Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Betty
    29. Listopad 2019. 14:13

Ma nema veze,nemam volje ni ispitivati,nemam volje ni disati

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

isabelagregorijan
    29. Listopad 2019. 14:19

Pozdrav cure! znam da me nema baš, ali nekako sam bila izgubila volju za svime nakon zadnjeg spontanog, ali sada imam potrebu napisati nekaj. Znači dobila sam uputnicu za predkoncepcijsku obradu radi četiri spontana pobačaja. Odlučila sam se na vinogradsku, jer sam od prijateljica čula pozitivnih komentara, odgađala sam to malo više od mjesec dana i napokon se odlučila danas otić i još uvijek nemrem doć k sebi. Znači prošla sam sve i svašta kroz pet godina, od pretraga, trudnića, ivf-ova, kiretaža, ma sve, i nije da sam totalni laik u svemu, ipal razumijem puno toga. Prvo što su me stavili u čekaonicu s pet trudnica, ok, nema veze, zaprimi me doktor ozren grgić...nemam komentara, nisam znala dal da se plačem il smijem, on je tam počeo kopat po mojim papirima (kojih naravno ima hrpa) i govori onak bahato ma šta ću ja sad s tim svim papirima, pa nemam ja cijeli dan da gledam vaše papire, nije pogledo od nalaza ništa šta sam obavila, nije skomentirao ništa. Samo je reko pa šta se vi čudite gospođo, pa ne uspije svaki puta trudnoća niti ivf, to vam je tako, s tim se morate pomiriti, šta da ja sad vama kažem, niste kandidat za heparin, eventualno aspirin i folna kiselina tri mjeseca prije očekivane trudnoće...ja u šoku zanijemila...pitam ga za histeroskopiju, veli on ajd ajd to možemo napraviti i bris endometrija...ok...al da ti ja to nisam rekla, kaj onda?? ja sam to rekla samo zato kaj znam da je to ono kaj još nisam obavila...
    al ženi koja pet i pol godina pokušava imat dijete, ženi koja je četiri puta pobacila reći da uzima folnu kiselinu tri mjeseca prije planirane trudnoće, jesi ti normalan? pa zar ti izgledam tako glupo? pa kaj ti ne znaš da znam toliko toga o svemu već?
    nitko me ne doživljava za ozbiljno, svi mi govore, ma vi ste mladi ovo ono...pa šta te briga<, zašto nikome ništa od stvari koje su mi se dogodile nisu zabrinjavajuće?? kako? 
    ja sam inače kod škvorca i drag mi je i vjerujem mu i sve, al isto mi se nekad učini da me ne shvaća dovoljno za ozbiljno i da mi je dosta i pobačaja i kiretaža i svega...zato sam i išla po drugo mišljenje i drugo mišljenje me natjeralo da otrčim svom škvorcu u zagrljaj...
    i kaj mislite koju folnu mi je propisal dr grgić? naravno folacin od 5 mg...a imam mthfr mutaciju...
    da se šopam otrovima, to je svima rješenje i naravno, mladi ste i opustite se, bit će...
    pa ubila bi nekog. 

[/url

isabelagregorijan
    29. Listopad 2019. 14:24

betty, imam ja, prošla sam svašta.
    prvo kaj meni uvijek vele je, sve je moguće! 
    drugo, jesi li sigurna da si 6+6? to je ivf trudnoća ili spontana?
    ako je spontana, može bit ovulacija kasnija pa time i implantacija i sve ostalo...
    ako si sigurna da je 6+6, kakav uzv imaju tvoji doktori?
    inače bi se sa 6+6 trebala vidjet gestacijska, žumanjčana i embrionalni odjek sa vidljivim otkucajima srca...
    kolika ti je veličina GV?
    ako si sigurna u trajanje trudnoće, nekako nije baš dobro da se ne vidi, ali kako su meni uvijek govorili, čuda se događaju...
    jesi li vadila betu prije? kakva je bila?
    javi sutra kolika je kad ju izvadiš...
    kad sam ja imala anembrionalnu trudnoću, prvi put na uzv sam bila sa 5+6 nije se vidjelo ništa osim nepravilne gestacijske i rekao mi doktor da mu ne izgleda dobro, drugi put sam došla sa 6+4 i tad mi je rekao da ako se do sada ništa nije pojavilo, niti neće...
    ne želim te isprepadat, samo ti govorim svoja iskustva

[/url

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Listopad 2019. 14:29

MalaM1

Cure beta 681!!!!! ❤️❤️❤️💃💃💃Trudna sam 😲😲

Aaaaaaaa takooo mi je dragoooo joooojjj jeeeee aaaaaaa🎉🎉🎉🥰🥰🥰🙏 Bozee hvala tiii rekla saam tiiii🤗🤗🥰🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Betty
    29. Listopad 2019. 14:36

isabelagregorijan

betty, imam ja, prošla sam svašta.
    prvo kaj meni uvijek vele je, sve je moguće!
    drugo, jesi li sigurna da si 6+6? to je ivf trudnoća ili spontana?
    ako je spontana, može bit ovulacija kasnija pa time i implantacija i sve ostalo…
    ako si sigurna da je 6+6, kakav uzv imaju tvoji doktori?
    inače bi se sa 6+6 trebala vidjet gestacijska, žumanjčana i embrionalni odjek sa vidljivim otkucajima srca…
    kolika ti je veličina GV?
    ako si sigurna u trajanje trudnoće, nekako nije baš dobro da se ne vidi, ali kako su meni uvijek govorili, čuda se događaju…
    jesi li vadila betu prije? kakva je bila?
    javi sutra kolika je kad ju izvadiš…
    kad sam ja imala anembrionalnu trudnoću, prvi put na uzv sam bila sa 5+6 nije se vidjelo ništa osim nepravilne gestacijske i rekao mi doktor da mu ne izgleda dobro, drugi put sam došla sa 6+4 i tad mi je rekao da ako se do sada ništa nije pojavilo, niti neće…
    ne želim te isprepadat, samo ti govorim svoja iskustva

Trudnoća je IVF,transfer je bio 25.9...i jos mi je test pokazao blagi + 3 dana prije nego sam trebala dobiti...ne znam kolika je gv,nisu mi rekle ni jedna,ni MPO niti moja gin...kad sam bila 4+3 beta je bila 2710...moja govori da joj gestacijska izgleda uredno i prokrvljeno,dok MPO da izgleda premaleno za ove tjedne...ne razumijem nista

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Mathaja23
    29. Listopad 2019. 14:41

Hej cure meni je danas 5 dan od transfera osjećam da sam naduta i da mi je probava u banani pijem 3 duphastona dnevno kako se vi cure osjećate koje ste bile na transferu😀 želim nam svima velike bete ja 6. 11 idem vadit krv čini se tako daleko 🙏👼🏼🥰

• Gelica
    29. Listopad 2019. 14:50

Nina draga..uzas , tako mi je žao 😢 Ne mogu niti zamisliti kako ti je...Ne znam šta reći 😢 Daj si sad vremena, i novi pokušaj kad budeš spremna.

• Gelica
    29. Listopad 2019. 14:55

MalaM čestitam, lijepa beta ! :)

Rose1
    29. Listopad 2019. 15:02

Mathaja23

Hej cure meni je danas 5 dan od transfera osjećam da sam naduta i da mi je probava u banani pijem 3 duphastona dnevno kako se vi cure osjećate koje ste bile na transferu😀 želim nam svima velike bete ja 6. 11 idem vadit krv čini se tako daleko 🙏👼🏼🥰

Ja sam samo napuhana, osjetim lijevi jajnik...nema nikakvih simptoma☹️ danas 7dnt

💙

vuky
    29. Listopad 2019. 15:06

Cure, imam ogroman problem.... muz mi je potitivan na helatitis C, danas saznali, ja krenula sa Lezrozolom, do doktora mogu sutra... da li to znaci da ne mozemo u postupak? tko zna??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.