Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mathaja23
    03. Studeni 2019. 08:47

Cure mene cj vrijeme frče kao da ću mengu dobit sve me strah ić na wc da ne ugledam vješticu😐 i cice me bole baš. Danas mi je 10 dan od transfera ne znam sve mi više liči da ću mengu dobit svaki čas 🤨😥

Amelie 1
    03. Studeni 2019. 09:12

Bozma nek se sve lijepo oplode🙏🤞
    Vuky  sretno s daljnjim pikanjem. Vec imas lijep brojcek🙃
    Rose zabrinuta zenska, trudna si i veseli se i uzivaj❤️
    MalaMvjerujem da ces cuti srceko, strpljivo do uzv😘
    Mrva i Avama javite nam plusice i veeelike bete😊
    Mimami sretnoooo🙃
    Mathaja samo hrabro, znas da simptomi znaju bit varljivi! A da pisnes testic neki? Kad ti je beta?

Rose1
    03. Studeni 2019. 09:33

Miamami dobro nam dosla i sretnoooo🙏🤗
    Mathaja mene ti je tako grcilo od 8.-10.,sad se malo smirilo... Nis ne brini, a mozes vec i testic ako si dovoljno hrabra😉
    Daisy hvalaaaa, da bas sam ispanicarila🙉🙈🙊
    Babylove mogu misliti kako ti je... Drzim fige da se to sve skupa smiri i da mozes dalje mirno i bez stresa🤗

💙

03. Studeni 2019. 09:58

Mathaja, mogla bi ti vec i test napravit, ja bi do 10-tog dana vec paket kineza potrosila.
    Daisy, ti isto čekaš transfer? 
    Babylove, koliko si ti sad vec trudna? 
    Mene su jutros zvali, 4 oplođena. Strah me veselit se.

• Mathaja23
    03. Studeni 2019. 10:08

Cure koji test da kupim iz ljekarne svejedno ili? 

• Mathaja23
    03. Studeni 2019. 10:09

Daisy100

Bozmanek se sve lijepo oplode🙏🤞
    Vuky sretno s daljnjim pikanjem. Vec imas lijep brojcek🙃
    Rosezabrinuta zenska, trudna si i veseli se i uzivaj❤️
    MalaMvjerujem da ces cuti srceko, strpljivo do uzv😘
    Mrva i Avamajavite nam plusice i veeelike bete😊
    Mimami sretnoooo🙃
    Mathajasamo hrabro, znas da simptomi znaju bit varljivi! A da pisnes testic neki? Kad ti je beta?

U srijedu mi je beta 

vuky
    03. Studeni 2019. 10:10

Jutro! Znaci jucer prva doza menopura, u buti vec navecer sam osjetila jajnike, malo lijevi, malo desni, to je normalno? u 2 druga doza + cetrotide, i tako sutra, pa u utorak folikulometrija... Je i vama tako bude?

Luda83
    03. Studeni 2019. 10:17

Mathaja23

Nemoj clearblue. Skup je, a ispada da je loš. Čitala sam i od drugih da se zna dogodit, a i meni je bio neispravan (nije bilo kontrolne linije). Ja kad sam kupovala ovdje uzela sam gravignost mini na preporuku kolegice koja je odradila barem 10 transfera. 

Mala 1
    03. Studeni 2019. 10:18

Mathaja23

Svejedno, ja uzela neki za 21kn i pokazao kako je i bilo :)
    S r e t n o ❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

03. Studeni 2019. 10:20

vuky

Jutro! Znaci jucer prva doza menopura, u buti vec navecer sam osjetila jajnike, malo lijevi, malo desni, to je normalno? u 2 druga doza + cetrotide, i tako sutra, pa u utorak folikulometrija… Je i vama tako bude?

Je, ja npr.prvi put uopce nisam osjecala jajnike do zadnja 2-3 dana, a ovaj put ih osjecam od pocetka, a slicno folikula sam imala oba puta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI