Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaM1
    08. Studeni 2019. 16:47

Rose1

MalaM hahaha i ja se trudim sebi objasniti i onda taman kad se skuliram, jutros se probudim, a bol se smanjila ful i opet sam pala u bed…meni 12.11beta…mislim ja na tebe, znsm da ti je u cetvrtak🤗

Meni su se isto malo smanjili grčevi, nije onako jako kao prije nekoliko dana , ali isto svako malo osjetim .. ossamo blaže. Ostali simptomi su i dalje prisutni. 
    I ja na tvoju betu ali sam zab.datum 🙈 🤗 Bit će super beta, ne brini 😘

08. Studeni 2019. 16:48

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036

ike
    08. Studeni 2019. 17:03

Srećica drži se draga i samo hrabro, brz oporavak ti želim pa onda natrag u borbu. 
    Avama  zao mi je, i tebi i sebi želim da je sljedeći postupak dobitni 🍀
    Cure drage  velika ste mi podrška i hvala vam beskrajno, danas malo idu suze ali držim se, borba ide naprijed. Samim tim sto smo u postupcima bliže smo našoj djeci-virujem u to sa ćemo ih dočekati 🙏🏻

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Gelica
    08. Studeni 2019. 17:24

Srecica žao mi je jako 😢 
    Najbolje će ti doktor reći sve ovo šta te zanima, svakome je drugačije..  oporavi se pa ponovo u borbu draga 😘

• avama
    08. Studeni 2019. 17:38

Hvala cure. Zelim nam svima plusice sto prije!

08. Studeni 2019. 18:28

koliko nakon Brevactida 1500 mogu radit testove, ili betu?

• avama
    08. Studeni 2019. 18:44

Posto danas nije bilo nikoga od dr nisam dobila nikakvu terapiju za fet. Nego su me narucili negdje 9-ti dan ciklusa. Da li ste vi dobile kakve tablete ili nesto, estrofem? Mozda da ih u pon nazovem?  

Nala33
    08. Studeni 2019. 18:50

Cao cure nova sam ovdje bila sam na drugoj grupi ali mislim da pripadam ovdje, naime dragi i ja već preko 2 i pol godine pokušavamo za bebaca... Doduše prva godina je bila ono ako se ulovi onda kada se nije ništa desavalo sam krenula u potragu. Na dno kod mene je sve ok osim šta mi ciklusi nisu ono školski 28 više je 33 bi rekla. Prije u maldjim danima je za lp i više preskočit ali ništa strašno. Nema nikakve čiste ili nešto jajnici prohodni sve ok. Dragi ima kao blagu terstospermiju ali radio je neki zahvat embiliazije žile i navadnonje bolje. Nama je doktorica dala pokušaj sa hormonima i  folikulometirju. Ja sam oko 10 dana na gonalu i pratim folikulometirju i onda kad kaže da je vrijeme akcija... I bila sam ostala trudna ali je završilo spontanom.... Sad je krebuka opet s istom i sad sam već tako dva ciklusa i stvarno sam mislila hit će nes ovaj mjesec čak su bila i dva folikula i klinac danas procurila. Ona je rekla da bi išla tako 4 puta a onda valjda ako ne ništa ne desi na ivf... Neznan gdje neće i zašto neće... Toliko se trudimo i baš me nekako danas to sve izbacilo....
    Isto htjela sam pitati vezano za ivf kako na vas djeluju hormoni. Ja sam doduše do sada primakla jako male doze pa ne znam koliko to utječe na sve, raspoloženje, da li ste se udebljale, poludile I slicno... 
    Hvala unaprijed 

• brita
    08. Studeni 2019. 18:59

avama

Posto danas nije bilo nikoga od dr nisam dobila nikakvu terapiju za fet. Nego su me narucili negdje 9-ti dan ciklusa. Da li ste vi dobile kakve tablete ili nesto, estrofem? Mozda da ih u pon nazovem?

Ja sam u fetu dobila  od 14 dc estrofem,decortin,aspirin,folacin i utrogestan,isto sam isla prvo 9dc  na pregled i tad mi nista nije rekla,nego na sljedecem pregledu mi je rekla 

08. Studeni 2019. 19:20

Nala33, ja sam se na hormonima baš dobro osjećala, od debljanja ništa, imala sam čak više energije, raspoloženje isto dobro, lice čisto. Jedino malo pred kraj kako folikuli rastu bi bila malo napuhana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.