Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    18. Svibanj 2019. 16:49

Skakavac držim 🤞🤞🤞🤞

Grizli
    18. Svibanj 2019. 17:09

Skakavac sretno! 

• Jenn
    18. Svibanj 2019. 17:24

Skakavac sretno!!
    Ja cekam m pa idemo dalje..ovaj period od punkcije koja je bila bez js do menge mi traje kao vjecnost, bas mi se nekako oduzilo..

isabelagregorijan
    18. Svibanj 2019. 17:25

Skakavac, drzim fige!! Sretno!

[/url

• Medo2711
    18. Svibanj 2019. 17:40

skakavac

2 bebača su kod mene, 2 su smrznuta. ❤️❤️❤️❤️
    Presretna sam rezultatom, a sad je sve stvar sreće. ☘️ 🙏

Sretno🤞🤞🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Babylove
    18. Svibanj 2019. 17:54

Grizli

I samo da dodam Babylove i tebe ocekujem da prestanes biti inventarusa na ovom forumu, jer i ti si ko i ja dugo ovdje ja mislim. A ako se ne varam Ema i ja smo nekako u isto vrijeme se pocele javljat tako da valjda nam istice rok za boravak na ovoj temi bez rezultata. Tako da iduci postupak je dobitan.

Vidjet cemo.. kako sam rekla ja u cuda vjerujem tako vjerujem da ce doci i nase... 💖💖💖 Hvala ti draga 😘

Skakavac sretno i drzim 🤞 za mrve

Lemon
    18. Svibanj 2019. 18:52

Meni su rekli da 4mg folne krenem piti mj dana prije punkcije, nakon nje sam počela i sa omegom. Vadila sam željezo koje mi je 13 i TSH mi je 3,22 i kaže mi doktor tamo da je to u redu za transfer tako da sad sam mirna, samo moram dočekati dvije menge i idemo po naseg🐧 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

18. Svibanj 2019. 18:55

Lemon

Meni su rekli da 4mg folne krenem piti mj dana prije punkcije, nakon nje sam počela i sa omegom. Vadila sam željezo koje mi je 13 i TSH mi je 3,22 i kaže mi doktor tamo da je to u redu za transfer tako da sad sam mirna, samo moram dočekati dvije menge i idemo po naseg🐧

TSH 3.22 da je ok?
    Bome svugdje drugačija pravila
    Meni je jednom bio 2.4 pa su rekli da je to na granici.. 
    Kasnije se smanjio na 1.2 sam od sebe... 

• dorica2019
    18. Svibanj 2019. 19:23

Skakavac sretno,ja cu u ponedjeljak na punkciju pa cemo vidit kako dalje nemoj se bojat opusti se i prepusti visoj sili sto se vise bojimo to su nam rezultati losiji 

Vaki
    18. Svibanj 2019. 19:45

Moram se složiti s Marijomivom. Meni je bio otkazana postupak kad mi je TSH bio 3. Probaj to barem hranom regulirati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.