Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    19. Listopad 2019. 10:13

Nikitta kako si danas? Jel se smiruju bolovi? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Jenn
    19. Listopad 2019. 10:57

Kod mene minus 6.dnt. Nemam nikakvih simptoma pa nisam ni oCekivala da ce biti pozitivan. Cak i oni menga bolovi koje sam jucer dio dana osjecala su do navecer nestali. Vidjet cemo jos za dva tri dana ali mislim da nista od ovoga.

• Mrva1986
    19. Listopad 2019. 11:14

Ja bila danas na uzv. Isla je blaga stimulacija femarom i svaki drugi dan 2menopura. Danas 8 dan ciklusa desno 1 folikul 15,a lijevo 11. Endometrij 5,4. Dr je zadovoljan s obzirom na moj amh. Ja sam nekako u strahu.. Sto ako ovaj jedan jadan propadne.. 😵😭 Uvjek nesto... Za popizdit.... 

• Mrva1986
    19. Listopad 2019. 11:15

Jenn

Kod mene minus 6.dnt. Nemam nikakvih simptoma pa nisam ni oCekivala da ce biti pozitivan. Cak i oni menga bolovi koje sam jucer dio dana osjecala su do navecer nestali. Vidjet cemo jos za dva tri dana ali mislim da nista od ovoga.

Draga drzim fige da te ipak iznenadi za koji dan💓

• Mrva1986
    19. Listopad 2019. 11:16

Mrva1986

Ja bila danas na uzv. Isla je blaga stimulacija femarom i svaki drugi dan 2menopura. Danas 8 dan ciklusa desno 1 folikul 15,a lijevo 11. Endometrij 5,4. Dr je zadovoljan s obzirom na moj amh. Ja sam nekako u strahu.. Sto ako ovaj jedan jadan propadne.. 😵😭 Uvjek nesto… Za popizdit….

Od danas pikam 3 menopura i orgalutran. Punkcija se ocekuje u srijedu ili cetvrtak

• Gelica
    19. Listopad 2019. 11:20

brita

Ja obavila folikumetriju,sljedeci petak Fet,sa tim da ultrazvuk prije da vidimo stanje endometrija, sad stoperica,od sutra decortin,estrofem ,utrogestan, folacin i aspirin..ko ce to popamiti kad sta se pije 😅

Brita, gdje si u postupku? Sve to sam i ja pila kad sam isla na Fet, naviknes se :) Sretno 🤞

• Gelica
    19. Listopad 2019. 11:34

Zaraa ne kuzim se, ali ja radje ne bi. 2 doze od 25000 si već popila i to ti je popravilo stanje vitamina D. Radje pričekaj pa pitaj svog doktora za dalje. Ništa ti se neće desiti ako ne popijes, a ako popijes ne znamo. Tako bi ja, ali možda netko zna bolje od cura.  :)
    Nikitta kako si, da li su bolovi prošli? Sjetila sam se na tebe noćas jer sam ja bila u menstrualnim bolovima, iako ovaj puta ne tako jako bolnim. Izgleda da mi je pomoglo što su mi polip maknuli. 
    Jenn simptomi ne znače ništa, ja sam ih imala stalno do zadnjeg dana bete, nisam prokrvarila ni tockicu pa je bilo negativno. A prvi put isto tako ali je bio plus ( sa spontanim kasnine) tako da nemoj odmah otpisat sve, i cekaj betu. Možda te iznenadi. :) 🤞🤰

• Gelica
    19. Listopad 2019. 11:40

Mrva1986

Mrva1986

Ja bila danas na uzv. Isla je blaga stimulacija femarom i svaki drugi dan 2menopura. Danas 8 dan ciklusa desno 1 folikul 15,a lijevo 11. Endometrij 5,4. Dr je zadovoljan s obzirom na moj amh. Ja sam nekako u strahu.. Sto ako ovaj jedan jadan propadne.. 😵😭 Uvjek nesto… Za popizdit….

Od danas pikam 3 menopura i orgalutran. Punkcija se ocekuje u srijedu ili cetvrtak

Mrva, pričaj sa tim folikulom i objasni mu situaciju :) Ja ti tako uvijek sa svojim j.s. pričam, možda sam luda ali možda i pomogne 😁 Držim 🤞 za taj jedan folikul 😗

• Jenn
    19. Listopad 2019. 11:50

Mrva sretno!!
    Gelica necu bas cekati betu jer je kod nas beta tek 21 dan nakon transfera pa mi to sve skupa odgodi i mengu i sve, ako mi 14.dan bude neg test plniram prestati sa crinoneom. Daj Boze da me iznenadi ali ne vjerujem. Ovaj puta barem imamo smrzlica pa me to drzi da ne potonem.

Grizli
    19. Listopad 2019. 11:57

Jenn nadam se da je test krivo pokazao. Ako sma dobro zapamtila clearblue je u pitanju ili je neka druga spominjala da ih ima. Ja osobno nemam dobrih uskustva s njim zato se i nadam da je kod tebe ipak plusic samo ga jos nije ocitao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.