Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    24. Ožujak 2018. 18:58

Suncica135

Hope1234 čestitam od srca i neka bude lijepa beta! Nemoj se više nervirati jer samo možeš s tim učiniti loše sebi i svojoj mrvici. Gledaj serije, filmove, čitaj knjigu i pričekaj krvne nalaze.

Ja se stvarno divim nama svima, a i ljudima oko nas najmilijima koji prolaze s nama kroz sve ovo.  

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

Srećica@
    24. Ožujak 2018. 19:41

hope1234

Drage moje hrabrice dns nakon živčanog sloma(otišla piškiti poslije ručka-obrisala sukrvicu s grudama crinone gela)-u isto vrijeme piškim u čašicu i idem raditi test za trudnoću 9dnt-trodnevne mrvice.iskoristim test,ne čekam ni punu minutu,bacam ga nazad u kutiju i odlazim do MM-a.Raspad sistema,plačem,vičem hoću mamu…MM me smiruje i pazite on meni govori ali to je normalno u mpo malo krvi.ja se raspadam,izbacujem kroz plač sve iz sebe.U tom momentu zove me moj sin da dodjemponjega kod bake.Ustajem,idem opet piškiti da vidim kakava je krv! Nema nista,uzimam test iz kutije i imam sta za vidjeti…dvije crtice…e tek onda sam imala sumanute izmjene raspoloženja i sama sebi sam govorila da sam IDIOT!!!!

a sada treba prezivjeti smireno do utorka i uvjeriti se s betom crno na bijelo da smo ovaj put uspjeli..

Bravo,čestitam na plusiću! 😙,i beta ce biti super vidjeti ces.

• Nonina
    24. Ožujak 2018. 19:57

Super cure, vidim imamo i plusice 😁
     sretno svima koji su na cekanju i na plusicima!😁😁
    Kod mene stoperica danas, aspiracija u pon, folikula 2, a osjecaj da ce biti 0 js... znam da nesmijem tako razmisljati, ali prebrzo mi  nekako rasli da bi nesto pametnog bilo. Spremna sam na to a  i spremna za poslije  jos jednu novu borbu 😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Srećica@
    24. Ožujak 2018. 20:04

Nonina

Super cure, vidim imamo i plusice 😁
    sretno svima koji su na cekanju i na plusicima!😁😁
    Kod mene stoperica danas, aspiracija u pon, folikula 2, a osjecaj da ce biti 0 js… znam da nesmijem tako razmisljati, ali prebrzo mi nekako rasli da bi nesto pametnog bilo. Spremna sam na to a i spremna za poslije jos jednu novu borbu 😁

Ja sam dan iza tebe. Sutra stoperica a u utorak aspiracija. Cini mi se da cu na Uskrs imati transfer😂,mozda je to neki znak. Šalim se. Imas 2 ali vrijedna folikula ,to je i dovoljno. 
    Ja ne znam kako se osjecaju druge cure ali mislim da smo sve nekako iste,ja čas mislim ajme nista nece biti ovo ono,čas mislim ma nema sta biti loše imam najboljeg doktora i embriologa,ali na kraju balade test i beta ce pokazati. Naoružala sam se knjigama i raznim zanimacijama pa...

darliv
    24. Ožujak 2018. 20:52

m.girl6

Super, drago mi je da krećete. A u kojoj si bolnici?
    Da i ja imam isto jako niski progesteron, znaci ne ovuliramo svaki mj. Nemoj se bojati hsg-a, ja sam bila proslo ljeto na njemu. Nije tak strašno kak svi govore, malo boli odnosno imas pritisak dolje ko kad imaš mengu pa te zaboli, ali inace skroz ock. Ides privatno na hsg ili preko zdravstva?

U Petrovoj smo draga. Idem privatno, pa se nadam da ce bar pristup osoblja biti ohrabrujuć 😂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

malimaj
    24. Ožujak 2018. 20:55

hope1234

Drage moje hrabrice dns nakon živčanog sloma(otišla piškiti poslije ručka-obrisala sukrvicu s grudama crinone gela)-u isto vrijeme piškim u čašicu i idem raditi test za trudnoću 9dnt-trodnevne mrvice.iskoristim test,ne čekam ni punu minutu,bacam ga nazad u kutiju i odlazim do MM-a.Raspad sistema,plačem,vičem hoću mamu…MM me smiruje i pazite on meni govori ali to je normalno u mpo malo krvi.ja se raspadam,izbacujem kroz plač sve iz sebe.U tom momentu zove me moj sin da dodjemponjega kod bake.Ustajem,idem opet piškiti da vidim kakava je krv! Nema nista,uzimam test iz kutije i imam sta za vidjeti…dvije crtice…e tek onda sam imala sumanute izmjene raspoloženja i sama sebi sam govorila da sam IDIOT!!!!

a sada treba prezivjeti smireno do utorka i uvjeriti se s betom crno na bijelo da smo ovaj put uspjeli..

Vrtuljak emocija.😉. 

• Tencii
    24. Ožujak 2018. 22:46

Kengurica posaljem veceras. 
    M.girl, student13ica i sve druge cure, cestitam na super rezultatima.
    Bravo cure! Sve ste hrabre i jake, veselim se s vama.

• Tencii
    24. Ožujak 2018. 22:48

Wonderland, zao mi je zbog tvog iskustva.  Nadam se da je uspjeh blizu i da necemo dugo cekati

• Tencii
    24. Ožujak 2018. 22:55

??? Kengurica, bez ikakve tocke je?
    Odbija mi poslati, kaze nevazeci mail???

• Kengurica
    25. Ožujak 2018. 04:56

Jesi sve dobro prepisla? Testiral sam s druge mail adrese i radi. kenguricaklokan@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.