Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    08. Studeni 2019. 19:25

brita

avama

Posto danas nije bilo nikoga od dr nisam dobila nikakvu terapiju za fet. Nego su me narucili negdje 9-ti dan ciklusa. Da li ste vi dobile kakve tablete ili nesto, estrofem? Mozda da ih u pon nazovem?

Ja sam u fetu dobila od 14 dc estrofem,decortin,aspirin,folacin i utrogestan,isto sam isla prvo 9dc na pregled i tad mi nista nije rekla,nego na sljedecem pregledu mi je rekla

Aha ok. 
    A kako to ide s fetom na Sv. Duhu? Moram oprije potpisati za odmrzavanje? I kad se otprilike mora doci, odmah ujutro ili kasnije? Koliko dugo se odmrzava? Opet nista ne znam!!! 🤔

Rose1
    08. Studeni 2019. 19:42

avama

Posto danas nije bilo nikoga od dr nisam dobila nikakvu terapiju za fet. Nego su me narucili negdje 9-ti dan ciklusa. Da li ste vi dobile kakve tablete ili nesto, estrofem? Mozda da ih u pon nazovem?

Moj prvi fet u prirodnom ciklusu, nista nisam pila, u drugom estrofem, a sad opet nista nisam pila. Ako su ti ciklusi uredni, a endometrij dobre veličine, nema potrebe za estrofemom. Meni bio malo duzi ciklus pa htjeli probati s estrofemom 

💙

• brita
    08. Studeni 2019. 19:42

avama

brita

avama

Ja sam u fetu dobila od 14 dc estrofem,decortin,aspirin,folacin i utrogestan,isto sam isla prvo 9dc na pregled i tad mi nista nije rekla,nego na sljedecem pregledu mi je rekla

Aha ok.
    A kako to ide s fetom na Sv. Duhu? Moram oprije potpisati za odmrzavanje? I kad se otprilike mora doci, odmah ujutro ili kasnije? Koliko dugo se odmrzava? Opet nista ne znam!!! 🤔

E neznam za sv.duh,nisam tamo,ali znam da odmrzavanje traje cca 3 h,ja sam morala doci ujutro u 8 na pregled da vidi endometrij,i onda oni jave biologu  da se mogu odmrznuti i trebala sam opet u 12 h doci, na transfer,ali nije bio dovoljno zadebljan endometrij pa smo odgodili ,uglavnom ja sam dva pregleda obavila prije,9 dc i 13 dc,14 dc stoperica  i sve one tablete,onda zavisi koji dan su ti zamrznili toliko dana jos cekas do transfera 

Rose1
    08. Studeni 2019. 19:45

Nala33 dobro dosla!!! Ja sam se odlično osjecala, malo osjetila folikule jer ih je bilo puno, ali nis strasno. Bez debljanjs, glavobolja, bolova u leđima, promjena raspoloženja i sl. 

💙

Amy2019
    08. Studeni 2019. 20:17

Cure izvinite sto upadam. Kolegica mi je imala 29. Ovulaciju, tada je dobila inekciju brevactid, pored unosi progesteron, u utorak je opet dobila inekciju. Jucer je radila test bio je blago pozitivan, danas je jos jedan radila, malo jace je pozitivno. Danas je 9 dana od ovulacije. Je li to zbog inekcije pozitivno, il kad se moze najranije testirati, vi znate, znam da sam citala da vas je dosta to radilo? Hvala unaprijed 

Mala 1
    08. Studeni 2019. 20:33

Od koliko je dobila brevactid? Napisala je Nikitta da mu treba oko 7 dana da izadje iz organizma..... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    08. Studeni 2019. 20:35

Ja sam se danas igrala s testomi pozitivan je.... Ne vjerujem mu jer sam brevactid primila prije 5 dana, al opet, neka nada se pojavila
    Piskit cu svaki dan do bete u utorak ❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

08. Studeni 2019. 20:49

Mala 1

Ja sam se danas igrala s testomi pozitivan je…. Ne vjerujem mu jer sam brevactid primila prije 5 dana, al opet, neka nada se pojavila
    Piskit cu svaki dan do bete u utorak ❤️

Od koliko si primila brevactide. Ja sam jucer i u utorak opet. Ne znam kako ću ja izdržat do testa

Nala33
    08. Studeni 2019. 21:12

Rose1

Nala33 dobro dosla!!! Ja sam se odlično osjecala, malo osjetila folikule jer ih je bilo puno, ali nis strasno. Bez debljanjs, glavobolja, bolova u leđima, promjena raspoloženja i sl.

Hvala na dobrodilici. Vidim ima nas puno ovdje... Ima utorak utz pa ću vidjet šta kaže ali kako je rekla zadnji put ona bi još ovako dva ciklusa da blagom stimulacijom pa ako ne uspije ond a i išla direktno na ivf... Budemo vidjeli. 

Nala33
    08. Studeni 2019. 21:12

Rose1

Hvala na dobrodilici. Vidim ima nas puno ovdje... Ima utorak utz pa ću vidjet šta kaže ali kako je rekla zadnji put ona bi još ovako dva ciklusa da blagom stimulacijom pa ako ne uspije ond a i išla direktno na ivf... Budemo vidjeli. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.