Mislim, ne želim se pravit pametna i unositi ti nemir, ali voljela bih da ti bude sve 100% kad si se već toliko pomučila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zato sam ga i išla vaditi da provjerim jer vidim da tu pišete da mora biti 2 do 2,5 max ali eto doktor koji me tamo vodi tako je rekao. Nalaz koji sam im u 10. mj slala je bio 2,23 i ft3 i 4 u granicama. Nisam nikad imala problema sa štitnjačom, ima li kakvih simptoma ako mi je povišena? Jedem brazilske orascice, šta još pomaže?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
A na FET mislim ići u 7.mj,ovisi kad mi dođe m jer mi se ciklus skroz poremetio
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni je doktorica rekla da trebam jesti ribu, morske plodove i alge. A, izbjegavati kikiriki, cvjetaču i brokulu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lemon kao sto su cure vec napisale za TSH, po nasim standardima je visok za et, al najbolje ti slusaj svog dr koji te vodi jer on zna cijelokupnu situaciju. Druga stvar do transfera jos imas vremena, pa mozda da ga budes provjerila jos jednom za mjesec dana cisto preventive radi. I smao bi nadodala da je uz selen i jos za stitnjacu jako bitan i cink. Sretno!
Moram se složiti s Marijomivom. Meni je bio otkazana postupak kad mi je TSH bio 3. Probaj to barem hranom regulirati.
Vaki ti si na VV u postupku?Meni je TSH bio 1.53...dr minje na VV rekla da je on dobar ako je u granici od 0.55-4.78.Jer sam se bojala da je ka povisen(vise od 1).
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pozdrav. Imam jednu dilemu pa ako je netko bio u slicnoj situaciji da mi pomogne. Znaci jutros sam radila test za trudnocu onaj najjeftiniji iz Muller i pokazala se svijetla crtica. Medutim malo mi je to cudno s obzirom da M trebam dobit za 7 dana. A napravila sam ga jer se bas osjecam cudno i to ima sigurno vise od tjedan dana. Ciklus mi traje 26 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji