Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    12. Studeni 2019. 09:35

LadyNatasja čestitam, neka je uredna i skolska!!! I meni se isto uhvatilo kad smo isli bez estrofema, a vidjet ćemo kako ce ici dalje. Cekam... Bilo sam protiv njega jer mi endometrij bude ok 

💙

Marta...
    12. Studeni 2019. 09:41

LadyNatasja

Hello cure! Nisam neko vrijeme pratila forum, imam propustenih par stotina stranica, bas ste se raspisale 😬
    Svim cekalicama zelim srecu i cestitam svim plusicima! ❤️

Ovaj put cu se i ja upisati u ovu sretniju statistiku 😁
    1.11. transfer 2 blastice, u petak (8.11.) beta 37, jucer beta 229 😊😁🥰 kucne testove nisam cak ni radila :D

Ovo nam je prvi transfer kod dr. Abicic, ona je jedina do sad koja je odlucila napraviti transfer u prirodnom ciklusu (bez estrofema, za razliku od profesora i dr. P), rekla je da su sanse za uspjeh tako 40% vece. I eto nas! 😊😊

Čestitam nek sve bude dobro do  kraja.Napokon da je netko shvatio da  nas ne treba filati tabletama  bezveze  ikakve  meni je ciklus u dan  i stvarno ću ovaj put reći da ne želim  estrofem i slične  gluposti, samo se nadam da će me uvažiti  dr.
    Gdje si ti bila u postupku.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

12. Studeni 2019. 09:52

I meni je ciklus u dan tocan, i ovulacije i sve, nikad problema ni s endometrijem niti icim no eto 2 puta sam ostala trudna s estrofemom, nisu lijepo zavrsile trudnoce no jedino s njim sam zatrudniila dok u fetu bez njega nisam...
    Dakle opet eto nema pravila... Nisam ni ja za to sopanje lijekovima bespotrebno nikako, od estrofema sam imala bas glavobolje,e sad opet kad gledam s njim sam zatrudnila a bez njega ne, ma ne znam vise ni sama... Meni je npr R. rekao da je to manje vise  svejedno s njim ili bez njega da on ima jednako lijepe rezultate u oba slucaja pa ga znaj.. 

skakavac
    12. Studeni 2019. 09:54

Daisy, LadyNatasja, Rose1 cestitam i sretno! 

skakavac
    12. Studeni 2019. 09:55

marijaiva

I meni je ciklus u dan tocan, i ovulacije i sve, nikad problema ni s endometrijem niti icim no eto 2 puta sam ostala trudna s estrofemom, nisu lijepo zavrsile trudnoce no jedino s njim sam zatrudniila dok u fetu bez njega nisam…
    Dakle opet eto nema pravila… Nisam ni ja za to sopanje lijekovima bespotrebno nikako, od estrofema sam imala bas glavobolje,e sad opet kad gledam s njim sam zatrudnila a bez njega ne, ma ne znam vise ni sama… Meni je npr R. rekao da je to manje vise svejedno s njim ili bez njega da on ima jednako lijepe rezultate u oba slucaja pa ga znaj..

Ma naravno, nema pravila, puno je tu faktora u igri. 

• Jenn
    12. Studeni 2019. 11:10

LadyNatasja i Daisy cestitam!! Sretno do kraja!
    Kod mene napokon bila ovulacija, fet u ponedjeljak, to ce biti 6.dan. Ajme, po danima ciklusa to ce mi biti vec 2 dana pred mengu koja je uvijek na 28 dana, bas se oduzilo. 

12. Studeni 2019. 11:34

Jenn

Kod mene napokon bila ovulacija, fet u ponedjeljak, to ce biti 6.dan. Ajme, po danima ciklusa to ce mi biti vec 2 dana pred mengu koja je uvijek na 28 dana, bas se oduzilo.

E da, to se desava u prirodim ciklusima zna bit sve zbrckano kod nas.. A da li ti endometrij prati ovulaciju, mislim imat ces jos koji ultrazvuk prije feta ili je to to?
    Jer nekad se zna dogodit da kadd je tak kasno ovulacija endometrij se pocne stanjivati i pripremati za mengu i  fula se onaj takozvani 'impantacijski prozor'. 

12. Studeni 2019. 11:37

marijaiva

Jenn

E da, to se desava u prirodim ciklusima zna bit sve zbrckano kod nas.. A da li ti endometrij prati ovulaciju, mislim imat ces jos koji ultrazvuk prije feta ili je to to?
    Jer nekad se zna dogodit da kadd je tak kasno ovulacija endometrij se pocne stanjivati i pripremati za mengu i fula se onaj takozvani 'impantacijski prozor'.

Ako se on fula to je doslovno kao da si bacio embrije jer tijelo ne dobiva znak da sad tu treba doci do trudnoce vec se priprema za mengu i endometrij se pocinje stanjivati... To su ti rizici prirodnog feta dok s estrofemom npr toga nema... 

• Mrva1986
    12. Studeni 2019. 12:30

Evo i sluzbeno beta 0. Idemo dalje. Neznam kako i sta al nekako cemo vec. Malo pucamo vec i psihicki i financijski. Misim da slijedi malo odmora od svega. Cure s pozitivnim betama cestitam, cekalicama zelim lijepu betu. A najvose mislim na nasu nikitu, prezalosno je ovo sto joj se dogada. Citat cu vas i dalje i veseliti se i tugovati s vama. 💔💞🤗

vuky
    12. Studeni 2019. 13:33

Mrva zao mi je, da li znate zasto se to dogada ili nema nekog razloga? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.