Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Listopad 2019. 14:05

Belaaa bas mi je jako, jako zao☹️znsm kako ti je... Odmori se, radi što volis, napuni baterije... Bit ce 🙏🤗

💙

yvette
    28. Listopad 2019. 14:07

avama

Naravno da sam sretna, samo razmisljam kako je to cudno i nikad se ne zna.

Mislim da su 2 blastice od 8 izvrstan rezultat. I da je sam dolazak do blastice, a pogotovo dvije kao dobitak na lutriju u mpo svijetu. Drzim ti fige da se mrvica primi.
    Bella uzasno jako mi je zao...

• avama
    28. Listopad 2019. 14:08

yvette

avama

Naravno da sam sretna, samo razmisljam kako je to cudno i nikad se ne zna.

Mislim da su 2 blastice od 8 izvrstan rezultat. I da je sam dolazak do blastice, a pogotovo dvije kao dobitak na lutriju u mpo svijetu. Drzim ti fige da se mrvica primi

Hvala 

Amelie 1
    28. Listopad 2019. 14:21

Belaaa jako mi je zao! Isplaci se, skupi snage i u nove pobjede kad se odmoris fizicki i psihicki...

Amelie 1
    28. Listopad 2019. 14:25

Gelica u Vinogradskoj sam, sa anestezijom😅
    Rose cak sam i ok. Danas su bas jako dugo budili zensku pa me ulovio malo strah😂

Amelie 1
    28. Listopad 2019. 14:28

MalaM ajde nas obraduj sutra!!! 😊

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2019. 14:53

En@

Belaaa

Curre drage evo vijesti nazalost beta <1 nistaa vise srece jednog dana!☹
    Sta je tu je idemo sad dalje skupit snage i zivaca za nastavit zivjet!
    Ide debela pauza pa kad se odlucimo ponovno!
    Sada se posvetit drugim stvarima i naravno prirodno pokusavat!
    Pa sta Bog dragi da!
    Hvala vam svima na svemu neizmjerno !
    Pratim vas zelim srecu mozda necu sada cesto biti na forumu cisto jer zelim odmorit od svega i da ne mislim o tome puno da se provam opustit!
    Pa mozda za neki 4, 5 miseci vidit cemoo kad cemo i ocemo li uopce imat snagee☹
    Idem jos danas isplakat svoje 😢
    I idemo dalje!
    Prati cu vas i hvaaala vaam i uvjek ste mi u molitvama!🙏🙏🥰❤

Bas mi je zao Bela drzi se
    A jesz sta zamrznuli,pomaknulo mi je to

Hej nista nema smrznutih ☹  ali sta je tu je idemo dalje jednog dana sada pauzaa...
    Hvaala vaam svimaaa!🥰🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Gelica
    28. Listopad 2019. 14:57

Bela žao mi je 😢 Uzmi si koliko trebaš, i odmori psihički i fizički od svega. 
    Daisy joj znaš kasko je mene bilo strah anestezije i da se neću probuditi i svašta nešto 😂 Na kraju 3 puta bila sa anestezijom i sve super, ali svaki put me ponovo strah te anestezije iako uvijek bez problema sve. Jedino sto pričam svašta čim se probudim pa svih nasmijavam.  😂

Marta...
    28. Listopad 2019. 15:35

BELLA, Žao mi je draga znam kako ti je 😢. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

MalaM1
    28. Listopad 2019. 15:46

Belaaa

Curre drage evo vijesti nazalost beta <1 nistaa vise srece jednog dana!☹
    Sta je tu je idemo sad dalje skupit snage i zivaca za nastavit zivjet!
    Ide debela pauza pa kad se odlucimo ponovno!
    Sada se posvetit drugim stvarima i naravno prirodno pokusavat!
    Pa sta Bog dragi da!
    Hvala vam svima na svemu neizmjerno !
    Pratim vas zelim srecu mozda necu sada cesto biti na forumu cisto jer zelim odmorit od svega i da ne mislim o tome puno da se provam opustit!
    Pa mozda za neki 4, 5 miseci vidit cemoo kad cemo i ocemo li uopce imat snagee☹
    Idem jos danas isplakat svoje 😢
    I idemo dalje!
    Prati cu vas i hvaaala vaam i uvjek ste mi u molitvama!🙏🙏🥰❤

Jako mi je žao Belaaa 😔😔 Uzmi si vremena i skupi snage za dalje ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.