Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    13. Prosinac 2019. 16:17

Bozma

Meto, mislim da ništa od postupka u 2.mjesec, možda koji prirodnjak probam i to je to, ili da probam u CITO u blago stimuliranom, Jučer nam je pas imao torziju želuca i završio na operaciji, tako da je dobar dio love koju smo skupljali za postupak otišao danas na to. Stalno se nešto dešava da odgađam postupke….možda mi je to sve skupa neki znak da se ostavim toga

Nema odustajanja, samo pozitivno, ne daj se

💙

Rose1
    13. Prosinac 2019. 16:24

mimami

vuky

Pitanje za cure sa nizim AMH, da li uvijek idete u kratki prorokol i na malo js? Jer gledam, ako bude tako, realno ne mogu ocekivati nikada da cemo imati nesto za zamrznuti… a vjerojatno onda nece ni ici na blastice ( po tome ) hmmmm?

Moj AMH je 8,4. Ne znam kako se gleda protokol ali kod mene je bilo ovako (1.postupak): od 1.dc decapeptyl, 3.dc elonva, 10.dc ovitrelle, 12.dc punkcija, 7 js, od cega 3 nezrele. Vracena 2 osmost. treci dan i imamo jednog smrzlica. Danas, 2 tjedna od punkcije, test pozitivan!

Čestitam od ❤🥂🎉 

💙

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 17:41

Hannica0

Kod mene srednja zalost. Pala na tri folikula. 13.7 13.9 14.4
    10dc :/ kontam predloziti bolje aih s obzirom na br folikula. Imam jedan jajnik i jedan jajovod
    Prije sam isla samo na femaru 100kn i ciljanje odnose i imala po 2 folikula. A sad dala 6000kn za isto skoro.

Joj pa baš mi je žao, ali kako folikuli nestanu?? Meni ih je uvijek bilo još i više prema kraju, nikad manje. Šta je doktor rekao? 

Nadalica
    13. Prosinac 2019. 17:49

Gelica

Nadalica

Ako niste primijetile jebe me autocorrect, a ne znam ga iskljucit

Ma i mene, ali nebitno. Nego kako si se uspjela tamo porezat, i da nisi ni skuzila ? 😂😂

PA izgleda gurajuci one utrogestane nekako se glulo s noktom zakacila, prvo nisam vjerovala, moramo Mi muz slikat da vidim jel to to hahahaha 😅😅

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 17:51

Budvanka hvala ti draga, ma dobro sam ja već. :) Onaj dan kad sam test radila i bio negativan sam sve isplakala iz sebe, i sad radim planove za dalje. :) 
    Bozma nema nikakvih znakova. Da ima, već sam svašta u životu trebala dobit, napraviti, itd... tako da, nemoj odustajati.  
    Lala1982 hvala ti 😘
    Pinkfairydust hvala ti 😘 Ako možeš, najbolje uzmi neki godišnji da dodjes k sebi, to su užasno teške situacije u životu i teško je normalno funkcionirati, a ako si u okruženju sa malim bebama poput tebe, ne znam uopće kako uspijevas bilo što. 

13. Prosinac 2019. 17:52

Hannicao, mozda ti je dr.na nalaz pisao samo one vece. Meni je kroz cijelu stimulaciju tako pisao, prvi put 5, kasnije 4, a na kraju ih bilo 7-8( tako je rekao kad je punktirao).
    Ja mislim da ce to kod tebe sve bit ok, nema veze sto se sporije ravijaju, bar ce bit zrele stanice. Je li i inace imas kasnije ovulacije?

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 17:53

Marta, Mala Mo,  Rose1 i sve cure, hvala vam na podršci 😘🥰 Sad čekamo plusice od naših cekalica. :)
    Nadalica ajme 😂😂😂😂

13. Prosinac 2019. 17:56

MalaMo

Evo i mene nakon nekolilo dana, jednostavno sam si uzela vremena da se psihicki pripremim za punkciju. Punkciju imala danas prije podne, proslo sve dobro i ja sam zacudo bila skroz opustena. Izvadili su mi cak 15 folikula! Sutra zovemo da vidimo kakva je situacija s oplodnjom. Embriotransfer u ponedjeljak. Osjecam se dobro, nema bolova samo neki pritisak u jajnicima.
    Gelice zao mi je, glavu gore i u nove pobjede!
    Veliki pozdrav svima i svima puno srece! 😉

Kak vec sad znaju da je transfer u ponedjeljak na toliki broj folikula, zapravo koliko je u njima stanica bilo?
    Cudno mi da nece pokusati ici na blastice.. 
    Koja je to klinika 

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 18:14

Sunshine Da, pričala sam sa doktorom da vidim šta on planira za dalje, rekao je da bi on uveo TSH bez tabletica, znači Puregon +Orgalutran, kao u prvoj stimulaciji ( kod Skvorca)  ali manje doze, od 125 Puregona jer kaže da nema smisla veće doze kod mene obzirom na godine. Kaže da mogu ako sam spremna psihički odmah u prvom mjesecu ponovo, jer su doze bile minimalne hormona i da ne treba čekat. Ali ja sam pitala šta misli da pijem m.mlijec i koenzim q10 za j.s. Kaže odlično! A za DHEA dodatke kaže da kod mene to ne bi nešto promijenilo jer mi ipak amh nije toliko nizak. A ja sam baš bila nabrijana na DHEA.  I sad šta? Uglavnom dogovorili da se javim kad odradim kuru bildanja j.s. . Tako da u 3 mjesecu planiram ponovo. 

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 18:21

marijaiva

MalaMo

Evo i mene nakon nekolilo dana, jednostavno sam si uzela vremena da se psihicki pripremim za punkciju. Punkciju imala danas prije podne, proslo sve dobro i ja sam zacudo bila skroz opustena. Izvadili su mi cak 15 folikula! Sutra zovemo da vidimo kakva je situacija s oplodnjom. Embriotransfer u ponedjeljak. Osjecam se dobro, nema bolova samo neki pritisak u jajnicima.
    Gelice zao mi je, glavu gore i u nove pobjede!
    Veliki pozdrav svima i svima puno srece! 😉

Kak vec sad znaju da je transfer u ponedjeljak na toliki broj folikula, zapravo koliko je u njima stanica bilo?
    Cudno mi da nece pokusati ici na blastice..
    Koja je to klinika

Malamo super rezultat, jel bilo i toliko j.stanica? Da i meni je cudno malo, zar neće probat sa blasticama. Ali možda će vratit trodnevne a blastice zamrznut ako ih bude. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.