Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mathaja23
    03. Studeni 2019. 14:01

Kupila test i pokazao minus 😥😣 sutra mi je po kalendaru dan za dobit mengu a u srijedu bi trebala ić vadit betu ako dobijem sutra mengu onda ni ne moram samo moram bolovanje zatvorit. TUŽNA sam jako ali nekako se tješim da mi je ovo bio prvi transfer i da sam na listi za lijekove u 1 mjesecu i onda ponovno krećemo u postupak treći put. Treba bit pozitivan i dalje 🙏👼🏼

• Mrva1986
    03. Studeni 2019. 14:02

Sto se tice prenatala, meni je drA rekao da nakon transfera uzimam ciklu i ananas, a ostalo ne. A u petrovoj mi je prof V jednom rekao da nakon transfera mogu folnu, ali prenatal ne. E sad zasto, naznam

• Mathaja23
    03. Studeni 2019. 14:22

Ja prenatal uzimam svaki dan i folnu nisam imala pojma da se to ne smije 

Rose1
    03. Studeni 2019. 14:37

Mathaja znsm da si tuzna, mozda da probas testic još preksutra, mozda je bilo prerano...znaju testici i pogriješiti...stvarno se nadam da je pokazao krivo 🙏

💙

• Mathaja23
    03. Studeni 2019. 15:09

Rose1

Mathaja znsm da si tuzna,mozda da probas testic još preksutra, mozda je bilo prerano…znaju testici i pogriješiti…stvarno se nadam da je pokazao krivo 🙏

A ne znam baš sam tužna mislim da ću dobit mengu baš me boli ko da ću dobit😥

• delfin85
    03. Studeni 2019. 15:12

Drage moje koje te ostvarile trudnoću imam jedno pitanje...
    Danas mi je 11. dnt  FET blastice...
    Dali je koja imala osjećaj ko da če svakog trena dobiti a da je beta ipak bila velika???
    Ja sutra vadim betu i do danas me je po malo boljelo ali ništa pretjerano i 4-ti dan sam imala malo smeđega ali samo kad bi se brisala a danas od jutra imam osjećaj kao da ču svakog trena dobiti mengu...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

ike
    03. Studeni 2019. 15:39

Rose1 čestitam ti na beti 🥰
    Viola1 hvala
    Vuky kako ide bockanje? Ja sam sva u modricama oko pupka. Na prvoj folik. me dr pitao da li me bole jajnici, čak se čudio sto me ne bole s obzirom na pcos.
    Meto želim ti svu sreću, te da početak godine bude vaš 🙏🏻
    Gelica tek ujutro sam na pregledu, a punkcija u srijedu,jučer smo imali odnos tako da sam mm rekla da apstinira do srijede? Nadam se da je to taman optimalno? 
    Babylove polako i strpljivo iz dana u dan, jeli iscjedak prestao? 
    Mathaja23 draga drži se ima još nade 🙏🏻

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

vuky
    03. Studeni 2019. 15:53

ike ide dobro, suprug je dobio zadatak za to, malo zapece poslje, ali skroz , rekla nam je da idemo uspid pupka ali sastrane, jer da ce u sredini vise  a ja jos imam tatoo tu bas, pa ako i bude plavo, necu vidjeti 🤣
    .. osjetim jajnike dosta, bas ko u O, samo oba ... :/ i znojim se povremeno dosta bas... Valjda necu otici u hiper, jos sutra pa u utorak idem na folikulometriju...
    Ti si odmah injekcije ili si bika na tbl od 2-6dc? 

vuky
    03. Studeni 2019. 15:58

delfin, Mathaja nisam nikad bila trudna, pa ne znam... ali mislim da je to stvarno individualno... jedino kod nas u postupcima s obzirom na dodane hormone mozda moze teze biti primjetiti promjene ... ali dosta cura koje znam kazu da ih je boljelo kao pred mengu i da im samo nije dosla... ma ja vjerujem da ce to biti dobro ❤️ 
    pozitivno samo...

03. Studeni 2019. 16:43

Mathaja,  a da probas s prvim jutarnjim sutra. Ima u Mullera tih testova za 13kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.