Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    25. Ožujak 2018. 17:16

Suncica135

Zanima me je li Decapeptyl daje lažne pozitivne testove za trudnoću kao i klasične štoperice? Prije bi dobivala 250 jedinica Ovitrelle i nije mi izlazila iz sustava čak 14 dana, izludila bih. Ovaj put i nisu htjeli dati zbog rizika od hipersimulacije

Ovitrelle si dobivala prije punkcije?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Suncica135
    25. Ožujak 2018. 17:53

hope1234

Suncica135

Zanima me je li Decapeptyl daje lažne pozitivne testove za trudnoću kao i klasične štoperice? Prije bi dobivala 250 jedinica Ovitrelle i nije mi izlazila iz sustava čak 14 dana, izludila bih. Ovaj put i nisu htjeli dati zbog rizika od hipersimulacije

Ovitrelle si dobivala prije punkcije?

Ne, dobivala sam prije insemenacije 

• Suncica135
    25. Ožujak 2018. 18:28

Cure molim vas za savjet. Mislim da imam blagu hipersimulaciju, od jučer sam dosta natekla i boli me u abdomenu. Ne dolje gdje su jajnici i maternica već u pojasu oko pupka i poviše. Ima li netko savjet kako ublažiti simptome jer stvarno ne bi voljela da mi se odgodi embrijo transfer.

truskawka
    25. Ožujak 2018. 18:35

Suncica135

Cure molim vas za savjet. Mislim da imam blagu hipersimulaciju, od jučer sam dosta natekla i boli me u abdomenu. Ne dolje gdje su jajnici i maternica već u pojasu oko pupka i poviše. Ima li netko savjet kako ublažiti simptome jer stvarno ne bi voljela da mi se odgodi embrijo transfer.

Suncica zovi dr i pitaj sta da radis. Ako imas hiper moraju ti dati nesto za smirenje jajnika. Tako su i meni dali jer sam rekla da se bojim da ce mi popucati do aspiracije jer me jako boljelo ali bas u jajnicima tak kaj sam jedva hodala.

❤N i V💙

• Manuella
    25. Ožujak 2018. 18:37

Mislim da se ne valja zajebavat s tim bolje ti je odgoditi mjesec dana nego da sebi zakompliciras zivot..mozda nije nista mozda su crijeva al odi u doktora

• Suncica135
    25. Ožujak 2018. 18:45

Dali su mi Dostinex za ublažavanje simptoma hipera. Sutra ionako moram zvati cito da vidim kako mi napreduju embrija pa ću ih pitati.

malimaj
    25. Ožujak 2018. 21:54

Suncica135

Dali su mi Dostinex za ublažavanje simptoma hipera. Sutra ionako moram zvati cito da vidim kako mi napreduju embrija pa ću ih pitati.

Sutra zovi a u međuvremenu kupi negdje izosport da nadomjestis elektrolite. I pazi a količinu tekućine koju uneses i popiškiš

• Suncica135
    25. Ožujak 2018. 22:24

malimaj hvala na savjetu 

• Manuella
    26. Ožujak 2018. 10:28

Suncice kako se osjećaš?

• Suncica135
    26. Ožujak 2018. 10:42

I dalje jako napuhnuto i boli me. Još čekam poziv iz Cita da čujem kako napreduju embriji. Dobila sam u 2 dana kilo viška (iako sam samo na juhama) ali hvala Bogu danas nije kilaža više narasla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.