Grizli cestitam 😍
I vise nego vidljiva ja sam se prijavila tu cisto da mi potvrdite 9 dan da se vidi crtica koja je puno svjetlija od tvoje a evo me 17+4 😍😉
Uzivaj draga i bit ce sve u redu
Svratim samo da se obradujem novim trudnicama
Luca uopce nisi pila prenatale nikakve, niti folnu cijelu trudnocu?
Nakon transfera, do trudnoće nažalost nije ni došlo. Mislim da dosta doktora preferira folnu i mjesec dva prije trudnoće, a neki ne propisuju...a sad. Meni nakon transfera nisu dali, a ja sam bila toliko zbunjola da nisam niti pitala niti se sjetila
Grizli, meni je bio kod transfera prepisan folacin... al smatram ako uzimaš prenatale i normalno se hraniš da je to sasvim dovoljno. Po meni je onih 5mg malo tooooo much al dobro...
Meni je mpo rekla da bolje kao ne jer i tako smo preopterecene a da nista ne znaci pocetak bez folne, a da moze tijelo zbog previse toga jednostavno odustat od implantacije. Ja sam u 12. mj vadila ju pa je bila prema gornjoj granici tako da sam bila sad bez folne u postupcima, al nekako nakon plusa imam osjecaj da bi trebala ju uzimat i pocela sam. Posto trenutno sve radim po predosjecaju poslusat cu svoj unutarnji glas.
E da, a s obzirom da sam poslije svježeg ET odmah išla u FET po preporuci MPO dr. sam nastavila piti folacin. Nisam prekidala. Al sad dok sam u pauzi uzimam samo prenatale (elenatal) i matičnu.
Blcky hvala meni su rekli da ni prenatale ne uzimam tako da nisam nikakvu folnu u nikakvom obliku. A hranim se relativno pravilno i svacime. Zato sad nekako me i povukla misao vrijeme je da krenem sa prenatalima. A da ta doza od 5mg se zaista cini velika. Sta je to 10 puta vise nego trebamo. 🤔
I da htj3doh ti napisat da maticna je super za kvalitetu js al podize imunitet pa mozda da prije iduceg transfera napravis pauzu od nje.
Luca uopce nisi pila prenatale nikakve, niti folnu cijelu trudnocu?
Folna se prije prvih 3 mj trudnoce.A cijelu trudnocu magnezi obavezno.Tako je meni bar prepisano👍
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Meni su na vv obvezno prepisivali folnu dok R. ne, on smatra ako se kvalitetno hranimo nikakav dodatan unos kemije nije potreban. Pa ga znaj🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji