Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    11. Prosinac 2019. 22:57

Ifka neka sve dobro prođe 🙏🥰

• Gelica
    11. Prosinac 2019. 23:05

kiki989

Cao cure, evo da se ubacim.. znaci jucer mi je poceo tamno smedi iscjedak, danas se malo smanjio ali vidim na papiru kao male zilice.. jel netko imao slicno? Sta bi to moglo biti? Danas je bio 6. Dnt blastice..

Ne znam stvarno, ali to i sutra svog dr i reći mu, on će ti reći šta dalje, možda će ti dozu utrica povećat. Ali zovi obavezno. 

• Gelica
    11. Prosinac 2019. 23:09

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydustžao mi je, i vjerujem da vam je bio šok. Ali, možda nije baš tako loše kako izgleda, treba ponoviti i vidjeti sljedeći nalaz, u svakom slučaju ima rjesenja i dosta uspjeha u postupcima i sa takvom dijagnozom. Mislim da ima i tu na forumu neko sa sličnom ili istom dijagnozom, pa će više znati šta i kako .

Stvarno je šok, tu cijelo popodne sjedim pred kompom, zderem raffaello, pijem kupinovo vino, placem i pokusavam doc sebi prije nego dragi dode doma :( Na svasta sam bila spremna, na ovo nikako. ALI. Kao što rekoh, ovo mi nije sličilo na ništa. Bilo je oko 3,5ml uzorka, dakle nekakva ejakulacija je bila. Ali još nikad nisam vidjela da bi mu bilo to tak vodeno, uvijek inace bude normalno bijelo (a 

I izgledalo je ko iz filma:):):)

Nije bio bolestan, nista se posebno nije dogadalo. Osim sto je ovaj uzorak bio fakat cudan. E sad, nemam logicno objasnjenje kako bi netko ipak mogao proizvesti ejakulat u koji ne pobjegne bas ni jedan spermic ako ih inace stvara, bez obzira na to koliko "mu bio los orgazam". Al nemam ni objasnjenje kako taj isti ejakulat u normalnim okolnostima bude… well, normalan. Mozemo sad raspravljat jel spermica ima vise ili manje, jel plivaju ili ne… Ali ejakulat koji je inace gusti i bijeli i normalno se zgruda da bude bas skroz prazan… Ne znam. Kosi mi se s medicinskom logikom. Tako da za sad odbijam prihvatiti ovu dijagnozu. Ponovit cemo pa vidjeti. Do onda - zivjelo kupinovo :):)

Kužim da, i ja bi isto tako odbijala prihvatit da mi se tako desilo, uostalom znaš kako inače izgleda a kako je sada izgledalo. Ali mislim da bi bila na iglama do sljedeceg testa... kako je on to prihvatio? 

PinkFairydust
    11. Prosinac 2019. 23:27

Gelica

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydustžao mi je, i vjerujem da vam je bio šok. Ali, možda nije baš tako loše kako izgleda, treba ponoviti i vidjeti sljedeći nalaz, u svakom slučaju ima rjesenja i dosta uspjeha u postupcima i sa takvom dijagnozom. Mislim da ima i tu na forumu neko sa sličnom ili istom dijagnozom, pa će više znati šta i kako .

Stvarno je šok, tu cijelo popodne sjedim pred kompom, zderem raffaello, pijem kupinovo vino, placem i pokusavam doc sebi prije nego dragi dode doma :( Na svasta sam bila spremna, na ovo nikako. ALI. Kao što rekoh, ovo mi nije sličilo na ništa. Bilo je oko 3,5ml uzorka, dakle nekakva ejakulacija je bila. Ali još nikad nisam vidjela da bi mu bilo to tak vodeno, uvijek inace bude normalno bijelo (a

I izgledalo je ko iz filma:):):)

Nije bio bolestan, nista se posebno nije dogadalo. Osim sto je ovaj uzorak bio fakat cudan. E sad, nemam logicno objasnjenje kako bi netko ipak mogao proizvesti ejakulat u koji ne pobjegne bas ni jedan spermic ako ih inace stvara, bez obzira na to koliko "mu bio los orgazam". Al nemam ni objasnjenje kako taj isti ejakulat u normalnim okolnostima bude… well, normalan. Mozemo sad raspravljat jel spermica ima vise ili manje, jel plivaju ili ne… Ali ejakulat koji je inace gusti i bijeli i normalno se zgruda da bude bas skroz prazan… Ne znam. Kosi mi se s medicinskom logikom. Tako da za sad odbijam prihvatiti ovu dijagnozu. Ponovit cemo pa vidjeti. Do onda - zivjelo kupinovo :):)

Kužim da, i ja bi isto tako odbijala prihvatit da mi se tako desilo, uostalom znaš kako inače izgleda a kako je sada izgledalo. Ali mislim da bi bila na iglama do sljedeceg testa… kako je on to prihvatio?

Da, mislim da cemo oboje poludit do sljedeceg testa.
    Njemu je grozno. Dosao je doma nervozan do beskraja i uopce ne zeli pricat. Onak,o nicemu, valjda da ne bi ta tema isplivala. Treba mu malo da prozvace sam, pa cemo onda polako skupa

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

sunshine25
    11. Prosinac 2019. 23:31

Flower, nevjerojatno mi je da su vam dali tu uputnicu, stvarno.. svaka čast dr. 
    Pinkfairydust, odmah si rekla da ti ne izgleda ok uzorak. Baš iz ovih razloga se ne daje dijagnoza sa jednim nalazom. Inače, mm ima takvu spermu, vodenastu, slabašnu 😂 meni bio šok kad sam vidjela prvi put 😂 (nisam se nevina udala 😂😂😂😂). Kad sam vidjela prvi spermiogram, bilo mi je jasno. I da, ne smiješ mu pomoći pri davanju uzorka nažalost 😂 mora biti samostalno 😂 ali svakako ga opusti prije, if you know what i mean 😎😎
    Kiki, zovi dr. sutra. Ja nažalost nemam dobra iskustva sa smeđarenjima i žilicama, ali ti od sveg srca želim da je to sve od implantacije 🍀🍀🍀🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Nadalica
    11. Prosinac 2019. 23:40

PinkFairydust

Nadalica

PinkFairydust

Gelica

Stvarno je šok, tu cijelo popodne sjedim pred kompom, zderem raffaello, pijem kupinovo vino, placem i pokusavam doc sebi prije nego dragi dode doma :( Na svasta sam bila spremna, na ovo nikako. ALI. Kao što rekoh, ovo mi nije sličilo na ništa. Bilo je oko 3,5ml uzorka, dakle nekakva ejakulacija je bila. Ali još nikad nisam vidjela da bi mu bilo to tak vodeno, uvijek inace bude normalno bijelo (a buduci da kolko se ja sjecam svoje urologije boja dolazi upravo od spermica, odbijam prihvatiti mogucnost da ih nema). Denial na najjače. I kupinovo vino na hektolitar.
    Ponavljamo za tjedan dana. Ovaj put uzimam stvar u svoje ruke 3:)

Neka uradi DNA test, da provjeri da li ima klinefelderov sindrom, tj jedan hromosom vise.. Ako nema, moguce je uraditi Mali zahvat, gdje se iglicom ulazi u mosnje I aspiriraju se spermiji.. Ne Kosta Puno I brzo je.. Ako ima klinefelderov sindrom Onda tese, Operacija prava gdje rasijecaju kozu, mosnje I sta sve ne da bi pronasla nesto, jako je skupo 1500 eura I opet postoji rizik, znaci nije 100 % sigurno.. Ne plasim te, samo ti govorim ono kroz sta Sam ja posla I prolazim I dalje..

Ma znam, kazem, medicinar po struci. Znam koje su opcije, zato valjda i nemrem prestat plakat. I cugat:)
    Tezak je to put, nadam se da ce nas ipak izbjeci na kraju.
    Mislim da nema sanse da je Klinefelter, cisto fenotipski se ne uklapa ali nikako. Vjerujem da jednostavno nije dobar uzorak jer kazem, nikad jos nisam vidla da mu je tak izgledalo, uvijek bude gusto bijelo, a ne ta neka vodica koju je proizveo sad pod stresom (znam da je TMI, sorry :):) ).
    Budemo vidjeli kaj ce Patrik reci sljedeci tjedan.

Da I kod mene muz nema nijedan simptom ili nesto sto bi ukazalo na klinefelderov sindrom. Zato Nam je I trebalo 2 godine da otkrijemo u cemu je problem, 3000eura samo na nalaze. On je cak bio u vojsci do 20, ne bi ga uzeli da je to imao.Vjerovatno se tek kasnije to pokazalo, bilo prikriveno IL sta ja znam.. Ja bi u radila test za svaki slucaj, samo da iskljucis tu opciju. A I ne placa se, test je besplatan

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    12. Prosinac 2019. 05:34

https://ibb.co/fpCT0mx jutro zenice moje drage, kako vam ovo izgleda, da li je ovo dobra sjena za 8 dt? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

PinkFairydust
    12. Prosinac 2019. 07:11

Nadalica

https://ibb.co/fpCT0mx jutro zenice moje drage, kako vam ovo izgleda, da li je ovo dobra sjena za 8 dnt?

Uuuuu ovo se fino vidi!!!

PinkFairydust
    12. Prosinac 2019. 07:16

sunshine25

Pinkfairydust, odmah si rekla da ti ne izgleda ok uzorak. Baš iz ovih razloga se ne daje dijagnoza sa jednim nalazom. Inače, mm ima takvu spermu, vodenastu, slabašnu 😂 meni bio šok kad sam vidjela prvi put 😂 (nisam se nevina udala 😂😂😂😂). Kad sam vidjela prvi spermiogram, bilo mi je jasno. I da, ne smiješ mu pomoći pri davanju uzorka nažalost 😂 mora biti samostalno 😂 ali svakako ga opusti prije, if you know what i mean 😎😎

Eh draga da ti znas kako se sve ti uzorci daju i kako se donose:):):):):):)  
    Tako da ce dragi dobit svoju dozu "opustanja" dok ne proizvede ono kaj inace proizvodi. Ako mi kaze Patrik da u tom nis ne pliva, tek cu onda prihvatit dijagnozu:)

• kiki989
    12. Prosinac 2019. 08:36

Nadalica

https://ibb.co/fpCT0mx jutro zenice moje drage, kako vam ovo izgleda, da li je ovo dobra sjena za 8 dt?

Meni ovo izgleda superrr 😍😍😍

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.