Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kiki989
    11. Prosinac 2019. 14:20

Nadalica

kiki989

Nadalicee, cestitaaaam!!! Drzim fige za skolsku trudnocu 🤞🏼☺️
    Koji dnt si radila test?

6dt ponovit cu sutra, 8dt

Uhh, meni je danas 6. dnt... mislim da cu pricekati jos malo, imam bas neki jako jako tamni iscjedak pa cu vidit oce li mi to stat danas sutra pa onda napraviti test...

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Gelica
    11. Prosinac 2019. 14:43

MakiST

Nadalice lijepa crticaa!! Čestitam 😍
    Meto odlicno!!! Sad oporavak i onda sretno i pozitivno po svoje 🐥
    Cure evo meni dosao nalaz hormona 3.dan ciklusa - prolaktin je povisen. Sto to znaci? Ref vrijednosti su do 445 a meni je 555?

I meni je sad u ovom postupku bio oko 500 i drA je rekao da to nije ništa, kad je preko 1000 onda je za daljnje pretrage. To zna biti od stresa vrlo cesto povišeno, pa kažu da obaveze o moraš jesti prije vađenja prolaktina jer je i glad stres. Plus i sve ovo što je Pinkfairydust napisala , a i za točan rezultat se mora vaditi 3 puta u danu. 

• Blacky89
    11. Prosinac 2019. 14:46

Sunshine ja danas nisam uspjela zaobići ljekarnu 🙈 sad cu vidit koliko cu dugo zaobilazit ladicu 😂 kladim se ne dugo 😂
    PinkFairydust cekamo ☺️
    MakiST mozda da ponoviš jos jednom al mislim da nije potrebno. Nije to ne znam koliko višlje 😉
    Eh, sad vec postajem znatiželjna 🙈 i sporo mi dani prolaze... do jucer jos nekako, al jucer i danas ajmeee 

Nadalica
    11. Prosinac 2019. 14:47

kiki989

Nadalica

kiki989

Nadalicee, cestitaaaam!!! Drzim fige za skolsku trudnocu 🤞🏼☺️
    Koji dnt si radila test?

6dt ponovit cu sutra, 8dt

Uhh, meni je danas 6. dnt… mislim da cu pricekati jos malo, imam bas neki jako jako tamni iscjedak pa cu vidit oce li mi to stat danas sutra pa onda napraviti test…

Ne znam za isjedak, ja od simptoma nemam nista do Danas, Danas me bole cice, nesto  mirisi neki smetaju, naprimjer dekicu svoju pomirisala I bilo mi toliko lose da Sam umalo povratila, a Taj deterdzent Mi se bas svidjao, a sada ga izgleda ne pod osim, smrdi me, razlicito je sve, ni kod jedne od nas nije isto, ja bi na tvom mjestu uradila test, pa sta Bude Bude

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

11. Prosinac 2019. 14:55

PinkFairydust

Patrik se za sad ne javlja. Provjeravam mail svakih 5 min ko ludakinja. :D U njegovu obranu danas rade popodne, tek su u 12 poceli. Al svejedno, znam da recimo kod dr.L dobijes nalaz za sat vremena

Provjeri u spam.. Meni je tako jednom zalutao mail pa sam se zbunila kako tak dugo ne odgovara... 

PinkFairydust
    11. Prosinac 2019. 15:16

marijaiva

PinkFairydust

Patrik se za sad ne javlja. Provjeravam mail svakih 5 min ko ludakinja. :D U njegovu obranu danas rade popodne, tek su u 12 poceli. Al svejedno, znam da recimo kod dr.L dobijes nalaz za sat vremena

Provjeri u spam.. Meni je tako jednom zalutao mail pa sam se zbunila kako tak dugo ne odgovara…

Bio je u spamu. Dg: Azoospermija.
    Ponovit cemo, fakat nije izgledao taj uzorak kak inace to izgleda.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

11. Prosinac 2019. 15:31

PinkFairydust

marijaiva

PinkFairydust

Provjeri u spam.. Meni je tako jednom zalutao mail pa sam se zbunila kako tak dugo ne odgovara…

Eto.. Tak je i meni jednom zalutao mail a ja Cekam i Cekam odgovor bilo mi cudno Kak tak dugo nema odgovora.. Cekala sam valjda 3 dana a on meni isti dan odgovorio... 

• Gelica
    11. Prosinac 2019. 16:30

PinkFairydust

marijaiva

PinkFairydust

Ja sam isla googlat tu dijagnozu jer stvarno se ne kužim u muške probleme, hm nije dobar nalaz po tome šta sam čitala. Da li je ovo prvi put da radite spermiogram? Oprosti, možda si već napisala ali puno nas je jednostavno ne uspijem sve zapamtit odmah.

PinkFairydust
    11. Prosinac 2019. 16:38

Gelica

PinkFairydust

marijaiva

PinkFairydust

Ja sam isla googlat tu dijagnozu jer stvarno se ne kužim u muške probleme, hm nije dobar nalaz po tome šta sam čitala. Da li je ovo prvi put da radite spermiogram? Oprosti, možda si već napisala ali puno nas je jednostavno ne uspijem sve zapamtit odmah.

Nije dobar nalaz. To znaci da u preparatu nije naden niti jedan jedini spermic, cak niti nakon talozenja centrifugom.
    Ovo nam je bio prvi spermiogram. Generalno na mojoj strani ima dosta problema, ovo smo isli raditi jer je jednostavno procedura, nismo uopce ocekivali da nesto nece stimati. Tako da sam sad ono u depri do ibera. Jedino sto me donekle tjesi je da taj uzorak sto je dao zbilja ne izgleda onako kako to inace kod njega izgleda. Tako da cemo ponoviti pa vidjeti.

Ima tu jos koja curka da dragi nema spermice?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• avama
    11. Prosinac 2019. 17:37

Gelica

avama

Gelica

Zvala doktora, kaže nastavit terapiju i vaditi betu prema planu. Ne kužim ali ok.

Gelica zao mi je. Tako sam i ja, test bio negativan ali sam terapiju uzimala do bete.

Hvala ti 😘 Isto kod dr.A?

Ne ja sam na sv duhu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.