Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:30

Rose1

MalaM još malo…probsj ne misliti, zaokupi se necime… Gledaj film, telefoniraj, odi kod nekoga… Bilo sto… Znsm kako ti je, ali stvarno još malo.
    Ja kad vadim u medicu, bude za par sati. U 7 izvadim, oko 10nslazi
    Ja bas vjerujem da ce biti lijepa beta 🤗

Hoću, hvala draga 🤗😘

MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:38

Kad smo kod gledanja tv-a.. Ja upalim sad seriju "kako sam upoznao vašu majku"  baš da malo skrenem misli, stavim neku epizodu među zadnjima u posljednjoj sezoni,kad ono Barney dobije kćer i sav se rastopi kad je vidi 😅🤦🏻‍♀️. Ja počnem plakat .🤷😂  Gasi tv! 
    Sad mi je smiješno 🤣🤣🤣

MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:42

MakiST

Bok cure! Evo da i ja upadnem nakon ljetne pauze. Opet cito, sve isto, samo ovaj put 7 stanica. 6 ok, ali samo 3 ostale do 3.dana. Prema rijecima embriologice 3 odlicna osmostanicna embrija. 2 vratili 1 smrznuli 3. Dan. To jos nikad nisam cula da rade, ali ok. Uglavnom, 20.10. (Proslu ned) je bio ET i odmah od tad su me pocele sise bolit, medjutim ove od jučer skroz splasnule. Također nema nikakvih drugih simptoma, ne piški mi se, ne boli me nista, ne bocka me.. mozda tu i tamo - al to prepisujem utricima. Dakle, od simptoma jedna velika 0. Dalje, jedino cime sam ovaj put blagoslovljena je strasan, agresivni osip po cijelom tijelu koji je krenuo prosli tjedan (otprilike utorak) i traje do evo danas i sve je gore🤯 danas mi dermatologica dala neke puste kreme i predlozila da napravim jetrene probe. Ima li netko slicno iskustvo a da je ipak izaslo na pozitivno, ili mi slijedi jos par dana agonije do minusa? Usput da napomenem da sam nadrkana ko osa ovih par dana. Heelpp!

Jesi možda u Citu pitala jel bilo takvih slučajeva što se tog osipa tiče? Što si od terapije dobila nakon transfera, da nije tu neka kvaka?
    Jesi htjela reći da ne smrzavaju osmostanične embrije u Cita? Samo blastociste?

MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:48

Nikitta

Ja se drogiram s Prijateljima kad god mogu, to mi uljepša i najgori dan.
    Belaaa jako, jako mi je žao. Mi jadnice sa tako niskim AMH moramo nažalost proći puno neuspjeha, da bi došli do jedne vrijedne stanice, nikad blastice, višak embrija uvijek propadne do petog dana, baš jad i bijeda. Imamo čak najviše šanse prirodno začeti, pa ako su ti jajovodi prohodni, makni se od svega i malo prepusti sve sudbini. I sama sam sve bliže toj odluci. Ovo sve je mučenje. Šaljem zagrljaj. 😍

Dobro je dok ima serija za gledat 😁🙌 bar malo bolje 😉

MalaM1
    28. Listopad 2019. 17:50

MakiST

MalaMi jesam, ptala u citu - kazu nije od terapije. Realno, znam da nije jer mi prosli put nista nije bilo, a isti je protokol. Nisam znala za cito, nego opcenito sam mislila da nema smisla zamrzavati trodnevne i uglavnom sam cula da se zamrzavaju blastice jer su najvitalniji oblik embrija. Ali whatever 🤷🏼‍♀️

Pa super onda.. sad i to znamo. Ja nisam ni razmišljala o tome 🤷 Kad vadiš betu?

• brita
    28. Listopad 2019. 18:01

Belaaa

Hvaala vam curee zene moje hrabree i drageee !🥰❤

Odtuguj i napuni baterije za dalje,doci ce i nase vrijeme  ❤ 

Rose1
    28. Listopad 2019. 18:12

MakiST

MalaMi mislim u sub… u petak mi je praznik pa bi privatno u sub ako ne prokrvarim prije, kao prosli put. Ugl jako sam istraumatizirana tim neuspjehom od prije i to me proganja cijelo vrijeme.. bit ce valjda sve ok 🙏🏼

Svi znamo kako ti je, ali sto pozitivnije i probaj sto manje misliti iako lako je reci...ja zato i odem raditi da sto manje mislim...neka je ovaj put uspjesno zelim od ❤️

💙

• Viola1
    28. Listopad 2019. 18:16

Vuky kod mene je terapija u blagoj stimulaciji bila: od 3 - 9DC klomifeni, 10-14DC ovaleap inekcije; 16DC štoperica i aspiracija 18DC (danas).. Aspiracija bez anestezije, samo anelgezija, bolilo je ali nije strašno, u slučaju da trebam ponovno mislim da bi opet tako. Dobili 8JS, u subotu bi trebao biti transfer ako sutra ne jave drugačije.
    Sretno u postupku! 🍀
    Avama super za smrzlića! Ako se ova mrvica primi biti će za seku ili bracu! Držim fige 🤞🍀
    MalaM1 opusti se uz mužića, brzo će jutro.. Sretno sutra i neka bude uspješno! 🤞🍀
    Daisy100 odličan broj fulikula, pozitivno i smireno dalje! Sretno! 🤞🍀
    MakiST drži se! Nadam se da će se osip povući.. Sretno! 🍀🤞
    Belaaa jako mi je žao  isplači se, uzmi si vremena, odmori i skupi snage za dalje 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Mrva1986
    28. Listopad 2019. 18:48

Belaaa jako mi je zao😢
    Cure ja sam probala u blender stavit domacu ciklu i jednu narancu. Dobila sam smooti koni uopce nije los,nadam se da je to ok, nisam migdje vidla da to koja radi? 
    Danas mi je 3dt, isla sam na posao. Godio mi je fokus na nesto drugo. Ali.... 🙉 Ne osijecam nista, sinoc sam imala one menga bolove, danas nista. A i sto je cudno, sise 0 bodova, znaci od stoperice su me uvjek rasturale, a sad cak i brevactide dobila i nista... Sad opet panika... 🙉 

• Blacky89
    28. Listopad 2019. 19:12

Belaa bas mi je zao draga 😞 ako mislis da ce ti pauza godit onda ju uzmi, ne vrijedi silit nesto ako osjetiš da tvoje tijelo treba odmor. A cuj mozda se i neko čudo iz kućne radinosti dogodi 🙏
    Viola odličan rezultat za blagu stimulaciju. 🤞 za sto vise blastica. 🍀 
    MalaM 🤞 za veeeliku betu sutra. A cuj izdrzat ces jos malo 😂 ooo kako mrzim to čekanje 🙈 
    MakiST ja često znam imat osipe, ali imam osjetljivu kožu, tako da mi je to pod normalno. Al bas po cijelom tijelu nikad. Vise bude na odredjenim dijelovima i to mi smetaju deterdženti, šamponi, neke namirnice... al sjećam se da se kuma u trudnoći osula cijela a inače nikad nije imala ikakve osipe. To je bio prvi i zadnji put. Tako da 🤞 da je to THE osip 🙈🍀
    Mrva mozda je to sto te grudi ne bole (različit simptom) bas pravi simptom. Ja uvijek tražim neku razliku, al najčešće bude sve isto.  Tako da 🤞💓 da su ispuhane sise predznak velike bete 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.