Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ike
    28. Listopad 2019. 15:46

KBelaaa istinski mi je žao 💙💙💙

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• alokiti
    28. Listopad 2019. 16:03

Belaaa ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

28. Listopad 2019. 16:08

Pozdrav. Opet ja upadam ☺️. Da li ima neka zenica da je isla ili ide na MPO u Njemackoj?Zanimalo bi me nesto pa eto ako ima koja. Hvala.😁

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2019. 16:31

Hvaala vam curee zene moje hrabree i drageee !🥰❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MalaM1
    28. Listopad 2019. 16:34

Mene sad već lagano panika hvata 😞 Sad trenutno nemam nikakav osjećaj više, prije mislim da neće bit dobro sutra,nego da hoće 😣 Samo me prebacilo na neki loš osjećaj.. Ajme šta je ovo sve teško 🤯 😱 

vuky
    28. Listopad 2019. 16:54

MalaM1 vjerujem da je sada mozak 1000 na sat, jer tako meni bude... nemoj na lose... biti ce dobro... budi pozitivna koliko je moguce... probaj raditi nesto sto volis? smijes hodati? neku aktivnost koju volis? slusaj muziku? plesi? nesto da te razveseli... ne mozemo utjecati na ishod, ali ne smijemo pustiti sebi da nas preuzme taj los osjecaj... 😘❤️ 
    Kada ides raditi betu? odmah ujutro?

MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:09

vuky

MalaM1 vjerujem da je sada mozak 1000 na sat, jer tako meni bude… nemoj na lose… biti ce dobro… budi pozitivna koliko je moguce… probaj raditi nesto sto volis? smijes hodati? neku aktivnost koju volis? slusaj muziku? plesi? nesto da te razveseli… ne mozemo utjecati na ishod, ali ne smijemo pustiti sebi da nas preuzme taj los osjecaj… 😘❤️
    Kada ides raditi betu? odmah ujutro?

Od jutros sam u nekom poslu.. maloprije došla iz šetnje i kave.. al sad sam doma pa mi se počelo svašta vrtit po glavi 🤷 Znam da ne mogu ništa promijenit, kako bude bit će al eto, lakše je kad se malo izjadaš 😕
    Idem odmah ujutro, čim otvore 🙈 Zezam se.. mislim da ću oko 9h ... Za koliko nalaz bude gotov?

Amelie 1
    28. Listopad 2019. 17:15

MalaM samo hrabro! Uvijek je panika i iscekivanje kojem nema kraja, uvijek nesto cekamo. Ovo sto ti Vuky kaze, pokusaj skrenut misli, pokusaj sto manje misliti. Svima nam izlaze upravo te recenice na usi, ali pokusaj. Danas sam bas bila kod svoje ginićke zbog bolovanja, veli mi ona ako je tijelo u stresu sve je puno teze, znam da je nemoguce ne misliti i opustiti se, ali pokusajte.
    Ja sam prva panicar i u komi tak da ti dijelim savjete koji ne pale ni na meni. 

Rose1
    28. Listopad 2019. 17:20

MalaM još malo...probsj ne misliti, zaokupi se necime... Gledaj film, telefoniraj, odi kod nekoga... Bilo sto... Znsm kako ti je, ali stvarno još malo.
    Ja kad vadim u medicu, bude za par sati. U 7 izvadim, oko 10nslazi
    Ja bas vjerujem da ce biti lijepa beta 🤗

💙

MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:29

Daisy100

MalaMsamo hrabro! Uvijek je panika i iscekivanje kojem nema kraja, uvijek nesto cekamo. Ovo sto ti Vukykaze, pokusaj skrenut misli, pokusaj sto manje misliti. Svima nam izlaze upravo te recenice na usi, ali pokusaj. Danas sam bas bila kod svoje ginićke zbog bolovanja, veli mi ona ako je tijelo u stresu sve je puno teze, znam da je nemoguce ne misliti i opustiti se, ali pokusajte.
    Ja sam prva panicar i u komi tak da ti dijelim savjete koji ne pale ni na meni.

Hvala ti! 🤗 Vuky i tebi 😘
    Pokušat ću al znam da to ne ide tako.. koliko god se trudiš ne mislit to ti je uvijek negdje u pozadini šta god radila.Sretna  sam jer se nisam puno stresirala ovih dana evo do maloprije, pa eto barem to.  Čekam muža da dođe sa posla, odmah će mi bit lakše ☺️ 
    Hvala cure 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.