Manuella dobila sam i ja tu, odmah nakon transfera.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
IvanaB di si na postupku? Ovo pomaze mrvicama da se bolje održe..
Ja sam u Beta plus u Zagrebu 😊 prvi mi je postupak, pa sam totalno zbunjena i ucim u hodu...iako se nadam da mi je i mozda posljednji postupak 😇😇da su se moje dvije mrve, moja dva spartanca izborila za ostanak samnom ❤❤
Cekaj, a jeste li dobile i utrice bez obzira na pikicu?
Da da utrogestan obavezno. Ovisi ti od klinike do klinike i naravno od zene do zene. Ja imam vec 4 neuspjela postupa iza sebe.. i reka je dok.da su sad sve metode na meni primjenili. Tako da se ne zamaras sa time sto ti ne primas. Nadam se da nam je svima zadnji 💪
*2021. Stigao 💙👶
Utrogestan,estrofem,Andol i folnu pijem al nije mi da te inekcije poslije isto mi je prvi put i u cita sam u Poljaka.. koji je tebi put studentice ?
Evo tek sad vidim tvoj post da vjerovatno je to zbog toga sta nam je prvi put
Danas su mi javili da se oplodilo više od 10 jajnih stanica! Nisu mi htjeli precizirati broj nego da će me sutra opet nazvati da čujem kako sve napreduje i kad će bit transfer. Vjerujem da će čekati peti dan i blastice 😊
Zanima me je li Decapeptyl daje lažne pozitivne testove za trudnoću kao i klasične štoperice? Prije bi dobivala 250 jedinica Ovitrelle i nije mi izlazila iz sustava čak 14 dana, izludila bih. Ovaj put i nisu htjeli dati zbog rizika od hipersimulacije
Da da utrogestan obavezno. Ovisi ti od klinike do klinike i naravno od zene do zene. Ja imam vec 4 neuspjela postupa iza sebe.. i reka je dok.da su sad sve metode na meni primjenili. Tako da se ne zamaras sa time sto ti ne primas. Nadam se da nam je svima zadnji 💪
Naravno da nam je svima zadnji😇 😇Uskrs je pred vratima i ne moze biti drugacije 💫💖
Danas su mi javili da se oplodilo više od 10 jajnih stanica! Nisu mi htjeli precizirati broj nego da će me sutra opet nazvati da čujem kako sve napreduje i kad će bit transfer. Vjerujem da će čekati peti dan i blastice 😊
Suncice to je super sigurno Ce cekati blastociste..sretno😁
Zanima me je li Decapeptyl daje lažne pozitivne testove za trudnoću kao i klasične štoperice? Prije bi dobivala 250 jedinica Ovitrelle i nije mi izlazila iz sustava čak 14 dana, izludila bih. Ovaj put i nisu htjeli dati zbog rizika od hipersimulacije
Nisam sigurna. Nisam to do sada primala, mislim.
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji