Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita2101
    17. Prosinac 2019. 17:38

Didi28 najbolje da vam specijalista kaze o nalazima... amh je test ovarijske rezerve - nekad povisene vrijednosti ukazuju na polici. jajnike..  ako idete u ivf bitno da imate materijala 😉

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

Amelie 1
    17. Prosinac 2019. 17:48

Taj Taj ja sam bila u dva prirodnjaka prije stimuliranog ivf-a. Ni ja nisam mogla odlucivati jer sam isto bila na listi cekanja, tako da zapravo bolje da probas prirodnjake da nemas praznog hoda :)
    Prirodnjaci su igra zivaca, meni je uvijek pobjegao prije punkcije, tako da stvarno nema pravila. Uistinu ovisi kakav ti je taj mjesec ciklus i nema tu neke pomoci. 

17. Prosinac 2019. 18:07

Daisy100

Taj Taj ja sam bila u dva prirodnjaka prije stimuliranog ivf-a. Ni ja nisam mogla odlucivati jer sam isto bila na listi cekanja, tako da zapravo bolje da probas prirodnjake da nemas praznog hoda :)
    Prirodnjaci su igra zivaca, meni je uvijek pobjegao prije punkcije, tako da stvarno nema pravila. Uistinu ovisi kakav ti je taj mjesec ciklus i nema tu neke pomoci.

Aha. Meni je to sve novo, nisam još nijednom imala postupak, ali morat ću malo očvrsnuti, vidim. Mene je danas pogodilo što mi nije folikul dovoljno velik za štopericu i što gin kaže da možda neće ni narasti (ako je anovulatorni ciklus). Kako ću dalje sve preživjeti kad me to pogađa... A jel inače moguće u prirodnom dobiti više od jednog folikula?

Rita2101
    17. Prosinac 2019. 18:15

TajTaj a taj stres je kod svih nas koji to prolazimo.. na ono sto ne mozes realno utjecati ne bi trebalo ludovati...u prirodnom ciklusu u pravilu jedno jajasce dozivi zrelost ... tako da.. 
    ajde ne daj se obeshrabriti.. prihvati da u ovim postupcima na svakom koraku moze sve stati i nisi ti zato kriva... 

👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET - beta 0
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️

• Gelica
    17. Prosinac 2019. 18:16

PinkFairydust

Potvrdena azoo.

Uf, žao mi je ❤ Baš sam se nadala da će biti bolji sgram. 

PinkFairydust
    17. Prosinac 2019. 18:24

Gelica

PinkFairydust

Potvrdena azoo.

Uf, žao mi je ❤ Baš sam se nadala da će biti bolji sgram.

I ja sam se nadala :( Bas ne mogu sebi doci. Krenulo je sa "idem napravit papu i pozalit se malo na pomrdane cikluse", 2 tjedna kasnije eto nas u sasvim ozbiljnoj MPO prici. Ne znam di mi je rit a di glava, da se potpuno ne-damski izrazim :/

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Rita2101
    17. Prosinac 2019. 18:35

Pinkfairydust svi smo valjda dozivjeli sok, ali bolje saznati prije, nego kasnije, cekajuci mjesecima da se dogodi prirodno, pa ja se tresem na testove za trudnocu.. cekala sam nekoliko godina...

👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET - beta 0
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️

Leli91
    17. Prosinac 2019. 18:44

Cure, koliko se iz vašeg iskustva čeka na ivf u Petrovoj. Znači ako bi išla na prve konzultacije u siječnju što mogu očekivati kada bi mogla u postupak. Naravno ako sve bude ok, bez potrebe za dodatnim terapijama, nalazima itd 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Lemon
    17. Prosinac 2019. 18:47

Pinkfairydust čim dobijemo dijagnozu počinje novi period naših života, ali isto mislim da bolje prije nego kasnije saznati, treba proći par dana da ti se to slegne, puno ćeš toga izguglati i više ti neće to izgledati skroz crno, drži se 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

PinkFairydust
    17. Prosinac 2019. 18:55

Rita2101

Pinkfairydust svi smo valjda dozivjeli sok, ali bolje saznati prije, nego kasnije, cekajuci mjesecima da se dogodi prirodno, pa ja se tresem na testove za trudnocu.. cekala sam nekoliko godina…

To je istina. Da me nije moj ginic sprasio na konzultacije (a trebalo je bit kao preventivno), izgubili bi sigurno jos godinu dana.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.