Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IvanaB
    26. Ožujak 2018. 14:08

Manuella

Mi smo Cito izabrali jer smo imali zamrznutu spermu..muz mi je prebolio rak prije 5 godina..sve skupa nas je kostalo oko 22 000 kn.. dr.poljak odgovara na svaki mail koji mu se posalje a i sestra ti da privatni broj i u svakom momentu mozes nazvati i pitati..dr. je malo ubrzan.. sad ocito je njegovo iskustvo bolje nego moje al npr prije postupka mi nije dao da napravim briseve ,nije mi napravio ultrazvuk prije transfera,snižen mi je hemoglobin al mi nije rekao da pijem zeljezo dok mu ja nisam predložila..takodjer tsh mi je 2,9 i ja sam nazvala njega i pitala ocu povecat terapiju…sad s druge strane mozda on magičnim stapicem vidi da je meni dole sve uz redu pa me ne zamara s tim ..jer na kraju sve funkcionira odlicno dobili smo 8 blastocista.. i cekam petak za napravit test pa ako pokaze pozitivan naravno da cu hvaliti doktora al s druge strane ako bude negativan mislit Cu da je to bio i njegov propust jer svaku od nas bi trebalo pripremiti za postupak vidit koji su problemi prije samog postupka i koliko je u mogućnosti tijelo pripremiti na to… Eto toliko o citu i dr. Poljaku malo sam se razvezala

Hvala Manuella 😊 neka si se "razvezala" 😉 sto vise info to bolje.
    A ja prosla sve pretrage i sve super i onda mi na dan transfera embrija doktorica kaze da misli da vidi polipe 😣😣 koje naravno nisam prije imala. No ok, rekla je da nisu veliki i da ne mijenjaju pricu o mojem savrseno pripremljenom gnjezdu 😊😊
    Ugl...mislim da ako ih i imam to mogu zahvaliti klomifenima...i taaadaaa ...uđem u postupak sa nalazima za 5 i sad mi samo treba da sam trpajuci se s terapijom imam nesto zbog cega cu imati problem koji do prije tjedan dana, nakon tri mjeseca pretraga, nisam imala 🤔
    But, think pink 😇😇 mrve nas trebaju pozitivne ❤❤

Srećica@
    26. Ožujak 2018. 16:02

Ja sutra idem na aspiraciju,malo sam cool,malo u bedu,nadam se da ce ispasti nesto od 14 folikula...
    Ma moram priznati da me ipak strah. Je li znate dal se dan aspiracije broji kao prvi ili dan poslije? Sve me strah da ce me nagovoriti da mi vrate trodnevne jer blastice ce biti bas na Uskrs,pa im se mozda nece dati dolaziti...

student13ica
    26. Ožujak 2018. 16:21

Srećica@

Ja sutra idem na aspiraciju,malo sam cool,malo u bedu,nadam se da ce ispasti nesto od 14 folikula…
    Ma moram priznati da me ipak strah. Je li znate dal se dan aspiracije broji kao prvi ili dan poslije? Sve me strah da ce me nagovoriti da mi vrate trodnevne jer blastice ce biti bas na Uskrs,pa im se mozda nece dati dolaziti…

Dan punkcije je 0 dan

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Manuella
    26. Ožujak 2018. 16:22

Srećica@

Ja sutra idem na aspiraciju,malo sam cool,malo u bedu,nadam se da ce ispasti nesto od 14 folikula…
    Ma moram priznati da me ipak strah. Je li znate dal se dan aspiracije broji kao prvi ili dan poslije? Sve me strah da ce me nagovoriti da mi vrate trodnevne jer blastice ce biti bas na Uskrs,pa im se mozda nece dati dolaziti…

Aspiracija ti je nulti dan..sigurno CES imati zrlih jajnih stanica!sretno😘😘

• Manuella
    26. Ožujak 2018. 16:24

IvanaB

Manuella

Mi smo Cito izabrali jer smo imali zamrznutu spermu..muz mi je prebolio rak prije 5 godina..sve skupa nas je kostalo oko 22 000 kn.. dr.poljak odgovara na svaki mail koji mu se posalje a i sestra ti da privatni broj i u svakom momentu mozes nazvati i pitati..dr. je malo ubrzan.. sad ocito je njegovo iskustvo bolje nego moje al npr prije postupka mi nije dao da napravim briseve ,nije mi napravio ultrazvuk prije transfera,snižen mi je hemoglobin al mi nije rekao da pijem zeljezo dok mu ja nisam predložila..takodjer tsh mi je 2,9 i ja sam nazvala njega i pitala ocu povecat terapiju…sad s druge strane mozda on magičnim stapicem vidi da je meni dole sve uz redu pa me ne zamara s tim ..jer na kraju sve funkcionira odlicno dobili smo 8 blastocista.. i cekam petak za napravit test pa ako pokaze pozitivan naravno da cu hvaliti doktora al s druge strane ako bude negativan mislit Cu da je to bio i njegov propust jer svaku od nas bi trebalo pripremiti za postupak vidit koji su problemi prije samog postupka i koliko je u mogućnosti tijelo pripremiti na to… Eto toliko o citu i dr. Poljaku malo sam se razvezala

Hvala Manuella 😊 neka si se "razvezala" 😉 sto vise info to bolje.
    A ja prosla sve pretrage i sve super i onda mi na dan transfera embrija doktorica kaze da misli da vidi polipe 😣😣 koje naravno nisam prije imala. No ok, rekla je da nisu veliki i da ne mijenjaju pricu o mojem savrseno pripremljenom gnjezdu 😊😊
    Ugl…mislim da ako ih i imam to mogu zahvaliti klomifenima…i taaadaaa …uđem u postupak sa nalazima za 5 i sad mi samo treba da sam trpajuci se s terapijom imam nesto zbog cega cu imati problem koji do prije tjedan dana, nakon tri mjeseca pretraga, nisam imala 🤔
    But, think pink 😇😇 mrve nas trebaju pozitivne ❤❤

Bit Ce to sve super tako da se neces uopće zamarati s priraslicama😘😘😘

Srećica@
    26. Ožujak 2018. 16:30

Manuella

Srećica@

Aspiracija ti je nulti dan..sigurno CES imati zrlih jajnih stanica!sretno😘😘

Hvala ti😙😙

• hope1234
    26. Ožujak 2018. 19:02

Evo da podijelim s Vama da ni drugom postupku nismo uspjeli....Dns vađena beta,13.64-pozitivno je da je ostvarena trudnoća...Nazalost biokemijska,dns dosla i vjestica.Zanima me ako netko ima svjeza iskustva s Petrovom bolnicom.Naime do sada sam isla privatno,a sad razmisljam da idem u Petrovu.Pa kako ide procedura ,i kako je s nalazima? Tj da li priznaju pretrage iz drugih laboratorija? 0Za spermiogram znam da traze svoj.

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Kengurica
    26. Ožujak 2018. 19:15

Ja sam kad sam kretala u Petrovu imala hormone iz Vuk Vrhovca, tsh iz privatnog. Sve priznali. Mislim da hepatitis i ti markeri vrijede 6 mj, a brisevo cerviksa jednu godinu. Spermiogram smo imali njihov, ali njima dugo nije radio aparat pa sam uvjetena da bi priznali tudji. Mozda ne radi i dalje. Narucivanje prek maila. Ja sam pitala jel mogu kod odredjenog doktora i mogla sam izabrati, ali nisam ostala tamo pa ti za dalje nemam nikakve savjete. Znam da je meni koma bilo sto su konzultacije samo cetvrtkom i cekas po mjesec dana za tog doktora termin, a onda al nemas sve papire opet cekas termin konzultacija.

• IvanaB
    26. Ožujak 2018. 22:39

hope1234

Evo da podijelim s Vama da ni drugom postupku nismo uspjeli….Dns vađena beta,13.64-pozitivno je da je ostvarena trudnoća…Nazalost biokemijska,dns dosla i vjestica.Zanima me ako netko ima svjeza iskustva s Petrovom bolnicom.Naime do sada sam isla privatno,a sad razmisljam da idem u Petrovu.Pa kako ide procedura ,i kako je s nalazima? Tj da li priznaju pretrage iz drugih laboratorija? 0Za spermiogram znam da traze svoj.

Hope1234 jako mi je zao 😣😣 Svaki postupak nova nada i ako ne uspije...ne znam...los osjecaj, no vjerujem i dalje velika volja za pokusati ponovo.
    Mislim da je Beba bila u Petrovoj (jedna od cura koje su se javljale ovdje). Sad je u cekanju bete, no kontaktirat cu ju da se javi i podijeli svoje iskustvo. Hope, nema odustajanja i samo naprijed...
    Gdje si bila u postupcima do sad? I zasto nisi isla preko hzzo do sad? Mislim, ima privatnih poliklinika koje uzimaju na listu hzzo-a...

du1988
    26. Ožujak 2018. 23:12

Ja sam bila u Petrovoj u prvom postupku! Spermiogram su nam priznali jer je aparat bio u kvaru, hormoni i markeri ne stariji od 6 mjeseci, papa i brisevi godinu dana. Sto se tice izbora doktora, ja sam ajmo reci preko veze dosla kod svoje bez cekanja.. tako da ne znam reci jesu li stvarno tolika cekanna za konzultacije! Zao mi je zbog neuspjeha, i ja sam u istom sosu.. suosjecam, ali glavu gore i idemo dalje! Mozemo mi to!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.