Cure moje drage moja gastacijska jos na mjestu Ali prazna. Moram cekati jos tjedan dana i vidjeti sto ce biti.. 🙏 Mada ja vec razmisljam syo cu dalje💖. Nema predaje
Oprosti ako si pisala, koji si tjedan? Možda je još prerano..
U
Kako ide potupak kad se vraca smrznuti embrij ?
U mom slucaju se pratio folikul, tj cekala se moja prirodna ovulacija. Kad je folikul dosegnuo 18 mm dobila sam stopericu i peti dan nakon toga je bio transfer.
Cure moje evo mene nakon dugog i malo odmora Upravo sam danas bila na pregledu kod doktora alebića Rekao je da je endometrij 12.1 mm danas mi 21 dan ciklusa i da to nije problem već po njegovom kvalitet stanice i da treba onu pravu pogoditi al meni kasno išta piti za to….kad divim ciklus drugi dan izvaditi dah i e2 i dobila sam estrofem od danas do daljnjega valjda će ići dužim protokolom jadnici i sve okej je neznam što će se time dobiti al nadam se nešto svima želim uspjeha
Nikita kako je prošao razgovor kod doktora..zanima.me što i kako.
Oo…onda smo se možda i vidjele ili barem mimoisle…☺🤞
Možda ja naručena bila u 10 h a primljena oko 11 h
Vrapcic123 nisam još bila.. Nadam se da ste ti i beba super, samo sretno dalje!
Snjeska ako misliš na Alebića, bila sam kod njega prije 2-3 tjedna, bila sam tu pisala opsežne dojmove u nekoliko postova, mislim da sam to pisala 17.10.2019. - pa da se ne ponavljam, potraži postove od tada. Ukratko - nemam velike šanse i samo bi probao prirodnjake sa mnom. 😏 Prije toga da idem u Austriju pokušat smanjit endometriozu i nakon toga pripremat se barem 2-3 mjeseca, urednije spavati, uzimati vit D itd. Uglavnom, za sad se ništa ne događa, status quo. Sretno u dugom protokolu, valja i to isprobati!
Skakavac vit D bi minimalno trebao biti 75, i to je donja granica, a za plodnost vele i do 90-120.
Hvala draga okej pročitati ću zelim isto sa uspije ti od srca kao i svima sada čekam menzu pa vaditi dah i e2 pa tko zna što će mu to valjda da odredi terapiju ....i meni rečeno kvalitet stanice a onda neće nijednom uspijeti ako je to nemam više novaca ni snage...al nada umire zadnja 😘
Srecica mozda je još rano, treba pricekati još mrvicu🙏
Avama kod mene se čeksls moja prirodna ovulacija, bez stoperice, 5dana nakon transfer. Jednom sam isla s estrofemom i onda se pratio endometrij pa kad je bio ok onda crinone gel pocela i 5.dan transfer
💙
UKako ide potupak kad se vraca smrznuti embrij ?
U mom slucaju se pratio folikul, tj cekala se moja prirodna ovulacija. Kad je folikul dosegnuo 18 mm dobila sam stopericu i peti dan nakon toga je bio transfer.
Tako i meni. U principu ti je sve isto ali bez stimulacije. Ide s na folikulometrije, stoperica i transfer. Utrogestan i ja dobila i estrofem, to se ovisno daje kad su smrzlici.
Srecica mozda je još rano, treba pricekati još mrvicu🙏
Avama kod mene se čeksls moja prirodna ovulacija, bez stoperice, 5dana nakon transfer. Jednom sam isla s estrofemom i onda se pratio endometrij pa kad je bio ok onda crinone gel pocela i 5.dan transfer
Danas sam. 5+1. A sto bude bude🙏🙏
Nadam se da će na sljedećem uzv biti sved kako treba . Vjerujem da je teško čekati, ali jake smo mi. :) 🙏💕
Vrapcic123 nisam još bila.. Nadam se da ste ti i beba super, samo sretno dalje!
Snjeska ako misliš na Alebića, bila sam kod njega prije 2-3 tjedna, bila sam tu pisala opsežne dojmove u nekoliko postova, mislim da sam to pisala 17.10.2019. - pa da se ne ponavljam, potraži postove od tada. Ukratko - nemam velike šanse i samo bi probao prirodnjake sa mnom. 😏 Prije toga da idem u Austriju pokušat smanjit endometriozu i nakon toga pripremat se barem 2-3 mjeseca, urednije spavati, uzimati vit D itd. Uglavnom, za sad se ništa ne događa, status quo. Sretno u dugom protokolu, valja i to isprobati!
Skakavac vit D bi minimalno trebao biti 75, i to je donja granica, a za plodnost vele i do 90-120.
Hvala draga okej pročitati ću zelim isto sa uspije ti od srca kao i svima sada čekam menzu pa vaditi dah i e2 pa tko zna što će mu to valjda da odredi terapiju ….i meni rečeno kvalitet stanice a onda neće nijednom uspijeti ako je to nemam više novaca ni snage…al nada umire zadnja 😘
Nikita samo sam te htjela pitati da li je znači a lebić onakav kakav sam rekla ne priča bajke realan je i sve daje od sebe i zna ...nema i meni je rekao ovo nije predviđeno da se rodi..nema druge i opet bi se vratila njemu i jesam da neidem sada po postovima samo to...ja ga dugo znam od vv dok je bio u bolnici....
Cure moje drage moja gastacijska jos na mjestu Ali prazna. Moram cekati jos tjedan dana i vidjeti sto ce biti.. 🙏 Mada ja vec razmisljam syo cu dalje💖. Nema predaje
5+1 je stvarno ranooo ranooo....
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji