Kako ste mj zenice moje, blacky zao mi je.. Pinkfairy I Mi imamo neopstruktivnu azoo I plusic, nije nemoguce samo treba trud. Ja sutra idem na betu, imam sve simptome ja mislim, cak Sam se I onesvijestila juce 👀 cike bole, grudnjak Mi smeta, smeta Mi svakakva hrana it'd. Nego sutra Vadim betu, I nekako Sam dobila proliv, sta da uzmem da to rijesim, a da nisu lijekovi neki
Gdje ste bili u postupku pa vam je uspjelo??
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Kako ste mj zenice moje, blacky zao mi je.. Pinkfairy I Mi imamo neopstruktivnu azoo I plusic, nije nemoguce samo treba trud. Ja sutra idem na betu, imam sve simptome ja mislim, cak Sam se I onesvijestila juce 👀 cike bole, grudnjak Mi smeta, smeta Mi svakakva hrana it'd. Nego sutra Vadim betu, I nekako Sam dobila proliv, sta da uzmem da to rijesim, a da nisu lijekovi neki
Uzmi neki probiotik, tipa bulardi, i nis drugo. ako nije neki urnebesno jak bolje pricekat da samo prode. Drzimo palce za super betu <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Gdje ste bili u postupku pa vam je uspjelo??
I mene zanima :)
Hvala na potpori, curke. Stvarno je ovo shock. Zatekle me vijesti u gradu, pa nakon sto sam dusu isplakala u fontanu kraj Avenue Malla (totalno prigodno mjesto za dozivjet zivcani slom) - eto me u modu kupinovo vino + internet. Valjda ima medu mojim poznanicima netko tko moze na neku foru bit od pomoci trenutno, u svakom slucaju cu prevrnut internet dok nekog ne iskopam. A kupinovo je za zeljezo :D Idemo dalje. Ne znam tocno kamo i kako, al idemo.
💪💪 placi, nesto razbij ako treba i nije nista jos gotovo 💪
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Pozdrav, cure! Molim mišljenje i iskustva onih koje su iskušale ivf i sve čari bezbrojnih folikulometrija.
Naime, ovaj mjesec sam / bih trebala na prvi pokušaj ivf i to u prirodnom ciklusu (bez ikakve terapije stimulacije) - dijagnoze nemamo osim moje vanmaternicne i odstranjenog desnoj jajovoda (nekoliko mjeseci prije laparoskopije hsg pokazao obostranu prohodnost 🤔😏).
Ono što mene zanima je sljedeće; danas sam bila na folikulometriji (12 dc), ovulira lijevi jajnik, vodeći folikul 14mm. Nekako mi se čini malen s obzirom na to da su mi ciklusi 28-29 dana.
Npr. Prošli mjesec kad je ovulirao desni, na 10 dc vodeći folikul je bio 17mm.
Baš sam zbunjena oko toga... Odkud takve razlike? Mislite li da mi je ovaj ciklus anovulatorni? Nisam još dobila stopericu. Mpo-ovac kaže opet pregled u četvrtak, pa ako naraste, punkcija u subotu, a ako ne, piši propalo... više sreće drugi put...🤨
TajTaj, nekako pretpostavljam da ste jako mladi kad je odluceno da idete u prirodni.. prolaziti punkc. cekanje (mozda se uopce ne oplodi) transfer za jedan folikul bas je hrabro... moje skromno misljenje je nemojte gubiti vrijeme bez obzira sto nema hormonske stimulacije... idite u puni ivf i onda samo na transfere, naravno uz pretpostavku da pokusavate duze vrijeme
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
TajTaj, nekako pretpostavljam da ste jako mladi kad je odluceno da idete u prirodni.. prolaziti punkc. cekanje (mozda se uopce ne oplodi) transfer za jedan folikul bas je hrabro… moje skromno misljenje je nemojte gubiti vrijeme bez obzira sto nema hormonske stimulacije… idite u puni ivf i onda samo na transfere, naravno uz pretpostavku da pokusavate duze vrijeme
Rita, ali nisam ja odlučila o tome... Dakle, nakon oporavka nakon laparoskopije, poslali su me specijalistu za humanu reprodukciju. On je odlučio da ćemo ići na ivf/icsi, ali za stimulirani se čeka i stavio me na listu (2. ili 3. mjesec ću doći na red), ali prije toga želi pokušati iz prirodnog. Vjerojatno jer su svi ostali nalazi u redu. Imam 31. godinu..
Ja sam svjesna koliko je mala mogućnost uspjeha kod prirodnog, ali ne mogu doktoru reći da ja to ne želim, već da zelim stimulirani... Što da radim?? 🤔🤔
Pozz, ne mogu postaviti sliku pa cu ovako napisati,
AMH 57(1.2-52.7)
Lh 7.1
Fsh 7.6
Prolaktin 309mlU/L
Estradiol 119pmol/L
Rekla bih da je ok, jedino AMH je malo vise nego sto bih trebao biti ili se varam, bas se ne razumijem, ako moze pomoc da mi razjasnite, hvsla.. 🙂
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
TajTaj ... mladi ste 😉 htjela sam reci da se nedate zavlaciti.. ali ako idete vec odmah pocetkom godine, probajte na prirodnjak jednom dva.. nikad se ne zna 💪 ja mislim da treba biti direktan i odmah sve u bulju a ne gubiti vrijeme... (govorim iz iskustva) sretno!!!
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️