( skoljka)
LadyNatasja cestitam draga od ❤️, urednu trudnocu ti zelim.Sad samo lagano, bez naprezanja. Sjecam te se da si bila aktivna taman kad sam ja bila u zadnjoj uspjesnoj st. i et.
Cure sto se tice biopsije i micro tese. To radi urolog. Podobnik ga nema. Za to su najbolje preporuke u hr doktor ježek na fakultetu na šalati. On to radi u suradnji s dr hauptmanom na rebru gdje se i izvodi operacija. Oni preferiraju postupak sa letrovom, ali mogu materijale dostaviti gdje treba. Mi smo bili kod jezeka na razvovoru. Divan covjek. Ali se nakon razgovora s drugim doktorima nismo jos odlucili na to. Vele da dok mm ima spermija u ejakulatu nebi to radili jer je uvijek bolje raditi sa zivima nego smrznutima jer dok ih odmrznu su svi nepokretni i onda je jos teze odabrat od toga manje zlo
Nisam sigurna ali mislim da se prava m tesa radi u Hr samo u citu u splitu, iako postoje neke tvrdnje da cak ni to nije prava micro tesa 🤔 ostalo sto se radi po Hr su obicne biopsije?
Imam prijatelje koji su godinama u azospermiji, presli su sve uzduz i poprijeko i na kraju zavrsili vani..
Ako se kod vas nalazi spermica to je super, naravno da necete ici na reckanje ali kod losijih nalaza gdje se jedva dobivaju i punkcijom je bojim se neizbjezno..
Samo akp je u pitanju rezanje bolja opcija je sigurno m tesa, ka mm-a nebi dala pod obicnu biopsiju 😂😂
Neznam ti. Nama je taj dr na salati rekao da se taj zahvat zove micro tese. Da li je pravi ja se u to ne razumijem 🙉😁 znam da je rekao da se to radi jednom i da se uzima 10 uzoraka. E sad sto znaci jednom sam zaboravila pitati? Dal to znaci da nakon toga od sjemena vise ni s kod mm nece biti? To me najvisd preplasilo. Sto ako iz tog sto izvade ne ostanemo trudni? Da li je to onda kraj pokusavanja?
Ne znam za dalje kako to ide, tj znam povrsno pa da ti ne bi rekla nesto krivo.. bila je tu ja mislim Bakalar ciji muz je isao na m tesu pa ako cita mozda se javi 😊
Ja znam da je od moje prijateljice muz isao na tesu, nije bilo uspjesno pa je cak poslje toga isao na m tesu i nasli su materijala, imaju bebicu od par mj 🥰
Cestitam Daisy i Lady N! 🥰
Nikitta a joj koje vijesti 😞, bas samo neke ružne vijesti ovih dana. Kad prozvaces informacije, javi nam se. Drži se draga 😘❤️
Daisy, Rose i LadyNatasja čestitam 😘
Hello cure! Nisam neko vrijeme pratila forum, imam propustenih par stotina stranica, bas ste se raspisale 😬
Svim cekalicama zelim srecu i cestitam svim plusicima! ❤️
Ovaj put cu se i ja upisati u ovu sretniju statistiku 😁
1.11. transfer 2 blastice, u petak (8.11.) beta 37, jucer beta 229 😊😁🥰 kucne testove nisam cak ni radila :D
Ovo nam je prvi transfer kod dr. Abicic, ona je jedina do sad koja je odlucila napraviti transfer u prirodnom ciklusu (bez estrofema, za razliku od profesora i dr. P), rekla je da su sanse za uspjeh tako 40% vece. I eto nas! 😊😊
LadyNatasja Jesi isla u kbc Osijek? Koliko si dugo cekala da dodjes na red? I cestitaaam❤
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hannicao meni je elonva se pokazala najuspjesnija od svih stimulacija. Dobila 6js kvalitetnih i 4 dosle do blastice sta je super jer ranije smo imali po 4 folikula i samo 1 oplodjenu js. Sretno! I sve sam drzala u frizu.
Grizli hvala :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutro curke!
Daisy sad jos nek beta bude skolska🎉🥳 i LadyNatasja 👏👏👏 Juupii, krenulo je krenulo!❤❤
Hanica u Os nema čekanja reda. Ako imas sve nalaze izvadjene i ako je sve ok, ideš odmah u postupak.
HanicaO sretno s postupkom da bude uspjesan! 🤞🍀
LadyNatasja cestitke i urednu trudnocu do kraja zelim! 🙏
Hvala cure 🥰🥰
Kako je Blacky rekla, nije bilo cekanja u Os kad smo krenuli (u 2. mjesecu u ove godine), ali ne znam jel se sto promijenilo otkako nema profesora 🤔
Hvala svim curama🍀 i da prijavim, tamnija je crtica jutros. Ne mogu spavat od uzbudenja🙈 a strah me veselit se.
To je to, jeeeeee🎉🎉🎉
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji