Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    24. Ožujak 2018. 10:37

student13ica

Suncicasad odmaraj.. to zna bas ošamutiti 😊
    Ja sam jutros imala lagano krvarenje, u cet.mi je bio transfer 2 blastociste.. jel moguce da mi je vec implantacijsko krvarenje?

Ja sam isto imala u cetvrtak transfer a za sada osjecam samo onak rezanje lagano i tu i tamo malo pika... A moguce da je implatacijsko. Al iskreno da ti kazem nisam ni ja pametna dal uopce treba doc do krvarenja kad je implatacija ili ne ? 

student13ica
    24. Ožujak 2018. 10:41

Pikica89

student13ica

Ja sam jutros imala lagano krvarenje, u cet.mi je bio transfer 2 blastociste.. jel moguce da mi je vec implantacijsko krvarenje?

Ja sam isto imala u cetvrtak transfer a za sada osjecam samo onak rezanje lagano i tu i tamo malo pika… A moguce da je implatacijsko. Al iskreno da ti kazem nisam ni ja pametna dal uopce treba doc do krvarenja kad je implatacija ili ne ?

I mene onako bolucka tocno strana di su mi ih smjestili.. a to krvarenje ovisi od zene do zene, ko i sve. Sad neznam jel mi moze to biti tako rano ili mi je nesto od postupka samog pa polagano krvari.. 😥
    Ti si imala nakon 3.dana ili 5.dana transfer?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    24. Ožujak 2018. 10:46

student13ica

Pikica89

student13ica

Ja sam isto imala u cetvrtak transfer a za sada osjecam samo onak rezanje lagano i tu i tamo malo pika… A moguce da je implatacijsko. Al iskreno da ti kazem nisam ni ja pametna dal uopce treba doc do krvarenja kad je implatacija ili ne ?

I mene onako bolucka tocno strana di su mi ih smjestili.. a to krvarenje ovisi od zene do zene, ko i sve. Sad neznam jel mi moze to biti tako rano ili mi je nesto od postupka samog pa polagano krvari.. 😥

Ja sam imala nakon petog dana transfer a koji si ti dan imala? 
    Ne brini sve je u redu samo miruj onda dns,smirit ce se to.

student13ica
    24. Ožujak 2018. 11:06

Pikica 5.dan, 2 blastociste

*2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    24. Ožujak 2018. 11:19

student13ica

Pikica 5.dan, 2 blastociste

Ne brigaj i ne sekiraj se sve ce biti superr 

• Suncica135
    24. Ožujak 2018. 11:49

student13ica

Može se dogoditi rano implatacijsko krvarenje, pogotovo ako su vraćene blastice. Držim ti fige da je to dvoja dugo očekivana mrvica.

• Manuella
    24. Ožujak 2018. 11:58

student13ica

Pikica89

student13ica

Ja sam imala u srijedu transfer i tek mi danas nema krvi.poslala sam dr. Mail i reka mi je da je to uobičajeno valjda od onih metalnih kljesta STA ja znam...uglavnom implatcijsko krvarenje bi trebalo biti 7 8 dan mislim da sam to negdje pročitala...

student13ica
    24. Ožujak 2018. 12:13

Manuella  da vjerojatno je i od toga.. tko zna. Inace je 7-8 dana od ovulacije tj.punkcije.
    Suncica, pikica 😚

*2021. Stigao 💙👶

student13ica
    24. Ožujak 2018. 12:15

Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće: 

0 dpt...zametak je u stadiju blastociste 
    1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota 
    2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice 
    3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu 
    4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice 
    5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa 
    6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv 
    7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija 
    8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija 
    9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina 

*2021. Stigao 💙👶

• Manuella
    24. Ožujak 2018. 12:38

Onda sam se zajebala ja mislila od transfera...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.