Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    18. Listopad 2019. 20:22

MalaM ne mogu se tocno sjetiti a upravo putujem u Ri iz Dalmacije, tamo su mi nalazi, brisevi i nalazi za hepatitis i to mi je od pocetka 8mj... ali mislim da mi tad nije radila papu... moram provjetiti... svakako cu mu sutra poslati mailom nalaze sve! onaj sto sam sigurna da imam papu je vise od 6mj, manje od godinu...
    ( pitati cu sve, moram si zapisati pitanja :) )
    Bozma  kada ti ocekujes M?

• Babylove
    18. Listopad 2019. 20:27

Nikitta

Bozma od štoperice može biti test pozitivan 5 do 7 dana dok ne izađe iz tijela.
    Ike izvadit ću u ponedjeljak još sve što mi je dr. još danas napisao, pa ću onda odlučit. Danas nije bilo moje dr. OP, pa mi je glupo bilo s dr. na zamjeni se prepucavati. Neću na svoju ruku ništa uzimati za sad, ne budem umrla za 2 dana VALJDA 😂
    Babylove da. To imaš pravo, ali nažalost ne mogu, djeca su nam tu za vikend, možda idući, ako izmislim pare.. baš mi treba odmak od svega. Do kad te misle držati u bolnici? Pusa velika!

Kad bude vec prilike pobjegnite nekuda... ❤️
    A iskreno da ti kazem nema pojma... Nista mi ni ne rade puno.. Krv i mokracu i uzv su mi jedino radili i dobila 2 infuzije to je sve bilo u prva 2 dana.. Sada samo mjere opseg struka, kilazu, mjerim koliko mokrim i unosim tekucine, prate tlak i to je to.. I svaku vizitu me pitaju kako samo... U svakom slucaju koliko god da mi se neda tu biti tu vise mirujem.. Doma bi skroz nesto vidjela pa ajd sam ovo sam ono.. 

MalaM1
    18. Listopad 2019. 20:40

vuky

MalaM ne mogu se tocno sjetiti a upravo putujem u Ri iz Dalmacije, tamo su mi nalazi, brisevi i nalazi za hepatitis i to mi je od pocetka 8mj… ali mislim da mi tad nije radila papu… moram provjetiti… svakako cu mu sutra poslati mailom nalaze sve! onaj sto sam sigurna da imam papu je vise od 6mj, manje od godinu…
    Bozma kada ti ocekujes M?

Mislim da ne smije biti stariji od godine..

18. Listopad 2019. 20:40

vuky

MalaM ne mogu se tocno sjetiti a upravo putujem u Ri iz Dalmacije, tamo su mi nalazi, brisevi i nalazi za hepatitis i to mi je od pocetka 8mj… ali mislim da mi tad nije radila papu… moram provjetiti… svakako cu mu sutra poslati mailom nalaze sve! onaj sto sam sigurna da imam papu je vise od 6mj, manje od godinu…
    Bozma kada ti ocekujes M?

Nedjelja, najkasnije poned. A još nisam kupila Menopur, koji sam ja optimist, ono ako slučajno ne dobijem da ne trošim bezveze 

vuky
    18. Listopad 2019. 20:52

Bozma takva sam i sama... 😁 ali dobro je biti pozitivan...

MalaM nije stariji od godinu dana, to sam sigurna ... 😊

• Gelica
    18. Listopad 2019. 20:55

Sunshine25 znači ti bi onda već punkciju imala! Pa dobro, svejedno ćemo se pratit u trudnoci, neće biti velika razlika. ;) 
    Nikitta znači misliš da ne smeta da pijem pilule? Jer prije ih nisam dobivala u postupcima a u Mariboru ih daju da nam cikluse usklade kao grupi. 

• ladyluu
    18. Listopad 2019. 21:07

Pozz svima..radila sam nalaze nakon spontanog,sve ok..ali fertin bas nizak..i doktor kaze da u nekim slucajevima kad je on  nizak tesko  dolazi do trudnoce sto je kod mene i slucaj,sve ok a ikad nista..i da to moze takodjer da uzrokuje spontane..i da je mozda ga najbolje nadoknaditi pa ici na ivf..sta vi kazete o tome,koja je uloga,moj je inace sad 30.8..(4.6-204.ng/ml)..
    Sta koristiti?? Kao od 50.je ok planiranje trudnoće, ispod bas i ne..

18. Listopad 2019. 21:58

ladyluu

Pozz svima..radila sam nalaze nakon spontanog,sve ok..ali fertin bas nizak..i doktor kaze da u nekim slucajevima kad je on nizak tesko dolazi do trudnoce sto je kod mene i slucaj,sve ok a ikad nista..i da to moze takodjer da uzrokuje spontane..i da je mozda ga najbolje nadoknaditi pa ici na ivf..sta vi kazete o tome,koja je uloga,moj je inace sad 30.8..(4.6-204.ng/ml)..
    Sta koristiti?? Kao od 50.je ok planiranje trudnoće, ispod bas i ne..

Sad kad sam ovo pročitala išla sam pogledat svoj na nalazima. 14 je, jos ja mislila to je OK jer je untar granice. Je da su mi svi dr.komentirali da je prenizak i da uzimam željezo.

Zaraa
    18. Listopad 2019. 22:13

Sad malo razmisljam o simptomima koje sam imala i zapravo skuzila sam jedan simptom koji se ponavlja kad san god ostala trudna, a to je da mi moj muz smrdi 🤣 
    Znan da zvuci smisno, al jednostavno ima neki specificni miris, ko po pokvarenim jajima.
    Kad sam to osjetila u cetvrtak, 100% san bila sigurna da je postupak bio uspjesan.

💞girl💞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Listopad 2019. 22:28

Zaraa

Sad malo razmisljam o simptomima koje sam imala i zapravo skuzila sam jedan simptom koji se ponavlja kad san god ostala trudna, a to je da mi moj muz smrdi 🤣
    Znan da zvuci smisno, al jednostavno ima neki specificni miris, ko po pokvarenim jajima.
    Kad sam to osjetila u cetvrtak, 100% san bila sigurna da je postupak bio uspjesan.

Zaraa cestitkee superr betaaa bravooo🎉🎉❤bit ce sve uredu🤗 a sta me nasmija sa timmm top sinptooom bravooo😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.