Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Suncica135
    25. Ožujak 2018. 22:24

malimaj hvala na savjetu 

• Manuella
    26. Ožujak 2018. 10:28

Suncice kako se osjećaš?

• Suncica135
    26. Ožujak 2018. 10:42

I dalje jako napuhnuto i boli me. Još čekam poziv iz Cita da čujem kako napreduju embriji. Dobila sam u 2 dana kilo viška (iako sam samo na juhama) ali hvala Bogu danas nije kilaža više narasla

• Manuella
    26. Ožujak 2018. 11:00

Bit Ce to sve dobro,drzim fige javi sta su ti rekli😘

• IvanaB
    26. Ožujak 2018. 11:05

Cure, ovo vam je prvi put u CITU? Cujem da su najbolji u RH...😊 No, koliko vas kostaju postupci? I kakva au vasa iskustva? 

student13ica
    26. Ožujak 2018. 11:46

IvanaB

Cure, ovo vam je prvi put u CITU? Cujem da su najbolji u RH…😊 No, koliko vas kostaju postupci? I kakva au vasa iskustva?

Nas je ispalo na kraju cca 22 000. Nama je isto prvi put u Citu, iskustvo je dobro.. mogu reći isto ko i u kbc Split, doktori i sestre super..

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

truskawka
    26. Ožujak 2018. 11:48

Curke moje..obecala sam samoj sebi da necu ovdje pisati u negativi..tako prosla sam nekoliko jako depresivnih dana jer mi je muz otisao u inozemstvo raditi i ostala sam sama ovdje, ali srecom izvukla sam se od sigurne depresije i sad vam zelim svima uliti malo pozitive. Super se osjecam, mislim na svoje mrvice, jedva cekam vidjeti pozitivnu betu u subotu i nadam se da bude i da ce sve biti dobro. Imam veliku podrsku svojih roditelja koji me bedinaju kao da sam jos uvijek mala curica, hvala im na tome 😍😘 muzek iako je u inozemstvu i dalje mi salje dobre vibre i cvrsto vjeruje da ce beta biti velika pozitiva. Vec par dana jako osjecam mirise iako mi ne smetaju. Volim papati juhice koje mi moja mama s ljubavlju prirprema svaki dan za mene i moje mrvice. Jucer sam primjetila da su mi prsa ocvrsnula i maternica je dosta tvrda tako da sad me puca samo pozitiva. Zelim vam svima veeliikuu pozitivu prenjeti i da sve imate velike pozitivne bete i da se uskoro mozemo hvaliti nasim malim andjelekima kako rastu u velike andjeleke. Pusa svim trudilicama i trudnicama 😘😘😘😘😘

❤N i V💙

• Ivana0079
    26. Ožujak 2018. 11:56

Evo cure da vam se javim od mog pozitivnog testa Beta je bila negativna😭😭😭😭
    Odmah san isla u drugi postupak sada san na Gonalama 300 jedinica 4 dan.
    Sutra minje ultrazvuk. 
    Nadam se da ce mi ovaj deugi pokušaj uspjeti.

• Suncica135
    26. Ožujak 2018. 11:59

truskawka

Curke moje..obecala sam samoj sebi da necu ovdje pisati u negativi..tako prosla sam nekoliko jako depresivnih dana jer mi je muz otisao u inozemstvo raditi i ostala sam sama ovdje, ali srecom izvukla sam se od sigurne depresije i sad vam zelim svima uliti malo pozitive. Super se osjecam, mislim na svoje mrvice, jedva cekam vidjeti pozitivnu betu u subotu i nadam se da bude i da ce sve biti dobro. Imam veliku podrsku svojih roditelja koji me bedinaju kao da sam jos uvijek mala curica, hvala im na tome 😍😘 muzek iako je u inozemstvu i dalje mi salje dobre vibre i cvrsto vjeruje da ce beta biti velika pozitiva. Vec par dana jako osjecam mirise iako mi ne smetaju. Volim papati juhice koje mi moja mama s ljubavlju prirprema svaki dan za mene i moje mrvice. Jucer sam primjetila da su mi prsa ocvrsnula i maternica je dosta tvrda tako da sad me puca samo pozitiva. Zelim vam svima veeliikuu pozitivu prenjeti i da sve imate velike pozitivne bete i da se uskoro mozemo hvaliti nasim malim andjelekima kako rastu u velike andjeleke. Pusa svim trudilicama i trudnicama 😘😘😘😘😘

Samo pozitivno i želim ti lijepu betu i zdravu trudnoću! Simptomi zvuče jako ohrabrujuće, držim ti fige još malo izdrži, najteži dio posla si obavila.

• Suncica135
    26. Ožujak 2018. 12:02

Javili su mi se iz Cita da je u četvrtak transfer, znači dobit ću blastice ! Nisu mi htjeli reci koliko ih ima nego samo da se i dalje sve lijepo dijele kako treba. Uff tko će izdržati do četvrtka. Opet moram se do tada potruditi da smanjim ove simptome hipera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI