Bok svima, čitam vas cijelo vrijeme iako ne pišem jer trenutno sam na čekanju pa se ništa ne događa. Čestitam svim novim trudnicama!
Imam jedno pitanje vezano uz ciklus nakon stimuliranog. Bila sam kroz 9.mj u stimuliranom postupku (dobila samo 2 stanice, ostao 1 embrij koji se nije primio). Dobila normalnu jaku menstruaciju, kroz crinone sam prokrvarila relativno rano. Sada očekujem sljedeću menstruaciju, ali nemam baš nikakve naznake da dolazi. Već sam se ponadala i da sam nekim čudom trudna prirodnim putem, ali niš od toga. Inače uvijek danima prije nego ću dobit osjetim po grudima i nekim probadanjima da stiže, ali sad nema ničeg. Je li uobičajeno da kasni nakon stimulacije?
Kad sam ranije u prirodnom ciklusu imala transfer dogodilo mi se upravo suprotno sa sljedećim ciklusom - bio je iznimno kratak - 21 dan, a normalno mi je cca 28.
Babylove, javi nam se😘
Ninna1804, tako mi je ža😣😣
Betty, 🙏 da sve bude dobro
Hope, malaM, rose, čestitam, curke!!!
Puno vas je novih, treba mi malo vremena da uspijem zapamtit vase price, ali pratim vas i zelim vam sto brzi uspjeh! Je li mi promaklo javljanje ladybug?
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Hvala cure!!! 🤗❤️
MalaM ja ti moram opet vaditi tek12.i tad im javljam. Do tada bih poludila pa sam isla ranije, ali javila sam upravo jednom poznaniku doktoru i kaze da je to super pa se nadam da ce tako i biti🙏
Da, jedna blastica. Nama je slicno😉
Mrva u medicu sam vadila
Ma super je to! Obavezno javljaj novosti 🙌 Meni je pregled 14.11., tada ću biti 6+3, nadam se da će biti sve ok i da će se čuti srce ♥️ ,.Sad hoće li biti jedno ili dva vidjet ćemo 🙈 Tebi također želim sve najbolje i da sve bude u savršenom redu 🤗 Pratimo se 😘
Babylove, javi nam se😘
Ninna1804, tako mi je ža😣😣
Betty, 🙏 da sve bude dobro
Hope, malaM, rose, čestitam, curke!!!
Puno vas je novih, treba mi malo vremena da uspijem zapamtit vase price, ali pratim vas i zelim vam sto brzi uspjeh! Je li mi promaklo javljanje ladybug?
Hvala 😘
Ti si u 27tt vidim ☺️ Čestitam također!🤗
Hani puuuuno hvala 🤗neka je do kraja sve uredno i skolski 🙏🤗
MalaM pratimo se😉🤗vjerujem da ce sve biti savrseno i da ce cuti srce, a mozda i dva 😉uzivaj mi i sretnoooo!!! Cekamo vijesti ❤️
💙
Luda meni je u stimuliranom doslo ranije, 8dans nakon transfera, a sljedeci ciklus mi se nije poremetio, bio je uredan. Nismo sve iste i nije svaki put isto, nemoj brinuti, doci ce...
💙
Luda meni je u stimuliranom doslo ranije, 8dans nakon transfera, a sljedeci ciklus mi se nije poremetio, bio je uredan. Nismo sve iste i nije svaki put isto, nemoj brinuti, doci ce…
Ma ne brinem nešto previše, samo me zanimaju iskustva drugih i je li to često. Pretpostavljam da je zapravo sve moguće s obzirom na stimulaciju koja svakako djeluje. Meni je isto nakon transfera došlo rano, sama punkcija i transfer su mi bili jako kasno u ciklusu, ali M je došla ko po kalendaru.
Tebi čestitke i da sve dalje bude savršeno!
Meni ti isto nakon stimulacije iduci ciklus obicno kasni, k svaki put se ponadam jer mi je inaca kratki ciklus, mada znam da je to nemoguce prirodno, prije cu dobit na lotu koji ne igram🙉
Brojim 8dt. Danas mi se nesto sise napuhale, ne bole al stoje ko kristini mandarini 🤣🙉
A i menga bolovi su tu, rastezu se od prepone do prepone, sad vec i prema trtici. Nadam se da to nije znak da cu procuriti za dan dva🤞🤞
Dole jos uvjek mekano, utric samo sklizne tak da se nadam da vjestica jos ne dolazi🤞🤞
Cekalice i trudnice, kakva vi iskustva imate s umetanjem utrica, pratite li cerviks?
Brojim 8dt. Danas mi se nesto sise napuhale, ne bole al stoje ko kristini mandarini 🤣🙉
A i menga bolovi su tu, rastezu se od prepone do prepone, sad vec i prema trtici. Nadam se da to nije znak da cu procuriti za dan dva🤞🤞
Dole jos uvjek mekano, utric samo sklizne tak da se nadam da vjestica jos ne dolazi🤞🤞
Cekalice i trudnice, kakva vi iskustva imate s umetanjem utrica, pratite li cerviks?
Meni isto 8 dnt. Mene nocas pocele jako bolit sise. I malo neke grceve isto tu i tamo osjetim. Zato pijem magnezij.
Jos malo cekanja
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji