Sunshine25 neka tebi R. donese sreću kao i našoj Vaki. Za Lučija imam samo riječi hvale kao čovjeka i doktora, iako nisam tamo ostvarila trudnoću.
Blacky89 bila sam danas na pregledu u Villachu, sad se vraćam. Izvan sebe sam, jer nisu dobre vijesti. Nisam sigurna da bih sve tu uopće pisala, ovdje nije tema moja bolest. A i trebalo bi mi ne znam koliko postova da sve prepričam. Uglavnom, dijagnoza - vrlo ozbiljna endometrioza crijeva i rektuma, adenominoza maternice, miom, obavezno stopiranje postupaka i terapija Visanne barem 6 mjeseci da me stave u menopauzu, a ako ne bude bolje onda kompleksna operacija gdje bi rezali crijevo 5 cm i postoji opasnost da imam stomu (vrećicu na trbuhu koja bi bila anus za kakanje). Za mene su postupci završena priča. Javit ću se kad dođem k sebi.
Zao mi je jako sto je to tako loše. Nadam se ipak da ces se izliječiti i stići do cilja. 💪
Blacky 😘 Tu sam 🙉 Citam zaostatke, imala sam jako stresnih zadnjih nekoliko dana. Imam osjecaj da se stalno nesto zalim 😫 Druga seka hodala po bolnici, modrice joj stalno izlaze po tijelu ( hvala Bogu iskljucene su agresivne bolesti) sad rade ostale pretrage da otkriju sta je. . Meni menga kasnila tjedan dana, nikad je nisam vise molila da dodje da me ne muci vise. Zvala sam Cito maloprije da odgodimo operaciju za 2.12. tako da se poklopi sa iducom mengom i zbog place da mogu u miru sve obaviti. Konacno mi je plan tu i nadam se da se nece nista izjaloviti😅
Opa, vec ti je vrijeme za Fet, kako vrijeme leti jeeeej, i ja bi 😁
Marijaiva sjecam te se, dobrodosla natrag 😊
Millmill nakon stimulacije su svake promjene da kazem normalne, variranje ciklusa i vrijeme trajanja. . Ako primjetis da je nesto preobilno i da ti je lose onda na hitnu. 🤞
Vuky sretno i mirno cekanje 🤗
Cure smatram da je bitno odabrati dr za sebe po svom osjecaju i ne mora se svidjeti drugima ako vi osjecate da je to to😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Imam neki rozkasti iscjedak, jemoguce to jos od punkcije… ?
Koji si dnt. Sumnjam da je od punkcije
jucer ujutro mi je bio transfer, popodne me malo bolio trbuh, sad me strah....
Nikitta javi se kad se malo stvari posloze. 😘
Jako mi je zao 😣
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
jucer ujutro mi je bio transfer, popodne me malo bolio trbuh, sad me strah….
Aha pa onda ti je od transfera. Ne brini
Skakavac, MalaM, Daisy, Vuky hvalaaaa puno cure
Mala1 cestitam od ❤️🎉🎉🎉
💙
Na int pise da rade sve dane…bas cu pitat u srijedu…
Mi smo se odlucili za podobnik zbog sp,jer tamo na jednom mjestu imamo i za MT,jer sam isla na to da ce muz morat proci to..A u igri je bio i Lucinger…kolegica je bila kod njega dvaput(bez trudnoce),al ona ga hvali da je kao covjek njoj sjeo i da moze financijski opet bi k njemu isla…sad ide preko hzzo na VV…pa sad ti znaj…a i ja sam iskreno pitala na VV i biologicu i dr. kao po njihovome kome da idem dalje i izmedu njih dvojice su mi savjetovale dr.A…e sad nema natrag sve je u 🙏
Sto znaci MT?
Micro tese
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
jucer ujutro mi je bio transfer, popodne me malo bolio trbuh, sad me strah….
Ne brini, od transfera je, neka je uspjesno
💙
Blacky😘 Tu sam 🙉 Citam zaostatke, imala sam jako stresnih zadnjih nekoliko dana. Imam osjecaj da se stalno nesto zalim 😫 Druga seka hodala po bolnici, modrice joj stalno izlaze po tijelu ( hvala Bogu iskljucene su agresivne bolesti) sad rade ostale pretrage da otkriju sta je. . Meni menga kasnila tjedan dana, nikad je nisam vise molila da dodje da me ne muci vise. Zvala sam Cito maloprije da odgodimo operaciju za 2.12. tako da se poklopi sa iducom mengom i zbog place da mogu u miru sve obaviti. Konacno mi je plan tu i nadam se da se nece nista izjaloviti😅
Opa, vec ti je vrijeme za Fet, kako vrijeme leti jeeeej, i ja bi 😁
Marijaivasjecam te se, dobrodosla natrag 😊
Millmill nakon stimulacije su svake promjene da kazem normalne, variranje ciklusa i vrijeme trajanja. . Ako primjetis da je nesto preobilno i da ti je lose onda na hitnu. 🤞
Vukysretno i mirno cekanje 🤗
Cure smatram da je bitno odabrati dr za sebe po svom osjecaju i ne mora se svidjeti drugima ako vi osjecate da je to to😉
Hvala❤️
Sjecam se i ja tebe😊
Sortiraj odgovore
Najstariji