Tencii, zao mi je 😌
Cure pitanje, na Vuku kad vadim spolne hormone i muž spermiogram. Da li nalazi budu gotovi taj dan?
Rayna koliko me pamcenje služi tvoji spolni hotmoni su isti dan gotovi,a spermiogram nama je doslo poštom neznam točno koliko smo cekali na nalaz..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Hvala cure!
Navijam za sve vase folikule i uspjehe i to ce mi i dati vjeru za dalje.
Cure koje ste radile kariogram, jeste dobile nesto za koristiti ako su vam nasli nesto ili ne? Ja sam narucena za mjesec dana, ali se nalazi cekaju jos toliko.
S tim da mi je dr rekla da to nije kao testiranje za trombofiliju u smislu da ako nesto pokaze, da se dobije nesto za koristenje.
Znaci, to je samo da se dobije uvid jel ok
Rayna nisu isti dan gotovi hormoni. Kazu 2 tj, ali i ranije dodje doktorici nalaz.
Tencii kako si psihicki? Ne mogu ti opisati kako mi je zao. Ovo je bas horor. Nadam se da ces svejedno docekati da grlis svoje zlato.
Kariogram radila nisam, ali znam da on pokazuje izgled tvojih kromosoma i partnerovih ako i on vadi. Ako se pokaze neka inverzija/greska nema lijecenja, ali se odredjuje da li je to razlog da vam npr embrij nije dobar. Ukoliko se pokaze takvo nesto onda ima metoda PGD koju rade recimo u Pragu, kod nas ne gdje se kad se oplode jajne stanice jos nesto pregleda (zaguglaj PGD jer nemam pojma o tome osim okvirno) i onda se moze odabrati onaj embrij koji to ne nosi. Ovo je sve vrlo ugrubo napisano.
Danas sam bila na zadnjem ultrazvuku prije aspiracije. Imam 20 folikula i očito rizik od hipersimulacije. Estradiol mi je 11000. U subotu je aspiracija…samo da na kraju imam lijepe embrije i sve će ovo bit zaboravljeno
Meni ti je isto prijetila hiperstimulacija al mi je dao da pijem bromergon on valjda to spriječava…samo su nuspojave od njega uzasne…sad sam prvi dnt i jajnici su super bar mi je doktor to rekao jucer na transferu…uglavnom mirovat pit puno vode i bit Ce sve super
Hvala na odgovoru, smirila si me. Dali su mi neke tablete Dostinex za sprijecavanje hipera, nadam se da neće imati neke nuspojave. Jesi li dobila lokalnu anesteziju tokom aspiracije? Strah me da ću osjećati te ubode...tek me danas uhvatio strah
Kengurica hvala!
Pa, onak. Imala sam faze od bijesa do tuge. Probala sam zaspati , sanjala sam sve i probuila se u placu.
Cekam drugi tj da pogledaju jel sve otislo.
Ako budem mogla, probala bi pokusati vec drugi mjesec . Preporucujem definitivno zeljezo ili neki tonik/sirup sa vitaminima svima ako im se dogodi slicno. Ja sam kupila danas, jer mi je bilo jako slabo. U ljekarni su rekli da je bolje nekoliko vitamina skupa, da to brze pomogne
Trombofiliju ne zele za sada dati, samo kariogram
Danas sam bila na zadnjem ultrazvuku prije aspiracije. Imam 20 folikula i očito rizik od hipersimulacije. Estradiol mi je 11000. U subotu je aspiracija…samo da na kraju imam lijepe embrije i sve će ovo bit zaboravljeno
Meni ti je isto prijetila hiperstimulacija al mi je dao da pijem bromergon on valjda to spriječava…samo su nuspojave od njega uzasne…sad sam prvi dnt i jajnici su super bar mi je doktor to rekao jucer na transferu…uglavnom mirovat pit puno vode i bit Ce sve super
Hvala na odgovoru, smirila si me. Dali su mi neke tablete Dostinex za sprijecavanje hipera, nadam se da neće imati neke nuspojave. Jesi li dobila lokalnu anesteziju tokom aspiracije? Strah me da ću osjećati te ubode…tek me danas uhvatio strah
Imala sam opcu anesteziju tako da nisam nista osjetila....kasnije taj dan samo pritisak i mala bol pri ustajanju
Meni će raditi aspiraciju u subotu pa su mi rekli da ne mogu opcu anesteziju jer anesteziolog ne radi vikendom u Cita . Kad su mi to rekli odsjekle su mi se noge od straha
Tencii 😥😥😥 ,baš sam bila sretna zbog tebe, žao mi je jako, ali barem sad znaš da može i prirodno,nek ti to da snage za dalje .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam pred 3 dana dobila i sad sam se naručila na slijedeći prirodni,iskreno jedva čekam da to obavim pa da vidimo što dalje,sretno svima💕❤️
url=https://lilypie.com]
DANTE
Meni će raditi aspiraciju u subotu pa su mi rekli da ne mogu opcu anesteziju jer anesteziolog ne radi vikendom u Cita. Kad su mi to rekli odsjekle su mi se noge od straha
Ma daj...preglupo..al slusaj dobit CES sigurno neki koktelcic ....a od ovih drugih cura STA sam citala valjda i ne boli toliko a i ustedit CES 2500 kn...znam da ti to nije utjeha al uvik gledaj pozitivne stvari..javi obavezno kako je prošlo
Sortiraj odgovore
Najstariji