Babylove, javi nam se😘
Ninna1804, tako mi je ža😣😣
Betty, 🙏 da sve bude dobro
Hope, malaM, rose, čestitam, curke!!!
Puno vas je novih, treba mi malo vremena da uspijem zapamtit vase price, ali pratim vas i zelim vam sto brzi uspjeh! Je li mi promaklo javljanje ladybug?
Hvala cure!!! 🤗❤️
MalaM ja ti moram opet vaditi tek12.i tad im javljam. Do tada bih poludila pa sam isla ranije, ali javila sam upravo jednom poznaniku doktoru i kaze da je to super pa se nadam da ce tako i biti🙏
Da, jedna blastica. Nama je slicno😉
Mrva u medicu sam vadila
Ma super je to! Obavezno javljaj novosti 🙌 Meni je pregled 14.11., tada ću biti 6+3, nadam se da će biti sve ok i da će se čuti srce ♥️ ,.Sad hoće li biti jedno ili dva vidjet ćemo 🙈 Tebi također želim sve najbolje i da sve bude u savršenom redu 🤗 Pratimo se 😘
Babylove, javi nam se😘
Ninna1804, tako mi je ža😣😣
Betty, 🙏 da sve bude dobro
Hope, malaM, rose, čestitam, curke!!!
Puno vas je novih, treba mi malo vremena da uspijem zapamtit vase price, ali pratim vas i zelim vam sto brzi uspjeh! Je li mi promaklo javljanje ladybug?
Hvala 😘
Ti si u 27tt vidim ☺️ Čestitam također!🤗
Hani puuuuno hvala 🤗neka je do kraja sve uredno i skolski 🙏🤗
MalaM pratimo se😉🤗vjerujem da ce sve biti savrseno i da ce cuti srce, a mozda i dva 😉uzivaj mi i sretnoooo!!! Cekamo vijesti ❤️
💙
Luda meni je u stimuliranom doslo ranije, 8dans nakon transfera, a sljedeci ciklus mi se nije poremetio, bio je uredan. Nismo sve iste i nije svaki put isto, nemoj brinuti, doci ce...
💙
Luda meni je u stimuliranom doslo ranije, 8dans nakon transfera, a sljedeci ciklus mi se nije poremetio, bio je uredan. Nismo sve iste i nije svaki put isto, nemoj brinuti, doci ce…
Ma ne brinem nešto previše, samo me zanimaju iskustva drugih i je li to često. Pretpostavljam da je zapravo sve moguće s obzirom na stimulaciju koja svakako djeluje. Meni je isto nakon transfera došlo rano, sama punkcija i transfer su mi bili jako kasno u ciklusu, ali M je došla ko po kalendaru.
Tebi čestitke i da sve dalje bude savršeno!
Meni ti isto nakon stimulacije iduci ciklus obicno kasni, k svaki put se ponadam jer mi je inaca kratki ciklus, mada znam da je to nemoguce prirodno, prije cu dobit na lotu koji ne igram🙉
Brojim 8dt. Danas mi se nesto sise napuhale, ne bole al stoje ko kristini mandarini 🤣🙉
A i menga bolovi su tu, rastezu se od prepone do prepone, sad vec i prema trtici. Nadam se da to nije znak da cu procuriti za dan dva🤞🤞
Dole jos uvjek mekano, utric samo sklizne tak da se nadam da vjestica jos ne dolazi🤞🤞
Cekalice i trudnice, kakva vi iskustva imate s umetanjem utrica, pratite li cerviks?
Brojim 8dt. Danas mi se nesto sise napuhale, ne bole al stoje ko kristini mandarini 🤣🙉
A i menga bolovi su tu, rastezu se od prepone do prepone, sad vec i prema trtici. Nadam se da to nije znak da cu procuriti za dan dva🤞🤞
Dole jos uvjek mekano, utric samo sklizne tak da se nadam da vjestica jos ne dolazi🤞🤞
Cekalice i trudnice, kakva vi iskustva imate s umetanjem utrica, pratite li cerviks?
Meni isto 8 dnt. Mene nocas pocele jako bolit sise. I malo neke grceve isto tu i tamo osjetim. Zato pijem magnezij.
Jos malo cekanja
Ja ipak brinem, ne kuzim kako je beta mogla biti tako velika?! Zna li netko nekoga da je tako bilo i da je sve ok... Ne kuzim...
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji