Cure sto se tice biopsije i micro tese. To radi urolog. Podobnik ga nema. Za to su najbolje preporuke u hr doktor ježek na fakultetu na šalati. On to radi u suradnji s dr hauptmanom na rebru gdje se i izvodi operacija. Oni preferiraju postupak sa letrovom, ali mogu materijale dostaviti gdje treba. Mi smo bili kod jezeka na razvovoru. Divan covjek. Ali se nakon razgovora s drugim doktorima nismo jos odlucili na to. Vele da dok mm ima spermija u ejakulatu nebi to radili jer je uvijek bolje raditi sa zivima nego smrznutima jer dok ih odmrznu su svi nepokretni i onda je jos teze odabrat od toga manje zlo
Nisam sigurna ali mislim da se prava m tesa radi u Hr samo u citu u splitu, iako postoje neke tvrdnje da cak ni to nije prava micro tesa 🤔 ostalo sto se radi po Hr su obicne biopsije?
Imam prijatelje koji su godinama u azospermiji, presli su sve uzduz i poprijeko i na kraju zavrsili vani..
Ako se kod vas nalazi spermica to je super, naravno da necete ici na reckanje ali kod losijih nalaza gdje se jedva dobivaju i punkcijom je bojim se neizbjezno..
Samo akp je u pitanju rezanje bolja opcija je sigurno m tesa, ka mm-a nebi dala pod obicnu biopsiju 😂😂
Gelica hvala 🙏🏻 Bas me dobro bolucka stalno držim dekicu oko struka onda malo popusti. Mislim da će proći kroz idućih dan-dva.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Pozdrav. iduci ciklus idemo na ivf. Dobili smo protokol stimulacije. Krecemo s Elonvom, zatim Menopur i Orgalutran. Kakva su iskustva? Nuspojave? Hvala ;) i zanima me skladistenje istih? Frizider oke?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav. iduci ciklus idemo na ivf. Dobili smo protokol stimulacije. Krecemo sElonvom,zatim Menopur i Orgalutran. Kakva su iskustva? Nuspojave? Hvala ;) i zanima me skladistenje istih? Frizider oke?
Da, u frižideru čuvas. Ja sam imala puregon i orgalutran. Orgalutran mislim da sam si davala 3dana. Sva je ta terapija slicns i svi drugačije reagiramo. Ja nisam imala nikakve probleme, sve super. Mrvicu boluckanje jajniks i to je to. Sretnoooo
💙
Hannicao meni je elonva se pokazala najuspjesnija od svih stimulacija. Dobila 6js kvalitetnih i 4 dosle do blastice sta je super jer ranije smo imali po 4 folikula i samo 1 oplodjenu js. Sretno! I sve sam drzala u frizu.
Cure sto se tice biopsije i micro tese. To radi urolog. Podobnik ga nema. Za to su najbolje preporuke u hr doktor ježek na fakultetu na šalati. On to radi u suradnji s dr hauptmanom na rebru gdje se i izvodi operacija. Oni preferiraju postupak sa letrovom, ali mogu materijale dostaviti gdje treba. Mi smo bili kod jezeka na razvovoru. Divan covjek. Ali se nakon razgovora s drugim doktorima nismo jos odlucili na to. Vele da dok mm ima spermija u ejakulatu nebi to radili jer je uvijek bolje raditi sa zivima nego smrznutima jer dok ih odmrznu su svi nepokretni i onda je jos teze odabrat od toga manje zlo
Nisam sigurna ali mislim da se prava m tesa radi u Hr samo u citu u splitu, iako postoje neke tvrdnje da cak ni to nije prava micro tesa 🤔 ostalo sto se radi po Hr su obicne biopsije?
Imam prijatelje koji su godinama u azospermiji, presli su sve uzduz i poprijeko i na kraju zavrsili vani..
Ako se kod vas nalazi spermica to je super, naravno da necete ici na reckanje ali kod losijih nalaza gdje se jedva dobivaju i punkcijom je bojim se neizbjezno..
Samo akp je u pitanju rezanje bolja opcija je sigurno m tesa, ka mm-a nebi dala pod obicnu biopsiju 😂😂
Neznam ti. Nama je taj dr na salati rekao da se taj zahvat zove micro tese. Da li je pravi ja se u to ne razumijem 🙉😁 znam da je rekao da se to radi jednom i da se uzima 10 uzoraka. E sad sto znaci jednom sam zaboravila pitati? Dal to znaci da nakon toga od sjemena vise ni s kod mm nece biti? To me najvisd preplasilo. Sto ako iz tog sto izvade ne ostanemo trudni? Da li je to onda kraj pokusavanja?
ike i meni je tako bilo nakon punkcije, bolovi u jajnicima i malo krvarenja, pasalo mi je isto toplo oko struka... smiriti ce se brzo ....
Hvala svim curama🍀 i da prijavim, tamnija je crtica jutros. Ne mogu spavat od uzbudenja🙈 a strah me veselit se.
Hello cure! Nisam neko vrijeme pratila forum, imam propustenih par stotina stranica, bas ste se raspisale 😬
Svim cekalicama zelim srecu i cestitam svim plusicima! ❤️
Ovaj put cu se i ja upisati u ovu sretniju statistiku 😁
1.11. transfer 2 blastice, u petak (8.11.) beta 37, jucer beta 229 😊😁🥰 kucne testove nisam cak ni radila :D
Ovo nam je prvi transfer kod dr. Abicic, ona je jedina do sad koja je odlucila napraviti transfer u prirodnom ciklusu (bez estrofema, za razliku od profesora i dr. P), rekla je da su sanse za uspjeh tako 40% vece. I eto nas! 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji