Rose1 čestitam! Divna beta! 😁😍
Mimami dobro nam došla! Sretno! 🍀🤞
Babylove nadam se da će se sve smiriti i da ćeš moći uživati u trudnoći bez stresa ❤️🍀🙏
Mathaja23 bolji su testovi koji su trakice, nego digitalni. Za Gravignost mini je bilo puno preporuka i ovdje na forumu, (nisam čula da je nekome krivo pokazao)... On ti detektira koncentraciju hormona od 25 milijedinica.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Hvala na dobrodoslici! Vec neko vrijeme osjecam da sam dio vas. Vjerujem da podrska ovdje svima puno znaci. Nitko ne zna da krecemo u sve ovo. Imam pitanje, koristite li sve nekakve prenatale? Rekli su mi da ne uzimam nista do punkcije pa mi je ubacen vit D nakon provjere. Ali razmisljam da ipak uzmem jos i novalac, ne moze stetiti?
Bozma samo pozitivno da sve 4 doguraju do blastica🤞znam tocno kako ti je, ovo mi je najduzi vikend ikad🙄rekli su mi da dodem sutra pa ce vjerojatno biti transfer ak bude sve ok. Ti bi onda isto iduci tjedan imala transfer?
Mathaja kad ces piskiti? 🙈
Vuky ja sam jako osjetila jajnike.
Viola zaboravih u kojoj si ti fazi?
Mimami ja pijem novalac vec dva mjeseca po preporuci moje ginicke🙃
Miamami mislim da ti stetiti ne moze, ako ces se osjecati mirnije uzmi ih! Meni je preposucio folacin, i uz njega uzimam jos omegu! I jedem poprilicno zdravo, treniram ( pitala sam, rekao je da smijem ) ... pa se nadam da to sve bude ok....
Babylove probaj biti sto mirnija i sto pozitivnija mozes... Pred 3 tjedna je rodila moja frendica, isto je krvarila i bila na terapiji na pocetku trudnoce, kasnije sve ok... normalno je sve radila, brinula o trogodisnjoj kcerki, vozila, obavljala sve do poroda... pa eto jedna pozitivna prica da te ohrabri! A jos 3 frendice su jako slicno! Nije to toliko rijetko u ranoj trudnoci! Zelim da ti se to cim prije umiri i da dalhe uzivas u trudnoci ❤️
Rose mislim da ti je beta u redu, kada imas sljedeci pregled?
MalaM koliko je tebi od transfera? Kada je prvi uzv?
Mathaja meni je clearblue pokazao +, samo taj su imali, 32kn!!!sretnooo
Vuky normalno da jajnici boluckaju, i mene su, samo smireno, sve je ok
💙
Miamami slobodno kupi novalac, ne moze stetiti nikako
Viola hvala draga, u kojih si ti fazi?
Vuky još ne znam kad je pregled, 12.11.moram ponovno betu pa im javiti, a onda pregled
💙
Mathaja drzim fige i nestrpljivo ocekujem testic.
Cure a kaj se stimulacije tice, meni se cini da sam sad na femari i malo menopura vise osijetila jajnike nego na elonvi ili konjskoj dozi gonala, imala sam osjecaj da su folikuli velicine teniskih loptica u nutra i da ih je hrpetina 🙂.
Igra zivaca je sad sve jaca, cas sam optimisticna, cas potonem. Pa osijecam dole neke grcice pa panika da nije menga, pa ne osijecam o da panika di su. Sise se jucer napuhale, stalno pipkam, nis ne boli... Jedino mi je neki cudni osjecaj u zelucu, ko da sam gladna, i kad pojedem malo vise ne mogu, a i dalje mi je osjecaj ko da sam gladna. Progesteron i nervoza izgleda rade svoje. 🙉
Mimami ja sam dugo pila novalac i ok je, pila sam ga po sabloni 3 mj da 1 mj pauza. Uvijek u toku postupaka, al prije zadnjeg transfera (FET-a) moja mpo gin je predlozila da ga ne uzimam do potvrdjene bete. Bilo mi je to uzasno tesko shvatiti i prihvatiti, ali ona mi je objasnila da je proces implantacije jako slozen i osjetljiv i da probamo s time posto je do onda bilo kod mene 4 neuspjela transfera, a prije toga 4 neuspjele trudnoce i uvijek sam pila prenatale. Tako da mi ih je izbacila skorz do 21. dan nakon transfera kad se beta pokazala pozitivna, a bila sam na terpaiji decortin i andol 100 od ovulacije. Tako da prenatali imaju svoju dobro stranu, al mozda nekad bas mogu odmoc. Ne kazem da je to kod mene slucaj bio, al potrefilo se da nam uspjelo kad to nisam uzimala, s time da sam imala i nalaz da mi je folna uredna pa nije bilo ni potrebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji