moguce.. i koji je nalaz tocan.. ali AMH treba biti u korelaciji sa AFC ... meni je bome Dmitrovicka na osnovu uzv - AFC odmah rekla koliki ce biti AMH
Ne mozete popraviti rezervu- ona je kod zena takva kakva je, mozete popravljati samo kvalitetu toga sto je ostalo..
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Bozma, ne znam kako je to moguce.. i koji je nalaz tocan.. ali AMH treba biti u korelaciji sa AFC … meni je bome Dmitrovicka na osnovu uzv - AFC odmah rekla koliki ce biti AMH
Ne mozete popraviti rezervu- ona je kod zena takva kakva je, mozete popravljati samo kvalitetu toga sto je ostalo..
Ne znam i meni je bilo cudno. Mozda je greska na prvom nalazu, na njemu mi je sve ocajno. Dobijem 6 stanica, dr.kaze da to vise odgovara ovom AMH 8.88
Bozma, ne znam kako je to moguce.. i koji je nalaz tocan.. ali AMH treba biti u korelaciji sa AFC … meni je bome Dmitrovicka na osnovu uzv - AFC odmah rekla koliki ce biti AMH
Ti si kod dr Dmitrović kako si zadovoljna di bila tamo u postupku
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji