Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    28. Listopad 2019. 11:28

Evo, javili se... u subotu u 8:30 folikulometrija. Moram samo srediti onda bolovanje do transfera barem... Jeste vi tko isli na bolovanje?

vuky
    28. Listopad 2019. 11:30

MalaM ja za tebe imam bas skroz osjecaj da je to to 🤞🏻

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2019. 11:39

Hvaala vam cure mojee ali evo cekam jos malo  i znat cemo sve i dalje ne boli me nista i nocas nista nisam curila a jutros  mi malo vise pa sad opet nista tako da mislim da je ipak menga u pitanju ali sta bude bit ce !  🙏🙏 
    Bice i meni lakse da znam! I da sam mirna! Zbilja nikad cudniju mengu u zivotu nisam imala i  bezbolnu to stvarno ce bit cudo ako i je a da nisam na hitnu od bola zavrsila! Javim vam ishodd hvaala vam neizmjerno svimaa i svu srecu zelim kao i sebi!!🙏🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Rose1
    28. Listopad 2019. 12:10

Vuky odlično, sretnooo!!! Ja sam bila samo na bolovanju transfer i punkciju.
    MalaM bit ce to veeeelika beta🤗
    Belaaa cekamo 🙏🤞

💙

MalaM1
    28. Listopad 2019. 12:58

vuky

MalaMja za tebe imam bas skroz osjecaj da je to to 🤞🏻

🤗🤗 Nadam se
    Što se bolovanja tiče, ja sam na bolovanju još od par dana prije punkcije, cijelo ovo vrijeme.
    Rose vidjet ćemo sutra, nadam se ☺️
    Belaaa držim fige !!!🤞🤞🤞 i to je dobro da je ipak drugačije nego inače kad trebaš dobit..

MalaM1
    28. Listopad 2019. 13:15

avama

Cure e o meni uspjeli smrznut cak 1. Nekako sam tuzna, od 8 1 vratili i 1 smrzli. A sta sad idemo dalje.

Jedan ali vrijedan 😍 Zapravo dva 😁 🤞

vuky
    28. Listopad 2019. 13:50

A ja sam u Ri, a dalekomiici svaka 2 dana u St onda... tako da bi zbog toga cim krenemo sa folikulometrijama, pa bar do transfera, ako nece dati do bete... 

Belaaa kad su ti rezultati?

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Listopad 2019. 13:53

Curre drage evo vijesti nazalost beta <1  nistaa vise srece jednog dana!☹
    Sta je tu je idemo sad dalje skupit snage i zivaca za nastavit zivjet!
    Ide  debela pauza pa kad se odlucimo ponovno!
    Sada se posvetit  drugim stvarima i naravno prirodno pokusavat! 
    Pa sta Bog dragi da!
    Hvala vam svima na svemu neizmjerno !
    Pratim vas zelim srecu mozda necu sada cesto biti na forumu cisto jer zelim odmorit od svega i da ne mislim o tome puno da se provam opustit!
    Pa mozda za neki 4, 5 miseci vidit cemoo kad cemo i ocemo li uopce imat snagee☹
    Idem jos danas isplakat svoje 😢
    I idemo dalje!
    Prati cu vas i hvaaala vaam i uvjek ste mi u molitvama!🙏🙏🥰❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

vuky
    28. Listopad 2019. 13:59

Belaaa jako mi je zao! Isplaci se! A onda se posveti necemu sto volis i u cemu uzivas! Da se malo maknes od sveg ovog stresa! Drzi se! uvijek mi je tesko procitati da je neka opet dozivjela neuspjeh, je znam koliko snage, zelje, volje, truda sve ulazete ❤️ Biti ce ... ali sada sebe stavi u centar 💕

En@
    28. Listopad 2019. 14:02

Belaaa

Curre drage evo vijesti nazalost beta &lt;1 nistaa vise srece jednog dana!☹
    Sta je tu je idemo sad dalje skupit snage i zivaca za nastavit zivjet!
    Ide debela pauza pa kad se odlucimo ponovno!
    Sada se posvetit drugim stvarima i naravno prirodno pokusavat!
    Pa sta Bog dragi da!
    Hvala vam svima na svemu neizmjerno !
    Pratim vas zelim srecu mozda necu sada cesto biti na forumu cisto jer zelim odmorit od svega i da ne mislim o tome puno da se provam opustit!
    Pa mozda za neki 4, 5 miseci vidit cemoo kad cemo i ocemo li uopce imat snagee☹
    Idem jos danas isplakat svoje 😢
    I idemo dalje!
    Prati cu vas i hvaaala vaam i uvjek ste mi u molitvama!🙏🙏🥰❤

Bas mi je zao Bela drzi se
    A jesz sta zamrznuli,pomaknulo mi je to

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.