Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Listopad 2019. 19:17

Mrva1986 sve mi tražimo neke simptome, a gotovo sve moje prijateljice mi kazu da nisu imale nikakve kad su zatrudnile... Ja svaki put ceksm neki simptom, ali nikad nista 😠☹️
    S obzirom da je kod tebe ovaj put drugačije mozda je bas dobitni iako je još stvarno rani za bilo koji simptom tako da se opusti i samo pozitiva 

💙

MalaM1
    28. Listopad 2019. 19:41

Ja i muž smo ustanovili da sutra mora na teren raditi i da ga neće bit do popodne.(nisam se htjela veselit a ni plakat bez njega)a kako ja ne mogu čekat a da ne vidim rezultat do sutra popodne, odlučili smo se ima pola sata da odem po test koji je pozitivan 😁, crtica se odmah pokazala i lijepo se vidi!!!! 👏👏👏 Još sam u nekom blagom šoku ali nisam još 100% mirna dok sutra ne vidim betu... Muči me i taj booster koji sam primila u utorak. Dobila sam Choragon 1500iu. Cure koje znaju, dali je to puna doza, i jeli moguće da je još ostalo boostera? 

• Mrva1986
    28. Listopad 2019. 20:06

MalaM1

Ja i muž smo ustanovili da sutra mora na teren raditi i da ga neće bit do popodne.(nisam se htjela veselit a ni plakat bez njega)a kako ja ne mogu čekat a da ne vidim rezultat do sutra popodne, odlučili smo se ima pola sata da odem po test koji je pozitivan 😁, crtica se odmah pokazala i lijepo se vidi!!!! 👏👏👏 Još sam u nekom blagom šoku ali nisam još 100% mirna dok sutra ne vidim betu… Muči me i taj booster koji sam primila u utorak. Dobila sam Choragon 1500iu. Cure koje znaju, dali je to puna doza, i jeli moguće da je još ostalo boostera?

Ja mislim da ako crtica nije sjena sjenine sjene da si trudna 🥰😍 ajde reci pliz kako se osijecas, sto te boli, sto ne, sise, noge, busa, ma sve😊

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2019. 20:19

Hvala vam drage moje zene na svemu ma sutra mi je mami godisnjica 3 godine otkad nas napustila pa sam i jos radi toga u tugi sijecanja samo naviru!😭
    Nikita sve tocno kako si rekla i hvala na podrsci! ❤
    Svim curama hvala vam na svoj podršci !!!🥰
    MlalaM1 samo smireno i vjerujem u tebe i tvoj uspjeh mora mora bar tvoj molim vjerujem i nadam se!!🙏🙏 
    I svima vama koje ste tek krenule i cekalicama  svu srecu svijeta zelim !!🥰🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

ike
    28. Listopad 2019. 20:22

MalaM1 pa to je odlicna vijest 🙆 Sada samo sutra jos potvrditi sa betom 🙂🙂🙂
    MakiSt  ne znam dali osip moze biti simptom trudnoce, ali zelim ti reci kako san ga se ja rijesila.Imala sam ga po cijelom tijelu i svrbilo ne a dobila sam ga od kreme za tijelo na koju sam ocito bila alergicna. Prijateljica mi je savjetovala da se umjesto u šamponu,operem tj istrljam sa sodom bikarbonom u koju sam stavila malo vode da bude kao pasta. Do jitra je osip nestao. Mislim da to svakako mozes probati uz terapiju,mene je spasilo.

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

MalaM1
    28. Listopad 2019. 20:24

Mrva1986

MalaM1

Ja i muž smo ustanovili da sutra mora na teren raditi i da ga neće bit do popodne.(nisam se htjela veselit a ni plakat bez njega)a kako ja ne mogu čekat a da ne vidim rezultat do sutra popodne, odlučili smo se ima pola sata da odem po test koji je pozitivan 😁, crtica se odmah pokazala i lijepo se vidi!!!! 👏👏👏 Još sam u nekom blagom šoku ali nisam još 100% mirna dok sutra ne vidim betu… Muči me i taj booster koji sam primila u utorak. Dobila sam Choragon 1500iu. Cure koje znaju, dali je to puna doza, i jeli moguće da je još ostalo boostera?

Ja mislim da ako crtica nije sjena sjenine sjene da si trudna 🥰😍 ajde reci pliz kako se osijecas, sto te boli, sto ne, sise, noge, busa, ma sve😊

Nije sjena sjenine sjene 😅, jasno se vidi. još sam danas piškila 180 puta, prije testa možda nisam sat vremena piškila. 
    Uf to će bit poduži popis mojih simptoma 😅  
    Menstrualni bolovi još od transfera, ali više kao probadanja koja traju 5-10 sekundi i tako po par puta dnevno i baš jako u predjelu maternice. Danas samo jedan put onako jače. Inače danas sam trebala dobit ali ništa od toga i cijelo ovo vrijeme nije bilo krvi ni kapi. Cice od stimulacije napuhane i bolne, stomak napuhan ima par dana al užasnoo napuhan i piškenje svako pola sata u prosjeku, ali svaki put popiškim kao da nisam piškila pola dana, to mi je fascinantno. Danas čak malo manje piškim 🤔🤷
    Na 4dnt užasan grč, neusporediv sa ovima što sam spominjala, tada me oblio hladan znoj. 5dnt u noći me probudila bol i tada kada sam se digla u wc sam skoro pala u nesvjest koja mi je slabost bila, 10-ak min trajalo. Nisam znala gdje sam.  Mislim da ako sutra sve bude ok i ako sam stvarno trudna da je ovo 4 i 5dnt bila implantacija jer ta dva dana baš mogu izdvojit kao nešto što nisam nikad doživjela. 😊

MalaM1
    28. Listopad 2019. 20:27

Belaaa i Ike, hvala curee 🤗😘
    Javim sutra rezultat, nadam se sa me neće negativno iznenaditi. Nekako ja najviše vjerujem beti. 😉

Rose1
    28. Listopad 2019. 20:28

MalaM1 bas sam znala, imala sam stvarno jaki osjećaj...beta ce biti velika, samo smireno...čestitam od❤️

💙

vuky
    28. Listopad 2019. 21:58

MalaM1 yeeeeeey.... bas sam happy radi tebe... bas sam osjecala da ce to biti to kod tebe😁 Sutra ce sigurno biti jedna prava pozitivna beta ....

Viola1 ja krecem sa Letrozolom sutra, 3x1, a onda dalje ce mi vjerojatno u subotu reci sto cu dalje... hvala ti... od sutra postaje stvarno, mislim da jos nisam svjesna da se dogada sada... definitivno pomaze da vas citam... i da mi netko stslno ne govori da se opustim, ne zivciram i ne mislim na to 😁

MalaM1
    28. Listopad 2019. 22:10

Rose i Vuky hvala cure!  😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.