Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Studeni 2019. 19:51

Nikitta

Sunshine25 neka tebi R. donese sreću kao i našoj Vaki. Za Lučija imam samo riječi hvale kao čovjeka i doktora, iako nisam tamo ostvarila trudnoću.
    Blacky89 bila sam danas na pregledu u Villachu, sad se vraćam. Izvan sebe sam, jer nisu dobre vijesti. Nisam sigurna da bih sve tu uopće pisala, ovdje nije tema moja bolest. A i trebalo bi mi ne znam koliko postova da sve prepričam. Uglavnom, dijagnoza - vrlo ozbiljna endometrioza crijeva i rektuma, adenominoza maternice, miom, obavezno stopiranje postupaka i terapija Visanne barem 6 mjeseci da me stave u menopauzu, a ako ne bude bolje onda kompleksna operacija gdje bi rezali crijevo 5 cm i postoji opasnost da imam stomu (vrećicu na trbuhu koja bi bila anus za kakanje). Za mene su postupci završena priča. Javit ću se kad dođem k sebi.

Jooj draga... Citam ovo.. I donekle se kuzim jer moja prijateljica ima endometriozu i vec je bila na 2 operacije.. Strasno mi je zao ovako sta citati i onda stvarno kad se uhvatim kako sam jadna jer ne mogu roditi procitati ovo nista nego dat sama sebi pljusku i zahvaliti na zdravlju i na onom sta imam a ne kukasti za ono ceg nemam.. 
    Ne znam sto pametno reci osim sretno i da sve prodje koliko toliko bezbolnije za tebe❤️

skoljka
    11. Studeni 2019. 19:58

Nikitta

Sunshine25 neka tebi R. donese sreću kao i našoj Vaki. Za Lučija imam samo riječi hvale kao čovjeka i doktora, iako nisam tamo ostvarila trudnoću.
    Blacky89 bila sam danas na pregledu u Villachu, sad se vraćam. Izvan sebe sam, jer nisu dobre vijesti. Nisam sigurna da bih sve tu uopće pisala, ovdje nije tema moja bolest. A i trebalo bi mi ne znam koliko postova da sve prepričam. Uglavnom, dijagnoza - vrlo ozbiljna endometrioza crijeva i rektuma, adenominoza maternice, miom, obavezno stopiranje postupaka i terapija Visanne barem 6 mjeseci da me stave u menopauzu, a ako ne bude bolje onda kompleksna operacija gdje bi rezali crijevo 5 cm i postoji opasnost da imam stomu (vrećicu na trbuhu koja bi bila anus za kakanje). Za mene su postupci završena priča. Javit ću se kad dođem k sebi.

( skoljka) 
    Ajme Nikita pa zar je toliko lose, svako malo udjem da vidim ima li vijesti od tebe, nemogu vjerovat da je to otislo toliko daleko, ipak su to godine razvoja te bolesti onda nije niti cudo. Kad budes mogla napisi deteljnije. Ljubim te i grlim, drzi se. 

Mala 1
    11. Studeni 2019. 20:02

Nikitta drži se 😘

Beta 625... Stvarno sam trudna, u sub pregled

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Jenn
    11. Studeni 2019. 20:03

Nikitta 😢😢😢 drzi se draga, neizmjerno mi je zao i nemam rijeci..javi nam se kad dodjes sebi, ako mozes/zelis pisati-pisi..znas da smo uvijek tu za tebe 😘

• Jenn
    11. Studeni 2019. 20:04

Mala1 cestitam 🥰 i sretno na pregledu!

vuky
    11. Studeni 2019. 20:07

Nikita draga, zao mi je sto je toliko uznapredovala endometrioza, i koliko se malo uopce o njoj zna, a veliki broj zena se bori sa njom! Vjerujem da se osjecas uzasno! k vragu... no vjeruj u najbolji moguci ishod ljecenja... drzi se 💗

vuky

Mala1 cestitam, koji ti je to dan  akon transfera?

• Jenn

Bas neke grozne i tuzne vijesti ovih dana..zao mi je i zbog nase Lemon, nitko to nikada nebi trebao prolaziti 😢

Grizli
    11. Studeni 2019. 20:11

Nikitta omg! Strasno! Drzi se i nadam se da ce barem pilule pomoc da ti bude lakše ako nista drugo.
    Mala 1 sretno u trudnoci sada! 

vuky
    11. Studeni 2019. 20:12

Imam neki rozkasti iscjedak, jemoguce to jos od punkcije... ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.