Pa morala je bit curica, 🤗, grizli, čestitam!!
Jenn, blacky, sunshine, nek vam sljedeci postupak donese puno radosti😘kad ovaj vec nije😣
Hope1234, alokiti, kad ce prvi kinezi?😁
Čekalice belaaaa, malam22, ladybug 😊😉 dani neizvjesnosti, ha?
Pa morala je bit curica,🤗, grizli, čestitam!!
Jenn, blacky, sunshine, nek vam sljedeci postupak donese puno radosti😘kad ovaj vec nije😣
Hope1234, alokiti, kad ce prvi kinezi?😁
Čekalicebelaaaa, malam22, ladybug 😊😉 dani neizvjesnosti, ha?
Bas lijepo pratis. Ja se ispricavam al kako sam nova tu, jedva uspjevam nekako lovit tko je u kojem stadiju. Svakako nam zelim svima srecu i da bude pozitivno.
Grizli, lijeeeepi postovi, lijepa podrska, hvala od srca. Kad netko zazeli i razumije sto prolazimo puno znaci u ovoj neizvjesnosti. Bar meni, puuuno.
Joj, tek 3dnt. U meni su dvije osobe, jedna razumna i strpljiva i druga koja voli sve probleme rijesavati odmah bez odugovlacenja, pa se zabavljam ne znam ni sama vise s cim. Danas cistim, umjereno, al prosla 2 sata za cas.
Metoo nadajmo se da su dobrii sipotomiii🥰😁🙏❤
Hani daa daani iscekivanja i strpljenjaa🙈🙏🥰😁❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Prijavljujem događaj od sinoć nakon što sam zaspala...Jučer 5dnt..
Ugl.probudila me bol dole, baš me stislo i kad je malo pustilo sam se uspila dovuć do wc-a. Dok sam išla prema wc-u sam počela osjećat užasnu slabost, zacrnilo mi se pred očima i problijedila kao krpa.. nekako sam uspila muža probudit. On mi donio vode, nisam čašu mogla uopće držat.. znači bila sam za past u nesvjest .😳😥 To je trajalo sve skupa nekih 10-ak min. Poslje toga se vratila boja u lice i kao da ništa nije bilo. Inače imam jako bolne menstruacije, već sam tu pisala, ali ova bol i nije bila nešto toliko jaka da bi mi ovako loše došlo. 🤷 Jel ima netko slično iskustvo možda?
MalaM, meni je tako bilo od oralnog uzimanja utrogestana. Nadajmo se da ti se nece ponovit
MalaM, meni je tako bilo od oralnog uzimanja utrogestana. Nadajmo se da ti se nece ponovit
Nisam oralno uzimala. Sinoć sam ih stavila oko 23h, a ovo mi se dogodilo u 3h u noći 🤷..
Baš sam u nekom strahu da se opet ne dogodi, sinoć me bilo strah opet zaspat ..😢
Nisam oralno uzimala. Sinoć sam ih stavila oko 23h, a ovo mi se dogodilo u 3h u noći 🤷..
Baš sam u nekom strahu da se opet ne dogodi, sinoć me bilo strah opet zaspat ..😢
Kako si danas? Pokusaj se opustat sto vise. Ne znam sto bi moglo bit, samo vibram da bilokoja promjena bude znak da se nesto lijepo dogada dolje. I kod ustajanja idi postupno, ne hop iz kreveta, to je nesto sto se zove ortostatska hipotenzija, te sam struke pa znam da treba pako ustajat, prvo 2 min sjedit pa ustat. Mislim da su nase maternice sad toliko prokrvljene da se sve centraliziralo dolje, zato neko opisuje hladna stopala i sl. U svakom slucaju, zrlim da ti se ne ponovi. 😘😘😘😘😘😘😘
MalaM22 meni ti je tako bilo jednu vecer isto ali meni je tlak skroz pao u noci a inace sam nisko tlakas i onda jos ti Utregostani uspavaju i snize!
Uglavnom dosta tekucine moras piti i mozda magnezij digo da dole malo opusti!
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Samo ja nisam imala dole boli nego jednostavno isla na wc pozlilo mi zamantalo me pretnojila se i onda mi on pomogao do wc umila se dosla malo sebi skuhao mi caj i malo tekucine i pislje sve ok!
Sta kazete mi za vitamin D savjet ako ste ubrale post😁
Sortiraj odgovore
Najstariji