Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skakavac
    17. Svibanj 2019. 15:30

Hani hvala ti, napeta sam ko puška 😂 😂 i znatiželjna za poludit 😁

skakavac
    17. Svibanj 2019. 15:33

Danas mi nisu htjeli ništa novo reći. 
    Sestra me nazvala. Kaže da će sutra biolog sve reći. A ja nestrpljiva uh 😊
    U 9 mi je transfer 

skakavac
    17. Svibanj 2019. 15:35

Moram popit neku tabletu sat prije i biti punog mjehura. 

Vaki
    17. Svibanj 2019. 16:01

Nikitta - mislila sam da ćeš napisati da planiraš mučnine pa se nećeš moći baviti time... 😁
    Nisam uopće mislila da sam znatiželja i da će me toliko obradovati plusići na ovoj temi. Pretpostavljala sam da će mi biti drago, ali da pomahnitalo svaki dan pretražujem ima li koja fotka ili sretna obavijest (kao da se radi o meni) to me baš iznenadilo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

hejbaburibu
    17. Svibanj 2019. 17:20

Grizli čestitam!!! 🎊🎈🎉 Neka te pozitiva prati svih 9 mjeseci kada ćeš napokon zagrliti svoju dugo očekivanu bebulinu 💞

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

17. Svibanj 2019. 17:22

Grizli wooooow, cestitaaaaam! ❤️❤️👶🏻

Vaki
    17. Svibanj 2019. 17:34

Nikitta - uzima Lindynette + akupunktura 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    17. Svibanj 2019. 17:46

Vaki tak i ja ko neki ludjak prvo kad se zbudim na forum.  

Grizli
    17. Svibanj 2019. 17:52

Hehehe... Niste jedine prvu stvar ujutro uz kavu dodjem vidit novosti. Hvala jos jednom svima na prekrasnim zeljama i cestitkama. Jos je puno toga meni do konacnog uspjeha al divno je imat ovakvu podršku od vas ovdje cura. Divne ste!
    Pitanjce meni nije prepisana nikakva folna nakon transfera, al ja sam danas pocela piti prenatale jer pusem na sladoled. Mislite li da je to ispravno? Nekako osjecam da je al dobro dodju i vasi savjeti. Ne znam jel vama svima vasi mpo prepisuju folacin odmah od pocetka ili ne? Kakva je praksa? 

• Luca87
    17. Svibanj 2019. 18:00

Grizli

Hehehe… Niste jedine prvu stvar ujutro uz kavu dodjem vidit novosti. Hvala jos jednom svima na prekrasnim zeljama i cestitkama. Jos je puno toga meni do konacnog uspjeha al divno je imat ovakvu podršku od vas ovdje cura. Divne ste!
    Pitanjce meni nije prepisana nikakva folna nakon transfera, al ja sam danas pocela piti prenatale jer pusem na sladoled. Mislite li da je to ispravno? Nekako osjecam da je al dobro dodju i vasi savjeti. Ne znam jel vama svima vasi mpo prepisuju folacin odmah od pocetka ili ne? Kakva je praksa?

Ni meni nije bila propisana nikakva folna, nisam je niti pila na kraju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.