Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    29. Listopad 2019. 09:41

Da, da... i ja sam takvog razmisljanja... samo meni je u Cito doktor odmah rekao da me nebi ni mucio inseminacijama, da je kod nas najveca vjerojstnost ivf... Samo sam morala promjeniti  socijalnu gin da i od nje dobijem potporu 😊

MalaM1
    29. Listopad 2019. 09:54

vuky

Martina razmisljate o postupku ili ti je ginekologica sugerirala? koji ti je ovo mjesec sa klomifenom?

Što se tice tog tko mi zna, mozda cu zazaliti sto otvoreno o tome pricam, ali zelim maknuti tabu sa toga… a i ovako znamsa kim cu o tome razvovarati a sa kim ne… Tako i tako od kad sam se udala ( 6.mj) redovito pitaju ako ima sto novo svi…

Ovakav stav i ja imam oko mpo. Ne skrivamo to, ni ja ni muž, obitelj nam zna i bliži krug prijatelja...I tek kad uđeš u ovaj svijet vidiš koliko zapravo parova ima isti problem ali nitko o tome ne priča. Meni je kolegica dobila curicu 
    mpo-om i sve što me zanimalo sam je pitala i super je kad imaš nekoga tko te razumi..I nebi imala ništa protiv da danas-sutra mene netko pita za savjet ako mogu pomoć. Ja ovo gledam kao na bilo koju drugu bolest sa dijagnozom. Što se okoline tiče, jedina stvar što mi je malo smetala od par osoba je bila ta što su sa sigurnošću rekli da će nam uspjeti od prve. Ne znam zašto, ali to mi je nekako smetalo. Ne možeš to reći a ne znaš ništa o tome, toliko faktora se treba posložit da bi uspjelo. Znam da je sve to iz dobre namjere ali eto, mene je to živciralo 🙈
    Dasy i Grzli,  hvala cure! ❤️
    Evo ja izvadila krv, nalaz oko 12ipo 🙌

Rose1
    29. Listopad 2019. 10:06

Ma moji svi znaju jer sam ja prelajava i sve podijelim o sebi, ali kad na kraju prijateljici izleti da ce ona pokusavati prirodno kolikogod bude trebalo jer ako ne ide, znaci da nije suđeno...nije mi bilo bas svejedno, ali da, svatko ima pravo na svoje mišljenje i to govori o njima.... Zapravo nemsm problem ni s time, ali prva 2puta su svi znali da idem i onda svima javljati da nije uspjelo je bilo pretesko. 
    MalaM cekamo 🙏sigurna sam za lijepu betu

💙

• ninna1804
    29. Listopad 2019. 11:30

Drage cure, nisam se javljala neko vrijeme....lezala sam 9 dana u bolnici i nisam imala volju drzat oci otvorene, a kamoli ista pametno napisati. Kod mene, nakon uzv na kojem su se lijepo vidjeli otkucaji, doslo do obilnog krvarenja. Sutradan na uzv-u opet ista prica, nema otkucaja . Vracamo se na sam pocetak, sad se pokazalo da osim sto sam ostvarivala prirodne trudnoce, mogu ostvarit i preko ivf-a, ali ne mogu odrzati. Znam da bi mi zbog zamrznutih blastica trebalo biti lakse, ali uopce nije. Trenutno necemo forsati novi transfer. Mpo doc mi kaze da bi napravili histeroskopiju da kamerom vidi kakva je situacija maternice, trebala bi krenut s nekakvim probioticima LactoG Crispatus. Nema ih na nasem trzistu, narucuju se uglavnom iz Francuske, jel se koja od vas susrela s tim?? Eto, trebala bi malo poradit i na psihi jer jos uvijek ne mogu vjerovati sto se dogodilo .
    Uglavnom, vidim da ima novih cura....svima zelim svu srecu i uspjeh i da sto prije odu na sretnije teme. 
    Belaaa zao mi je zbog bete, a iz zbog toga sto majka vise nije uz tebe, sigurno bi ti bila velika podrska. Isplaci se, bit ce lakse....ionako nemamo izbora, probaj se okruziti stvarima koje volis 
    Grizli cestitam na curki!!! Jako punoo curki iz ivf-a 

• brita
    29. Listopad 2019. 12:01

MalaM1

vuky

Martina razmisljate o postupku ili ti je ginekologica sugerirala? koji ti je ovo mjesec sa klomifenom?

Što se tice tog tko mi zna, mozda cu zazaliti sto otvoreno o tome pricam, ali zelim maknuti tabu sa toga… a i ovako znamsa kim cu o tome razvovarati a sa kim ne… Tako i tako od kad sam se udala ( 6.mj) redovito pitaju ako ima sto novo svi…

Ovakav stav i ja imam oko mpo. Ne skrivamo to, ni ja ni muž, obitelj nam zna i bliži krug prijatelja…I tek kad uđeš u ovaj svijet vidiš koliko zapravo parova ima isti problem ali nitko o tome ne priča. Meni je kolegica dobila curicu
    mpo-om i sve što me zanimalo sam je pitala i super je kad imaš nekoga tko te razumi..I nebi imala ništa protiv da danas-sutra mene netko pita za savjet ako mogu pomoć. Ja ovo gledam kao na bilo koju drugu bolest sa dijagnozom. Što se okoline tiče, jedina stvar što mi je malo smetala od par osoba je bila ta što su sa sigurnošću rekli da će nam uspjeti od prve. Ne znam zašto, ali to mi je nekako smetalo. Ne možeš to reći a ne znaš ništa o tome, toliko faktora se treba posložit da bi uspjelo. Znam da je sve to iz dobre namjere ali eto, mene je to živciralo 🙈
    Dasy i Grzli,hvala cure! ❤️
    Evo ja izvadila krv, nalaz oko 12ipo 🙌

Sretno 🙏😇

MalaM1
    29. Listopad 2019. 12:20

Cure beta 681!!!!! ❤️❤️❤️💃💃💃Trudna sam 😲😲

Rose1
    29. Listopad 2019. 12:22

ninna1804 stvarno mi je jako zao, prestrasno ☹️ ne znsm sto bih rekla osim da odmoris, skupis snage i kad budes spremna ides dalje🙏

💙

• Blacky89
    29. Listopad 2019. 12:23

Ninna znas sve ❤️💪🍀😘
    MalaM predivna beta 🙏👏🏼 Čestitam 🎉

Amelie 1
    29. Listopad 2019. 12:24

MalaM 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Cestitam od 🧡 urednu i mirnu trudnocu ti zelim do kraja!

Amelie 1
    29. Listopad 2019. 12:26

Ninna jako mi je zao, skupi snage, oporavi se. 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.