Evo Nonine… ima 2 folikula…
Hej 2 ali vrijedna hehe...dali si bila na klomifenu ili,?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Evo Nonine… ima 2 folikula…
Hej 2 ali vrijedna hehe…dali si bila na klomifenu ili,?
Elonva 150. I ja se nadam da vrijedne.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Tencii, zao mi je 😌
Cure pitanje, na Vuku kad vadim spolne hormone i muž spermiogram. Da li nalazi budu gotovi taj dan?
Manuella jesu ti pila jucer utrogestan? Ja ga popila danas i nakon pola sata nisan znala za sebe, skorz me osamutilo.. spavala 2 sata.. nisam ga do sada nikad bas pila, a cula sam da zna mucnine stvarati, ali bas takve!!
Ostale cure jel i vama tako?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Manuella jesu ti pila jucer utrogestan? Ja ga popila danas i nakon pola sata nisan znala za sebe, skorz me osamutilo.. spavala 2 sata.. nisam ga do sada nikad bas pila, a cula sam da zna mucnine stvarati, ali bas takve!!
bolje ih je stavljati vaginalno-nisu izrazene nuspojave, a i bolje se apsorbiraju! Ja sam odlezala bar 20 min nakon stavljanja, ali kad sam ih stavljala 3x2 onda ovu turu u sredini nisam lezala jer sam bila na poslu ili opcenito izvan kuce.
url=https://lilypie.com]
Du1988 ma rekli su mi tako u bolnici jer mi je transfer bio danas. Inace ne bi
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja ga od jucer pijem i ne stvara mi tegobe al pijem bromergon koji me zamuti i glava me zaboli.. sad svatko reagira drugacije ja bi ti izdržala danas.. i od sutra ,ako nemaš krvarenja ,opet stavljaj vaginalno..nemoj ga preskakati je r sam cula da je bas važan al ako stvarno ne mozes posalji mail Poljaku on odma odgovara mozda ima kakva zamjena
STA pijes sve od tableta?
Ja sam na dan transfera popila, ali sam vec popodne i navecer stavljala vaginalno! Provjeri jos
url=https://lilypie.com]
Nazalost, sve je zavrsilo danas. 😪.
Probudila sam se u krvi, izlazilo je sve. Kao horor. Boli,stvarno ide dosta. Vijerovatno ce samo otici. Dr je sve vidjela i potvrdila
Ajme baš mi je žao Tencii. Nemaš pojma koliko 😓😐
Isplači se i odtuguj koliko treba. Znam da ne postoje riječi utjehe koje bi ti olakšale.
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji