Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    22. Ožujak 2018. 17:32

Nonina

Evo Nonine… ima 2 folikula…

Hej 2 ali vrijedna hehe...dali si bila na klomifenu ili,?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Nonina
    22. Ožujak 2018. 17:34

Didi28

Nonina

Evo Nonine… ima 2 folikula…

Hej 2 ali vrijedna hehe…dali si bila na klomifenu ili,?

Elonva 150. I ja se nadam da vrijedne.

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Rayna
    22. Ožujak 2018. 17:44

Tencii, zao mi je 😌
    Cure pitanje, na Vuku kad vadim spolne hormone i muž spermiogram. Da li nalazi budu gotovi taj dan?

student13ica
    22. Ožujak 2018. 18:56

Manuella jesu ti pila jucer utrogestan? Ja ga popila danas i nakon pola sata nisan znala za sebe, skorz me osamutilo.. spavala 2 sata.. nisam ga do sada nikad bas pila, a cula sam da zna mucnine stvarati, ali bas takve!! 
    Ostale cure jel i vama tako?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

du1988
    22. Ožujak 2018. 19:05

student13ica

Manuella jesu ti pila jucer utrogestan? Ja ga popila danas i nakon pola sata nisan znala za sebe, skorz me osamutilo.. spavala 2 sata.. nisam ga do sada nikad bas pila, a cula sam da zna mucnine stvarati, ali bas takve!!

bolje ih je stavljati vaginalno-nisu izrazene nuspojave, a i bolje se apsorbiraju! Ja sam odlezala bar 20 min nakon stavljanja, ali kad sam ih stavljala 3x2 onda ovu turu u sredini nisam lezala jer sam bila na poslu ili opcenito izvan kuce. 

url=https://lilypie.com]

student13ica
    22. Ožujak 2018. 19:31

Du1988 ma rekli su mi tako u bolnici jer mi je transfer bio danas. Inace ne bi

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Manuella
    22. Ožujak 2018. 19:46

student13ica

Ja ga od jucer pijem i ne stvara mi tegobe al pijem bromergon koji me zamuti i glava me zaboli.. sad svatko reagira drugacije ja bi ti izdržala danas.. i od sutra ,ako nemaš krvarenja ,opet stavljaj vaginalno..nemoj ga preskakati je r sam cula da je bas važan al ako stvarno ne mozes posalji mail Poljaku on odma odgovara mozda ima kakva zamjena

• Manuella
    22. Ožujak 2018. 19:50

student13ica

STA pijes sve od tableta?

du1988
    22. Ožujak 2018. 19:50

student13ica

Ja sam na dan transfera popila, ali sam vec popodne i navecer stavljala vaginalno! Provjeri jos 

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    22. Ožujak 2018. 19:51

Tencii

Nazalost, sve je zavrsilo danas. 😪.

Probudila sam se u krvi, izlazilo je sve. Kao horor. Boli,stvarno ide dosta. Vijerovatno ce samo otici. Dr je sve vidjela i potvrdila

Ajme baš mi je žao Tencii. Nemaš pojma koliko 😓😐
    Isplači se i odtuguj koliko treba. Znam da ne postoje riječi utjehe koje bi ti olakšale. 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.