Zanima me je li Decapeptyl daje lažne pozitivne testove za trudnoću kao i klasične štoperice? Prije bi dobivala 250 jedinica Ovitrelle i nije mi izlazila iz sustava čak 14 dana, izludila bih. Ovaj put i nisu htjeli dati zbog rizika od hipersimulacije
Ovitrelle si dobivala prije punkcije?
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Zanima me je li Decapeptyl daje lažne pozitivne testove za trudnoću kao i klasične štoperice? Prije bi dobivala 250 jedinica Ovitrelle i nije mi izlazila iz sustava čak 14 dana, izludila bih. Ovaj put i nisu htjeli dati zbog rizika od hipersimulacije
Ovitrelle si dobivala prije punkcije?
Ne, dobivala sam prije insemenacije
Cure molim vas za savjet. Mislim da imam blagu hipersimulaciju, od jučer sam dosta natekla i boli me u abdomenu. Ne dolje gdje su jajnici i maternica već u pojasu oko pupka i poviše. Ima li netko savjet kako ublažiti simptome jer stvarno ne bi voljela da mi se odgodi embrijo transfer.
Cure molim vas za savjet. Mislim da imam blagu hipersimulaciju, od jučer sam dosta natekla i boli me u abdomenu. Ne dolje gdje su jajnici i maternica već u pojasu oko pupka i poviše. Ima li netko savjet kako ublažiti simptome jer stvarno ne bi voljela da mi se odgodi embrijo transfer.
Suncica zovi dr i pitaj sta da radis. Ako imas hiper moraju ti dati nesto za smirenje jajnika. Tako su i meni dali jer sam rekla da se bojim da ce mi popucati do aspiracije jer me jako boljelo ali bas u jajnicima tak kaj sam jedva hodala.
❤N i V💙
Mislim da se ne valja zajebavat s tim bolje ti je odgoditi mjesec dana nego da sebi zakompliciras zivot..mozda nije nista mozda su crijeva al odi u doktora
Dali su mi Dostinex za ublažavanje simptoma hipera. Sutra ionako moram zvati cito da vidim kako mi napreduju embrija pa ću ih pitati.
Dali su mi Dostinex za ublažavanje simptoma hipera. Sutra ionako moram zvati cito da vidim kako mi napreduju embrija pa ću ih pitati.
Sutra zovi a u međuvremenu kupi negdje izosport da nadomjestis elektrolite. I pazi a količinu tekućine koju uneses i popiškiš
I dalje jako napuhnuto i boli me. Još čekam poziv iz Cita da čujem kako napreduju embriji. Dobila sam u 2 dana kilo viška (iako sam samo na juhama) ali hvala Bogu danas nije kilaža više narasla
Sortiraj odgovore
Najstariji