Vuky drago mi je da je transfer prošao kako treba,sada samo polako i opušteno prema beti. 🍀🙏🏻🙂
Ja još nisam došla sebi od petka i neuspjele punkcije. Ostala sam na bolovanju svakako još par dana iako nije bilo transfera, i sreća da sam tako odlučila jer me još uvijek jajnici bole. Cijelo vrijeme imam osjećaj kao da mi je pun mjehur, i boli me kao da imam upalo mjehura ali malo drugačije. Od punkcije imam roskasto kada se obrišem. Jeli to boluckanje normalno zna li itko?
Pozdrav i svim ostalim curama.
Malo sam smanjila čitanje, da se malo oporavim i ne mislim na postupke.Slijedeci mi je tek tamo u veljači otprilike. Jedna cura mi je preporučila ulje od noćurka na 1dc pa ndo punkcije kada bude idući postupak jer on valjda sprečava foliklarne ciste pa se nadam da će mi to pomoći.
Hm, mene nije baš ništa boljelo nakon punkcije i nisam imala krvi uopće. Ali dr je rekao da može krvarenja i bolova.
Može biti *
Cure sto se tice biopsije i micro tese. To radi urolog. Podobnik ga nema. Za to su najbolje preporuke u hr doktor ježek na fakultetu na šalati. On to radi u suradnji s dr hauptmanom na rebru gdje se i izvodi operacija. Oni preferiraju postupak sa letrovom, ali mogu materijale dostaviti gdje treba. Mi smo bili kod jezeka na razvovoru. Divan covjek. Ali se nakon razgovora s drugim doktorima nismo jos odlucili na to. Vele da dok mm ima spermija u ejakulatu nebi to radili jer je uvijek bolje raditi sa zivima nego smrznutima jer dok ih odmrznu su svi nepokretni i onda je jos teze odabrat od toga manje zlo
Nisam sigurna ali mislim da se prava m tesa radi u Hr samo u citu u splitu, iako postoje neke tvrdnje da cak ni to nije prava micro tesa 🤔 ostalo sto se radi po Hr su obicne biopsije?
Imam prijatelje koji su godinama u azospermiji, presli su sve uzduz i poprijeko i na kraju zavrsili vani..
Ako se kod vas nalazi spermica to je super, naravno da necete ici na reckanje ali kod losijih nalaza gdje se jedva dobivaju i punkcijom je bojim se neizbjezno..
Samo akp je u pitanju rezanje bolja opcija je sigurno m tesa, ka mm-a nebi dala pod obicnu biopsiju 😂😂
Gelica hvala 🙏🏻 Bas me dobro bolucka stalno držim dekicu oko struka onda malo popusti. Mislim da će proći kroz idućih dan-dva.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Pozdrav. iduci ciklus idemo na ivf. Dobili smo protokol stimulacije. Krecemo s Elonvom, zatim Menopur i Orgalutran. Kakva su iskustva? Nuspojave? Hvala ;) i zanima me skladistenje istih? Frizider oke?

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav. iduci ciklus idemo na ivf. Dobili smo protokol stimulacije. Krecemo sElonvom,zatim Menopur i Orgalutran. Kakva su iskustva? Nuspojave? Hvala ;) i zanima me skladistenje istih? Frizider oke?
Da, u frižideru čuvas. Ja sam imala puregon i orgalutran. Orgalutran mislim da sam si davala 3dana. Sva je ta terapija slicns i svi drugačije reagiramo. Ja nisam imala nikakve probleme, sve super. Mrvicu boluckanje jajniks i to je to. Sretnoooo
💙
Hannicao meni je elonva se pokazala najuspjesnija od svih stimulacija. Dobila 6js kvalitetnih i 4 dosle do blastice sta je super jer ranije smo imali po 4 folikula i samo 1 oplodjenu js. Sretno! I sve sam drzala u frizu.

Cure sto se tice biopsije i micro tese. To radi urolog. Podobnik ga nema. Za to su najbolje preporuke u hr doktor ježek na fakultetu na šalati. On to radi u suradnji s dr hauptmanom na rebru gdje se i izvodi operacija. Oni preferiraju postupak sa letrovom, ali mogu materijale dostaviti gdje treba. Mi smo bili kod jezeka na razvovoru. Divan covjek. Ali se nakon razgovora s drugim doktorima nismo jos odlucili na to. Vele da dok mm ima spermija u ejakulatu nebi to radili jer je uvijek bolje raditi sa zivima nego smrznutima jer dok ih odmrznu su svi nepokretni i onda je jos teze odabrat od toga manje zlo
Nisam sigurna ali mislim da se prava m tesa radi u Hr samo u citu u splitu, iako postoje neke tvrdnje da cak ni to nije prava micro tesa 🤔 ostalo sto se radi po Hr su obicne biopsije?
Imam prijatelje koji su godinama u azospermiji, presli su sve uzduz i poprijeko i na kraju zavrsili vani..
Ako se kod vas nalazi spermica to je super, naravno da necete ici na reckanje ali kod losijih nalaza gdje se jedva dobivaju i punkcijom je bojim se neizbjezno..
Samo akp je u pitanju rezanje bolja opcija je sigurno m tesa, ka mm-a nebi dala pod obicnu biopsiju 😂😂
Neznam ti. Nama je taj dr na salati rekao da se taj zahvat zove micro tese. Da li je pravi ja se u to ne razumijem 🙉😁 znam da je rekao da se to radi jednom i da se uzima 10 uzoraka. E sad sto znaci jednom sam zaboravila pitati? Dal to znaci da nakon toga od sjemena vise ni s kod mm nece biti? To me najvisd preplasilo. Sto ako iz tog sto izvade ne ostanemo trudni? Da li je to onda kraj pokusavanja?
ike i meni je tako bilo nakon punkcije, bolovi u jajnicima i malo krvarenja, pasalo mi je isto toplo oko struka... smiriti ce se brzo ....
Hvala svim curama🍀 i da prijavim, tamnija je crtica jutros. Ne mogu spavat od uzbudenja🙈 a strah me veselit se.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji