Pinkfairydustčim dobijemo dijagnozu počinje novi period naših života, ali isto mislim da bolje prije nego kasnije saznati, treba proći par dana da ti se to slegne, puno ćeš toga izguglati i više ti neće to izgledati skroz crno, drži se
Ma cak i nije crno, ima opcija. Samo su opcije *ebada, pogotovo s mojim dijagnozama :/ Ne znam jel mi trenutno drago sto znam sto nas ceka ili mi je zao :/ Al da je upravo poceo novi period - to svakako
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pinkfairydust svi smo valjda dozivjeli sok, ali bolje saznati prije, nego kasnije, cekajuci mjesecima da se dogodi prirodno, pa ja se tresem na testove za trudnocu.. cekala sam nekoliko godina…
To je istina. Da me nije moj ginic sprasio na konzultacije (a trebalo je bit kao preventivno), izgubili bi sigurno jos godinu dana.
Znam da si nesretna, kako ne bi bila, ali borit ces se, kao i mi sve, biti ce svakakvih dana, ali cilj se zna, sanjaj ga
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Cure.. Zao mi je zbog negativnih beta.. Drzimo se zajedno i da jedna drugi sa ovog foruma ispratimo debele i trudne!!
Hannicao - kako si prosla?
Mene interesuje - ako se ide na postupak u prirodnom ciklusu - koliko treba da je veliki folikul da oni odrade punkciju?? Ja sam mislila da cekaju neku optimalnu velicinu prije pucanja i da obave punkciju.. A ne bas pred samo pucanje!!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Moji folikuli se danas malo "probudili". Pa je dr odlucio jos danas 150 menopura, a sutra 10 000 brevactid i petak punkcija. Danas su 14.1, 14.4, 14.9, 16.1,16.8, 17.5
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure.. Zao mi je zbog negativnih beta.. Drzimo se zajedno i da jedna drugi sa ovog foruma ispratimo debele i trudne!!
Mene interesuje - ako se ide na postupak u prirodnom ciklusu - koliko treba da je veliki folikul da oni odrade punkciju?? Ja sam mislila da cekaju neku optimalnu velicinu prije pucanja i da obave punkciju.. A ne bas pred samo pucanje!!
Ja sam se vec udebljala 😂🤦🏻♀️ Stoperica ide izmedu 14-18mm koliko ja znam
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
Ja sam se vec udebljala 😂🤦🏻♀️ Stoperica ide izmedu 14-18mm koliko ja znam
A nikad nisam isla na prirodnjak tak da nemam iskustva s time, cak ni fet, uvijek je nesto bio problem 🙈🙉
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET - beta 0
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
Posto vas zanima Evo da kazem, Mi smo u Austriji, tu zivimo, radimo.. U welsu smo radili icsi.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Taj Taj ja sam bila u dva prirodnjaka prije stimuliranog ivf-a. Ni ja nisam mogla odlucivati jer sam isto bila na listi cekanja, tako da zapravo bolje da probas prirodnjake da nemas praznog hoda :)
Prirodnjaci su igra zivaca, meni je uvijek pobjegao prije punkcije, tako da stvarno nema pravila. Uistinu ovisi kakav ti je taj mjesec ciklus i nema tu neke pomoci.
Očvrsnut ću ja 🙂 Jednom će biti. Bitno da smo se pomaknuli s mjesta. Kad vidim kako ste vi cure pozivne, a vjerojatno ste u tome duže od mene, nema smisla da i ja ne upijem tu vašu pozitivnu energiju. Nekako opet vjerujem da je medicina napredovala i da je svaka situacija rješiva, samo neka prije, a za neku treba duže vremena.
Potvrdena azoo.
Danas dok sam cekala folikulometriju, Sretnem kolegicu koja takodjer vec 4 god ne moze zanjeti, a s oboje sve u redu. I kaze da joj kuma trudna upravo 15tt. Isli su na folikilometrije ciljane odnose i nikako nista. I tako saznali da joj Muz ima azoo. I odustali su od svega dok ne skontaju u goavi sto ce i kako ce dalje. I ona ostane trudna spontano .
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Potvrdena azoo.
Danas dok sam cekala folikulometriju, Sretnem kolegicu koja takodjer vec 4 god ne moze zanjeti, a s oboje sve u redu. I kaze da joj kuma trudna upravo 15tt. Isli su na folikilometrije ciljane odnose i nikako nista. I tako saznali da joj Muz ima azoo. I odustali su od svega dok ne skontaju u goavi sto ce i kako ce dalje. I ona ostane trudna spontano .
A tehnicki je dovoljan jedan jedini:) Vidjet cemo sve, prvo treba sad dobro dijagnostiku odraditi da vidimo s cim se tocno borimo.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji