Ike joj draga, baš mi je jako žao... mislim da je to najgore kad nakon svega nema ništa za transfer. Barem je meni tako. Znam kako ti Je jer sam to doživjela. Sad znate nešto više za sljedeci put, iako znam da to nije utjeha. I mene je strah ovakvog scenarija posto za 7 dana krećem sa blažim protokolom.
Vuky sretno na transferu, eto vidiš od toliko brige na kraju sve super! :) 🤞🙏
Vuky bravo bas mi je drago👍🏻
Nažalost nećemo se pratiti, na punkciji nismo dobili nijedan folikul. Za tri mjeseca slijedeći postupak. Hvala Bogu šta sad.
Hvala svima na podršci od jučer 😘😘
Uh, šteta, nadam se da ce drugi put biti uspjesnije.
Babylove sretno i strpljivo dalje! Drago mi je da si bolje i da se sada sve odvija kako treba! Želim ti dalje urednu i mirnu trudnoću! ❤️🍀🙏
Snjeska sretno u postupku! 🤞🍀
Srecica01 nadam se da će na slijedećem ultrazvuku biti sve kako treba 🙏❤️🍀
Betty žao mi je što to proživljavaš 🙁 nadam se da si se uspjela izboriti za bolovanje.. Drži se! ❤️🍀
Mirjana32 neka ova inseminacija bude uspješna! Držim 🤞🍀
Sunshine25 sretno u postupku! Neka se uspiju spermići malo nabildati i da icsi bude uspješan! 🍀🤞🙏❤️
Bozma odlično! Neka se obje lijepo prime! Sretno 🍀🤞
Mrva1986 nastavi s terapijom i svakako izvadi betu, ima još nade ❤️🤞🙏🍀
Vuky super! Neka se lijepo razvijaju 🤞 i sretno na transferu 🍀
Mrvica2 🙁 žao mi je draga. Drži se i hrabro dalje! ❤️Sretno na konzultacijama vani! 🍀🙏
Jenn super! Neka raste i dalje! 🤞🍀
Ike žao mi je 🙁 Drži se, odmori i neka slijedeći postupak bude dobitan! 🤞❤️🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Nikitta kako si ti? Jel ima ata novo, vidim u potpisu da ides na konzultacije za operaciju? Planiras li neki novi postupak?
Meni je danas 9dnt, nisam piskila test, rano mi je zbog boostera brevactid 1500 4.11....... I tak... Nemam nikakav osjećaj niti da cu dobiti niti da sam trudna, bas ništa....
Kuham, perem, spremam, mela dvorište sad, ono, da bar dodje pa sam mirna
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ike ja sam imala u prirodnom punkciju bez transfera i osjecaj je grozan, ali kad je stimulirani još teže, bas mi je zao, drz se draga
💙
Cure moja beta 1.32 kako sam i rekla nista ovaj put. Idemo dalje, ipak nam je tek 1.put. nije bilo nikog od dojtora danas pa sam narucena kad prodje m za 10tak dana i na dogovor za vracanje smrzlica.
Bas nam je nesretan tjedan nesto
Avama jako mi je žao 😢
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Sortiraj odgovore
Najstariji