Srecica mozda je još rano, treba pricekati još mrvicu🙏
Avama kod mene se čeksls moja prirodna ovulacija, bez stoperice, 5dana nakon transfer. Jednom sam isla s estrofemom i onda se pratio endometrij pa kad je bio ok onda crinone gel pocela i 5.dan transfer
Danas sam. 5+1. A sto bude bude🙏🙏
Ma stvarno je jako rano, bar tjedan dana rano...znsm kako ti je, ali izdrzi
💙
Ok hvala. Cekam u petak 14dnt da izvadim betu. Mada mi se ni ne da ici kad je teat negativan.
Srecice ukljucujem se samo da prokomentiram taj tko ti je radio uzv i takvim rijecima opisao stanje stvarno nije u redu.
Sa 5+1 normalno da je prazna, ali takve stvari se ne govore barem ne u takvom tonu. Za utjehu, otisla na prvi pregled iza bete sa 5+3 dr rijeci, sve je zasad u redu imamo gestacijsku vidimo se za 10 dana kad bi se mogla vidjet i srcana akcija.
Nemoj se obeshrabrivat za te tjedne sve je ok 🤗
Ej cure. Danas 12dt embrij 2 dana, menga bolovi sve jaci i cesci, sise mao boluckaju malo ne, ja sve nesztrpljivija. Sto mislite kad bih mogla pisnuti neki test?
Ej cure. Danas 12dt embrij 2 dana, menga bolovi sve jaci i cesci, sise mao boluckaju malo ne, ja sve nesztrpljivija. Sto mislite kad bih mogla pisnuti neki test?
Slobodno pišni test. Vec mozes.... Cekamo nestrpljivo 🙏
💙
Slobodno pišni test. Vec mozes…. Cekamo nestrpljivo 🙏
Nekak se bojim da nije rano za 2 dnevnu mrvicu. Mislis da nije?
Srecica nadam se da će sve biti u redu na sljedećem ultrazvuku. 😘 Sad samo strpljivo 🤗
Mrva1986 ja isto mislim da možeš već pišnuti. 🤞🤞 Sretno!
Slobodno pišni test. Vec mozes…. Cekamo nestrpljivo 🙏
Nekak se bojim da nije rano za 2 dnevnu mrvicu. Mislis da nije?
Nije rano. Ja sam 8dpt dvodnevnih imala plusic. Sretno i javi nam dobre vijesti 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Drage moje smijem li vas jos nesto pitati,mozda Ce neka od vas znati....danas sam popila tabletu,u petak se moram javiti u bolnicu...bila sam kod dr po uputnicu i ona meni vec zatvara bolovanje sa utorkom...kaze ona nema sta trajati bolovanje,imas 3dana i to je to..sta stvarno?sta stvarno nakon toga imamo samo 3dana pravo oporaviti se?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Sortiraj odgovore