Tencii ajde mi se javi na kenguricaklokan@gmail.com ako zelis. Pitat cu te nesto.
Cure kakvo je stanje u kojim ste fazama? Kada su aspiracije?
Meni jucer bio 6 dan i vec 2 koja imam bili na 14mm. Mislim da je to prebrzi rast . Vidjet cemo sutra ako ce bit sto il ne. Kad ti ides?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Cure kakvo je stanje u kojim ste fazama? Kada su aspiracije?
Meni jucer bio 6 dan i vec 2 koja imam bili na 14mm. Mislim da je to prebrzi rast . Vidjet cemo sutra ako ce bit sto il ne. Kad ti ides?
Ja sam danas bila na 2.folikulometriji,u utorak je apiracija. Pa sto su ti rekli za dalje? Velicina je ok,ali meni su takvi danas na 9.dan.
Tencii jako mi je zao!
Ja sam prokrvarila u 6om tjednu... od pocetka beta nije pravilno rasla... iako mi je bilo jasno da ne moze izaci na dobro al nikako se nije dala 2 tjedna je ipak kako tako rasla. Grozno je dozivjeti taj + i pozitivnu betu nakon toliko cekanja i onda ogromno razocarenje, ne zamislivo!
Ja sam imala pauzu, jedan mjesec krvarenje od spontanog i jedan ciklus preskocen! Sad opet cekamo nove rezulate iduci tj u sri al sumnjam da cu do tada izdrzati! 🙈
Tencii jako mi je zao!
Ja sam prokrvarila u 6om tjednu… od pocetka beta nije pravilno rasla… iako mi je bilo jasno da ne moze izaci na dobro al nikako se nije dala 2 tjedna je ipak kako tako rasla. Grozno je dozivjeti taj + i pozitivnu betu nakon toliko cekanja i onda ogromno razocarenje, ne zamislivo!
Ja sam imala pauzu, jedan mjesec krvarenje od spontanog i jedan ciklus preskocen! Sad opet cekamo nove rezulate iduci tj u sri al sumnjam da cu do tada izdrzati! 🙈
Samo hrabro. Grozno je to sve sto zene moraju proci,ali to valjda tako mora biti... borimo se sve zajedno
Cure moje, zvala Petrovu, jako puno ih se oplodilo kaže embriologica, ali u ponedjeljak će se znati više jer ko zna koliko će ih se razviti do stadija blastociste. Ipak se ide na freeze all opet zbog možebitnog hipera, bez obzira što se dobro osjećam ovaj puta, bolje nego prethodni. Moram i u pon na uzv pa ću biti pametnija. Malo sam razočarana zato što se opet ide na smrzavanje, ali kao što kaže moj muž, mi smo svoje napravili sada je na doktorima i Bogu ostalo.
Koliko si imala jajnih stanica? Jesi li bila pod općom anestezijom ili koktel?
I nadam se da ce ti se puno oploditi i da ces puna optimizma uci u sljedeci mjesec.. 😍
Imala sam 19 jajnih stanica i kazu da mi po zakonu mogu oploditi samo 12, ali znam da je sigurno bilo svakakvih i nisu bile sve zrele. Dobila sam koktel lijekova i bila budna cijelo vrijeme. Joj hvala ti puno. 😊 U kojoj si ti fazi darliv?
Noa 💙
M.girl mi smo obavili konzultacije, dobila sam euthyrox 25mg zbog tsh 3.16, moram u sljedecem ciklusu napraviti hsg i ponoviti tsh i ako bude ok prvo pokusavamo inseminaciju. Znam da nije neka uspjesnost, no vjerujemo samo u najbolje, a i ako ne uspije znamo da smo na putu do bebice i to nas gura naprijed, ne zelimo se trpati stresom prije reda. Bit cu na letrazolu u postupku inseminacije jer mi je progesteron 16, a liječnica kaze da je to prenisko. Sve u svemu presretna sam sto smo krenuli, suprugovi nalazi su svi u redu, kao i moji izuzev tih parametara za koje sam i znala da cemo morati korigirati. Trenutno se psihički pripremam za hsg, nadam se da ce proci izdrzljivo bolno 😂
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Super, drago mi je da krećete. A u kojoj si bolnici?
Da i ja imam isto jako niski progesteron, znaci ne ovuliramo svaki mj. Nemoj se bojati hsg-a, ja sam bila proslo ljeto na njemu. Nije tak strašno kak svi govore, malo boli odnosno imas pritisak dolje ko kad imaš mengu pa te zaboli, ali inace skroz ock. Ides privatno na hsg ili preko zdravstva?
Noa 💙
Bok cure, upravo mi je završila aspiracija i imam 18 jajnih stanica! Još se borim sa snom od koktela za smirenje i bolove. Zaspala sam prije aspiracije i tokom aspiracije hahah i sad jedva čekam doma opet spavat
Suncica sad odmaraj.. to zna bas ošamutiti 😊
Ja sam jutros imala lagano krvarenje, u cet.mi je bio transfer 2 blastociste.. jel moguce da mi je vec implantacijsko krvarenje?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji