Nadalice lijepa crticaa!! Čestitam 😍
Meto odlicno!!! Sad oporavak i onda sretno i pozitivno po svoje 🐥
Cure evo meni dosao nalaz hormona 3.dan ciklusa - prolaktin je povisen. Sto to znaci? Ref vrijednosti su do 445 a meni je 555?
Meni je jednom bio povisen kao tebi - i rekli su a nije to previse i da odradim ako zelim opet iduci mjesec. Iduci mjesec sam odradila i bio je OK. Desi se takav mjesec.. Je li ti ranije bio povisen?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Zakljucak sa pregleda danas,nista od feta ,endometrij 6.5mm,sad idu na godisnji tako da u 1 mj idem na scretching endometrija,objasnisli su mi da ga malo postruzu da se on "probudi" i krene se obnavljati pa bi se trebao tako sam zadebljati, nakon toga 7 dana neke inekcije umjesto estrofema,valjda ce to upaliti napokon
Drzimo palce da upali, nek godina zapocne uspjesno! <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure evo meni dosao nalaz hormona 3.dan ciklusa - prolaktin je povisen. Sto to znaci? Ref vrijednosti su do 445 a meni je 555?
To nije jako visoko tako da za sad nemoj brinuti. Plus za prolaktin je dosta vazno kako se vadi, dakle trebala bi bit budna bar 3-4h prije vadenja krvi (a ne ono ustala sam u 6:15, pikli me u 7 kako se zna zalomit), trebalo bi niti na taste (dakle zadnji obrok idealno cca 12h prije, 8-14h se smatra ok) i trebalo bi mirovati 30min prije vadenja. Najbolje ponoviti za cca mjesec dana
Nadalicee, cestitaaaam!!! Drzim fige za skolsku trudnocu 🤞🏼☺️
Koji dnt si radila test?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Grizli 💚 baš sam nekidan škicnula na trudnice (malo te uhodim) da vidim kako si. Još sitno do upoznavanja curke 😍
Blacky, nisam 😎😎 pokušat ću ovaj put što duže bez testa 😂
Pinkfairydust, jel poslao Patrik mail?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Patrik se za sad ne javlja. Provjeravam mail svakih 5 min ko ludakinja. :D U njegovu obranu danas rade popodne, tek su u 12 poceli. Al svejedno, znam da recimo kod dr.L dobijes nalaz za sat vremena
Hmmmmm, baš sam sad gledala kad je meni slao. U 9 ujutro, ali su i radili ujutro. Možda ima puno posla, ne znam što reći. Javi svakako kad stigne 🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hmmmmm, baš sam sad gledala kad je meni slao. U 9 ujutro, ali su i radili ujutro. Možda ima puno posla, ne znam što reći. Javi svakako kad stigne 🍀
Budem, hvala ti <3
To nije jako visoko tako da za sad nemoj brinuti. Plus za prolaktin je dosta vazno kako se vadi, dakle trebala bi bit budna bar 3-4h prije vadenja krvi (a ne ono ustala sam u 6:15, pikli me u 7 kako se zna zalomit), trebalo bi niti na taste (dakle zadnji obrok idealno cca 12h prije, 8-14h se smatra ok) i trebalo bi mirovati 30min prije vadenja. Najbolje ponoviti za cca mjesec dana
Ovo mi je u principu prvi put da vadim.. istina ustala sam tako oko 6 u 7 i 15 vadila krv 😁 ostali su hormoni super sto me cudi jer je tek prvi mj nakon stimulacije mislila sam da ce bit horor. Znaci nista previse znacajno? Necu se onda hvatat za to - idem u FeT i zelim sve u miru nekako 🤗
Ma to ti je od toga onda vjerojatno. Normalno nam se prolaktin povisuje tijekom noci, tako da ako si vadila ubrzo nakon ustajanja je zapravo normalno da je zeru visi. Mozes ponoviti za mjesec dana ako ce ti bit lakse, al u principu nemoj brinuti uopce oko tog :)
Nadalicee, cestitaaaam!!! Drzim fige za skolsku trudnocu 🤞🏼☺️
Koji dnt si radila test?
6dt ponovit cu sutra, 8dt
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji