Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 1
    11. Studeni 2019. 21:39

vuky

jucer ujutro mi je bio transfer, popodne me malo bolio trbuh, sad me strah….

Mico ja kad sam dosla s transfera bilo mi je na gaćicama krvi, malo, samo taj dan....

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Amelie 1
    11. Studeni 2019. 21:46

Mala1 dok ja ne vidim lijepu betu i duplanje nisam mirna. 🥰

ike
    11. Studeni 2019. 21:46

Mala1 čestitam 🙂
    Daisy100 navijam da crtica svakom danom bude sve tamnija 🍀
    TeaBezJ dobro nam došla i još brže otišla 🙌🏻
    Nikitta draga moja dođi sebi , tu smo za izjadati se i možeš računati na našu podršku. Nekako se meni u svemu tome čini da je dobro da si otišla u Austriju jer ovdje ne bi ni saznala koliko je to daleko otišlo? Od srca ti želim da ti to sve s operacijom prođe sto jednostavnije i sto povoljnije po tebe. Grlim i ljubim😘
    Lenin drži se i neka ti dragi Bog da snage preživjeti tu strahotu, veliki zagrljaj ti šaljem 🙌🏻😘😘

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    11. Studeni 2019. 21:52

Vuky drago mi je da je transfer prošao kako treba,sada samo polako i opušteno prema beti. 🍀🙏🏻🙂
    Ja još nisam došla sebi od petka i neuspjele punkcije. Ostala sam na bolovanju svakako još par dana iako nije bilo transfera, i sreća da sam tako odlučila jer me još uvijek jajnici bole. Cijelo vrijeme imam osjećaj kao da mi je pun mjehur, i boli me kao da imam upalo mjehura ali malo drugačije. Od punkcije imam roskasto kada se obrišem. Jeli to boluckanje normalno zna li itko? 
    Pozdrav i svim ostalim curama.
    Malo sam smanjila čitanje, da se malo oporavim i ne mislim na postupke.Slijedeci mi je tek tamo u veljači otprilike. Jedna cura mi je preporučila ulje od noćurka na 1dc pa ndo punkcije kada bude idući postupak jer on valjda sprečava foliklarne ciste pa se nadam da će mi to pomoći.

11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,

ike
    11. Studeni 2019. 21:54

Pogrešno sam napisala Lenin umjesto Lemon 🙏🏻😒

• Mrva1986
    11. Studeni 2019. 22:24

Cure sto se tice biopsije i micro tese. To radi urolog. Podobnik ga nema. Za to su najbolje preporuke u hr doktor ježek na fakultetu na šalati. On to radi u suradnji s dr hauptmanom na rebru gdje se i izvodi operacija. Oni preferiraju postupak sa letrovom, ali mogu materijale dostaviti gdje treba. Mi smo bili kod jezeka na razvovoru. Divan covjek. Ali se nakon razgovora s drugim doktorima nismo jos odlucili na to. Vele da dok mm ima spermija u ejakulatu nebi to radili jer je uvijek bolje raditi sa zivima nego smrznutima jer dok ih odmrznu su svi nepokretni i onda je jos teze odabrat od toga manje zlo

• Gelica
    11. Studeni 2019. 22:30

Nikitta draga, jako mi je žao :( Drži se, dodji k sebi i ako budeš imala volje javi nam se. Iskreno se nadam da će ti tablete pomoći i da nećeš trebati operaciju. Šaljem zagrljaj veliki🤗😗❤

• Gelica
    11. Studeni 2019. 22:34

Leomon mislimo na tebe ❤
    Mala čestitam 😊
    Daisy neka bude tamnija svaki dan 🤞
    TeabezJ dobrodošla :) 

• Gelica
    11. Studeni 2019. 22:37

ike

Vuky drago mi je da je transfer prošao kako treba,sada samo polako i opušteno prema beti. 🍀🙏🏻🙂
    Ja još nisam došla sebi od petka i neuspjele punkcije. Ostala sam na bolovanju svakako još par dana iako nije bilo transfera, i sreća da sam tako odlučila jer me još uvijek jajnici bole. Cijelo vrijeme imam osjećaj kao da mi je pun mjehur, i boli me kao da imam upalo mjehura ali malo drugačije. Od punkcije imam roskasto kada se obrišem. Jeli to boluckanje normalno zna li itko?
    Malo sam smanjila čitanje, da se malo oporavim i ne mislim na postupke.Slijedeci mi je tek tamo u veljači otprilike. Jedna cura mi je preporučila ulje od noćurka na 1dc pa ndo punkcije kada bude idući postupak jer on valjda sprečava foliklarne ciste pa se nadam da će mi to pomoći.

Hm, mene nije baš ništa boljelo nakon punkcije i nisam imala krvi uopće. Ali dr je rekao da može  krvarenja i bolova.

• Gelica
    11. Studeni 2019. 22:37

Gelica

ike

Hm, mene nije baš ništa boljelo nakon punkcije i nisam imala krvi uopće. Ali dr je rekao da može krvarenja i bolova.

Može biti *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.