Mrva zao mi je! Uzmi si vremena, skupi snage i u nove borbe kad budes spremna🧡
Mrva baš mi je žao 😢 a sranje...oporavi se, i javi nasm se kad odlučiš šta dalje..
Marijaiva i ja sam od estrofema imala glavobolje ali i miomi su mi se napravili, imala sam jedan samo sicusan a nakon feta cijeli niz sitnih uz endometrij. I nakon prve stimulacije ( bez estrofema ) mi se malo povrća I taj prvi miomcic. Rekao dr.Alebic da nije baš sretan zbog toga, ali da ne bi trebalo utjecat na implantaciju jer rastu u misic. I ne možemo ih maknut. Iskreno, strah me kaj će biti od novih stimulacija.
Cestitam na novim betama!!
Ja polako cekam pon kad idem na dogovor za fet. Jedino sto mi je m dosta obilna i bolna, ali to je valjda od svih tih hormona.
I sutra napokoj idem kod zubara osim onog otvorenog zuba bole me jos 2, jedan cijelo vrijeme a drugi povremeno. Uzas, bas sad. Najvis eme vrine kad pocnem s fragminom kak cu kod zubara.
LadyNatasja cestitke! Neka se uredno nastavi duplati. :)
Daisy tooo, zeno trudna si! 🤰🤗
HanicaO ja sam imala napadaje vrućine i par puta lagane mučnine, ali sve u svemu dobro sam podnijela. I jajnici naravno lagano bolni i trbuh napuhnut. U frizideru se čuva, ali sjeti se izvaditi iz frižidera 15-tak min prije nego se bodes jer tako manje boli kad nije hladna tekućina. :)
Cestitam na novim betama!!
Ja polako cekam pon kad idem na dogovor za fet. Jedino sto mi je m dosta obilna i bolna, ali to je valjda od svih tih hormona.
I sutra napokoj idem kod zubara osim onog otvorenog zuba bole me jos 2, jedan cijelo vrijeme a drugi povremeno. Uzas, bas sad. Najvis eme vrine kad pocnem s fragminom kak cu kod zubara.
I ja imam jedan koji moram srediti, ispala mi plomba i uopće nisam razmišljala o tome da i ja moram uzimat fragmine..morat ću to sad brzinski riješiti.
Daisy čestitaaam 🥳🤗
Mrva žao mi je zbog negativne bete 😔
Lady čestitam na super beti 🥳🤗
Rose jesi vadila betu danas, ili sam ja preskočila post 🤔?
Cure upravo sam dobila nalaz za inzulin na tašte 13.1 da li je to ok za postupak.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure upravo sam dobila nalaz za inzulin na tašte 13.1 da li je to ok za postupak
Jel to obicno vađenje krvi ili inzul rezistencija?
Evo i sluzbeno beta 0. Idemo dalje. Neznam kako i sta al nekako cemo vec. Malo pucamo vec i psihicki i financijski. Misim da slijedi malo odmora od svega. Cure s pozitivnim betama cestitam, cekalicama zelim lijepu betu. A najvose mislim na nasu nikitu, prezalosno je ovo sto joj se dogada. Citat cu vas i dalje i veseliti se i tugovati s vama. 💔💞🤗
Joj, ma bas mi je zao, drz mi se, ne odustaj nikako, znam da je tesko, ali bit ce🙏🙏🙏
💙
Daisyčestitaaam 🥳🤗
Mrvažao mi je zbog negativne bete 😔
Lady čestitam na super beti 🥳🤗
Rose jesi vadila betu danas, ili sam ja preskočila post 🤔?
Beta preko 13 000🎉😊hvala draga sto mislis... Bila u guzvi i sad stigla
Javiii nam u četvrtak 🤗
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji