Skakavac sretno!!
Ja cekam m pa idemo dalje..ovaj period od punkcije koja je bila bez js do menge mi traje kao vjecnost, bas mi se nekako oduzilo..
2 bebača su kod mene, 2 su smrznuta. ❤️❤️❤️❤️
Presretna sam rezultatom, a sad je sve stvar sreće. ☘️ 🙏
Sretno🤞🤞🤞🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
I samo da dodam Babylove i tebe ocekujem da prestanes biti inventarusa na ovom forumu, jer i ti si ko i ja dugo ovdje ja mislim. A ako se ne varam Ema i ja smo nekako u isto vrijeme se pocele javljat tako da valjda nam istice rok za boravak na ovoj temi bez rezultata. Tako da iduci postupak je dobitan.
Vidjet cemo.. kako sam rekla ja u cuda vjerujem tako vjerujem da ce doci i nase... 💖💖💖 Hvala ti draga 😘
Skakavac sretno i drzim 🤞 za mrve
Meni su rekli da 4mg folne krenem piti mj dana prije punkcije, nakon nje sam počela i sa omegom. Vadila sam željezo koje mi je 13 i TSH mi je 3,22 i kaže mi doktor tamo da je to u redu za transfer tako da sad sam mirna, samo moram dočekati dvije menge i idemo po naseg🐧
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni su rekli da 4mg folne krenem piti mj dana prije punkcije, nakon nje sam počela i sa omegom. Vadila sam željezo koje mi je 13 i TSH mi je 3,22 i kaže mi doktor tamo da je to u redu za transfer tako da sad sam mirna, samo moram dočekati dvije menge i idemo po naseg🐧
TSH 3.22 da je ok?
Bome svugdje drugačija pravila
Meni je jednom bio 2.4 pa su rekli da je to na granici..
Kasnije se smanjio na 1.2 sam od sebe...
Skakavac sretno,ja cu u ponedjeljak na punkciju pa cemo vidit kako dalje nemoj se bojat opusti se i prepusti visoj sili sto se vise bojimo to su nam rezultati losiji
Moram se složiti s Marijomivom. Meni je bio otkazana postupak kad mi je TSH bio 3. Probaj to barem hranom regulirati.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji