Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    26. Ožujak 2018. 11:00

Bit Ce to sve dobro,drzim fige javi sta su ti rekli😘

• IvanaB
    26. Ožujak 2018. 11:05

Cure, ovo vam je prvi put u CITU? Cujem da su najbolji u RH...😊 No, koliko vas kostaju postupci? I kakva au vasa iskustva? 

student13ica
    26. Ožujak 2018. 11:46

IvanaB

Cure, ovo vam je prvi put u CITU? Cujem da su najbolji u RH…😊 No, koliko vas kostaju postupci? I kakva au vasa iskustva?

Nas je ispalo na kraju cca 22 000. Nama je isto prvi put u Citu, iskustvo je dobro.. mogu reći isto ko i u kbc Split, doktori i sestre super..

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

truskawka
    26. Ožujak 2018. 11:48

Curke moje..obecala sam samoj sebi da necu ovdje pisati u negativi..tako prosla sam nekoliko jako depresivnih dana jer mi je muz otisao u inozemstvo raditi i ostala sam sama ovdje, ali srecom izvukla sam se od sigurne depresije i sad vam zelim svima uliti malo pozitive. Super se osjecam, mislim na svoje mrvice, jedva cekam vidjeti pozitivnu betu u subotu i nadam se da bude i da ce sve biti dobro. Imam veliku podrsku svojih roditelja koji me bedinaju kao da sam jos uvijek mala curica, hvala im na tome 😍😘 muzek iako je u inozemstvu i dalje mi salje dobre vibre i cvrsto vjeruje da ce beta biti velika pozitiva. Vec par dana jako osjecam mirise iako mi ne smetaju. Volim papati juhice koje mi moja mama s ljubavlju prirprema svaki dan za mene i moje mrvice. Jucer sam primjetila da su mi prsa ocvrsnula i maternica je dosta tvrda tako da sad me puca samo pozitiva. Zelim vam svima veeliikuu pozitivu prenjeti i da sve imate velike pozitivne bete i da se uskoro mozemo hvaliti nasim malim andjelekima kako rastu u velike andjeleke. Pusa svim trudilicama i trudnicama 😘😘😘😘😘

❤N i V💙

• Ivana0079
    26. Ožujak 2018. 11:56

Evo cure da vam se javim od mog pozitivnog testa Beta je bila negativna😭😭😭😭
    Odmah san isla u drugi postupak sada san na Gonalama 300 jedinica 4 dan.
    Sutra minje ultrazvuk. 
    Nadam se da ce mi ovaj deugi pokušaj uspjeti.

• Suncica135
    26. Ožujak 2018. 11:59

truskawka

Curke moje..obecala sam samoj sebi da necu ovdje pisati u negativi..tako prosla sam nekoliko jako depresivnih dana jer mi je muz otisao u inozemstvo raditi i ostala sam sama ovdje, ali srecom izvukla sam se od sigurne depresije i sad vam zelim svima uliti malo pozitive. Super se osjecam, mislim na svoje mrvice, jedva cekam vidjeti pozitivnu betu u subotu i nadam se da bude i da ce sve biti dobro. Imam veliku podrsku svojih roditelja koji me bedinaju kao da sam jos uvijek mala curica, hvala im na tome 😍😘 muzek iako je u inozemstvu i dalje mi salje dobre vibre i cvrsto vjeruje da ce beta biti velika pozitiva. Vec par dana jako osjecam mirise iako mi ne smetaju. Volim papati juhice koje mi moja mama s ljubavlju prirprema svaki dan za mene i moje mrvice. Jucer sam primjetila da su mi prsa ocvrsnula i maternica je dosta tvrda tako da sad me puca samo pozitiva. Zelim vam svima veeliikuu pozitivu prenjeti i da sve imate velike pozitivne bete i da se uskoro mozemo hvaliti nasim malim andjelekima kako rastu u velike andjeleke. Pusa svim trudilicama i trudnicama 😘😘😘😘😘

Samo pozitivno i želim ti lijepu betu i zdravu trudnoću! Simptomi zvuče jako ohrabrujuće, držim ti fige još malo izdrži, najteži dio posla si obavila.

• Suncica135
    26. Ožujak 2018. 12:02

Javili su mi se iz Cita da je u četvrtak transfer, znači dobit ću blastice ! Nisu mi htjeli reci koliko ih ima nego samo da se i dalje sve lijepo dijele kako treba. Uff tko će izdržati do četvrtka. Opet moram se do tada potruditi da smanjim ove simptome hipera

student13ica
    26. Ožujak 2018. 12:29

suncica super, bravo.. 
    Ivana sto si bila na inseminaciji, kad su te odmah uzeli u postupak?
    truskawka jos malo..sretno 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• IvanaB
    26. Ožujak 2018. 12:38

student13ica

IvanaB

Cure, ovo vam je prvi put u CITU? Cujem da su najbolji u RH…😊 No, koliko vas kostaju postupci? I kakva au vasa iskustva?

Nas je ispalo na kraju cca 22 000. Nama je isto prvi put u Citu, iskustvo je dobro.. mogu reći isto ko i u kbc Split, doktori i sestre super..

Student13ica ❤ Ajde da na svo lijepo iskustvo sada se nadoveže jedna lijepa i velika beta 😇😇
    Cure, svima nam od reda zelim lijepe bete i potitivne misli 😇❤

• Manuella
    26. Ožujak 2018. 13:12

Mi smo Cito izabrali jer smo imali zamrznutu spermu..muz mi je prebolio rak prije 5 godina..sve skupa nas je kostalo oko 22 000 kn.. dr.poljak odgovara na svaki mail koji mu se posalje a i sestra ti da privatni broj i u svakom momentu mozes nazvati i pitati..dr. je malo ubrzan.. sad ocito je njegovo iskustvo bolje nego moje al npr prije postupka mi nije dao da napravim briseve ,nije mi napravio ultrazvuk prije transfera,snižen mi je hemoglobin al mi nije rekao da pijem zeljezo dok mu ja nisam predložila..takodjer tsh mi je 2,9 i ja sam nazvala njega i pitala ocu povecat terapiju...sad s druge strane mozda on magičnim stapicem vidi da je meni dole sve uz redu pa me ne zamara s tim ..jer na kraju sve funkcionira odlicno dobili smo 8 blastocista.. i cekam petak za napravit test pa ako pokaze pozitivan naravno da cu hvaliti doktora al s druge strane ako bude negativan mislit Cu da je to bio i njegov propust jer svaku od nas bi trebalo pripremiti za postupak vidit koji su problemi  prije samog postupka i  koliko je u mogućnosti tijelo pripremiti na to... Eto toliko o citu i dr. Poljaku  malo sam se razvezala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.