Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    24. Ožujak 2018. 09:05

Super, drago mi je da krećete. A u kojoj si bolnici? 
    Da i ja imam isto jako niski progesteron, znaci ne ovuliramo svaki mj. Nemoj se bojati hsg-a, ja sam bila proslo ljeto na njemu. Nije tak strašno kak svi govore, malo boli odnosno imas pritisak dolje ko kad imaš mengu pa te zaboli, ali inace skroz ock. Ides privatno na hsg ili preko zdravstva? 

Noa 💙

• Suncica135
    24. Ožujak 2018. 09:47

Bok cure, upravo mi je završila aspiracija i imam 18 jajnih stanica! Još se borim sa snom od koktela za smirenje i bolove. Zaspala sam prije aspiracije i tokom aspiracije hahah i sad jedva čekam doma opet spavat 

student13ica
    24. Ožujak 2018. 10:09

Suncica sad odmaraj.. to zna bas ošamutiti 😊
    Ja sam jutros imala lagano krvarenje, u cet.mi je bio transfer 2 blastociste.. jel moguce da mi je vec implantacijsko krvarenje?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    24. Ožujak 2018. 10:37

student13ica

Suncicasad odmaraj.. to zna bas ošamutiti 😊
    Ja sam jutros imala lagano krvarenje, u cet.mi je bio transfer 2 blastociste.. jel moguce da mi je vec implantacijsko krvarenje?

Ja sam isto imala u cetvrtak transfer a za sada osjecam samo onak rezanje lagano i tu i tamo malo pika... A moguce da je implatacijsko. Al iskreno da ti kazem nisam ni ja pametna dal uopce treba doc do krvarenja kad je implatacija ili ne ? 

student13ica
    24. Ožujak 2018. 10:41

Pikica89

student13ica

Ja sam isto imala u cetvrtak transfer a za sada osjecam samo onak rezanje lagano i tu i tamo malo pika… A moguce da je implatacijsko. Al iskreno da ti kazem nisam ni ja pametna dal uopce treba doc do krvarenja kad je implatacija ili ne ?

I mene onako bolucka tocno strana di su mi ih smjestili.. a to krvarenje ovisi od zene do zene, ko i sve. Sad neznam jel mi moze to biti tako rano ili mi je nesto od postupka samog pa polagano krvari.. 😥
    Ti si imala nakon 3.dana ili 5.dana transfer?

*2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    24. Ožujak 2018. 10:46

student13ica

Pikica89

student13ica

Ja sam isto imala u cetvrtak transfer a za sada osjecam samo onak rezanje lagano i tu i tamo malo pika… A moguce da je implatacijsko. Al iskreno da ti kazem nisam ni ja pametna dal uopce treba doc do krvarenja kad je implatacija ili ne ?

I mene onako bolucka tocno strana di su mi ih smjestili.. a to krvarenje ovisi od zene do zene, ko i sve. Sad neznam jel mi moze to biti tako rano ili mi je nesto od postupka samog pa polagano krvari.. 😥

Ja sam imala nakon petog dana transfer a koji si ti dan imala? 
    Ne brini sve je u redu samo miruj onda dns,smirit ce se to.

student13ica
    24. Ožujak 2018. 11:06

Pikica 5.dan, 2 blastociste

*2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    24. Ožujak 2018. 11:19

student13ica

Pikica 5.dan, 2 blastociste

Ne brigaj i ne sekiraj se sve ce biti superr 

• Suncica135
    24. Ožujak 2018. 11:49

student13ica

Može se dogoditi rano implatacijsko krvarenje, pogotovo ako su vraćene blastice. Držim ti fige da je to dvoja dugo očekivana mrvica.

• Manuella
    24. Ožujak 2018. 11:58

student13ica

Pikica89

student13ica

Ja sam imala u srijedu transfer i tek mi danas nema krvi.poslala sam dr. Mail i reka mi je da je to uobičajeno valjda od onih metalnih kljesta STA ja znam...uglavnom implatcijsko krvarenje bi trebalo biti 7 8 dan mislim da sam to negdje pročitala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI