Jenn hvala 🙏🏻
Bila je blaga stimulacija 2 folikula sva se pretvorila u ciste, bila su još neka sva manja ali očito i od njih ništa.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Vuky još nisam pričala sa dr, al znam da je govorio da će pojačavati lagano terapiju da ne bi došlo do hipera.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Jako mi je zao, grozno je kad postupak zavrsi prije nego je zapravo i poceo..nadam se da ce sljedeci biti uspjesniji. Drzi se!
Zvali su ne, oplodile su se, u ned transfer… sutra ce me zvati kada… :D pocela sa terapijom 😁
Bravo 👌
Ike, žao mi je, ali sad ste pametniji za sljedeci put. Drži se.
U Cito sam … sad mantram da ce sve ici dalje kako treba 💗💕
Jeeeej draga, odlicno, sretnoo
💙
Pitanjce…kad je vama stala menga kad ste krenuli sa stimulacijom?Meni u prikasnjim postupcima odmah ono 4 ili 5 dc,vise ni kapi,al sad evo vec 6dc i stvarno ,,ide,,….jel to normalno ili ljekovi ne djeluju?😔
Meni je stala odmah sljedeci dan nakon prve injekcije. I više ni kapi.
Pitanjce…kad je vama stala menga kad ste krenuli sa stimulacijom?Meni u prikasnjim postupcima odmah ono 4 ili 5 dc,vise ni kapi,al sad evo vec 6dc i stvarno ,,ide,,….jel to normalno ili ljekovi ne djeluju?😔
Meni je trajalo kao i obicno, ali meni je uvijek kratka pa nisam skuzila neku razliku. Mozda da pitas doktora pa da si na miru
💙
Meni je stala odmah sljedeci dan nakon prve injekcije. I više ni kapi.
Tako i meni, dan dva nakon početka a inace mi 7 dana traju
Vuky sretnooo! 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji