Mislim da Beba misli na koagulogram…
Ali tesko da ce ju itko slati bez anamneze neuspjelih T i postupaka na detaljnije pretrage.
Radila sam i to i imunofenotipizaciju-mislim da za to još kažu i kariogram
url=https://lilypie.com]
DANTE
Pozdrav cure
Evo nakon 9 godina borbe krenula sam na prvi ivf
Danas mi je 7 dan pikanja
Pitanje jedno danas mi je uveden ctx i nakon pikanja me jako svrbilo i zacrvenilo se sve kao neka alergijska reakcija dali je kojoj tako bilo
Nakon sat vremena se povuklo
Beba, kariogram se jos naziva kariotip, sumnjam da si to vadila. To se radi u kombinaciji sa partnerom i to rade iskljucivo ako u anamnezi imas habitualne pobacaje..jako je skupa pretraga i ne radi se cesto..pogotovo ne bez anamneze.
Ivana,
Cetrotide mislis?
Beba….
Je ejjj…. Napokon…. Sretno oooo
😘😘
Hvala ,ma samo da krene više
DANTE
Cure imam pitanje.
Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.
Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?
Mene su u postupak (skvorc) uzeli s TSH 2.5 taj im je vec granicni. Sve ispod 2.5 do 0.5 je ok. Sve iznad bas i ne. Ovisno o drugim nalazima odlucuje o postupku.
Beba, kariogram se jos naziva kariotip, sumnjam da si to vadila. To se radi u kombinaciji sa partnerom i to rade iskljucivo ako u anamnezi imas habitualne pobacaje..jako je skupa pretraga i ne radi se cesto..pogotovo ne bez anamneze.
Ivana,
Cetrotide mislis?
Da na njega mislim, bila sam danas u bolnici nije bas normalna reakcija dvoumili su se da promjene terapiju ali su na kraju odlucili da nece ali danas k njima dolazim na pikanje da nebi slucajno odreagirala gore nego jucer...
MM je dobio uputnice za kariotip, genetsko savjetovanje i analizu y kromosoma i tek smo naruceni krajem 4mj 😱😱😱 zar se to uvijek tako dugo ceka?
Pa da nažalost koliko sam upoznata dosta se dugo čeka, i na narudzbu i za rezultate, jedino je valjda u Klaićevoj manja guzva. Zar samo on ide, ti ne? Mislim obično parovi ide zajedno tj.oboje se testira...Iz kojeg razloga idete , ako nije preosobno pitanje?
waithing
Cure imam pitanje.
Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.
Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?
Mene su u postupak (skvorc) uzeli s TSH 2.5 taj im je vec granicni. Sve ispod 2.5 do 0.5 je ok. Sve iznad bas i ne. Ovisno o drugim nalazima odlucuje o postupku.
S drugim nalazima mi je sve ok,jedino taj tsh!😤Naruciti cu se sad da mi pregledaju to...
Beba sretno!!💖
Tencii zao mi je…procekaj da vidis jos danas i sutra kako ce ti biti a u pon.idi izvaditi betu!
Meni je danas 9dpo,test -😥...jel rano🤔 ili ne pojma nemam...ali i dalje polazem nade da bi moglo i prirodno!😍
Anchy30
Cure imam pitanje.
S drugim nalazima mi je sve ok,jedino taj tsh!😤Naruciti cu se sad da mi pregledaju to…
Beba sretno!!💖Tencii zao mi je…procekaj da vidis jos danas i sutra kako ce ti biti a u pon.idi izvaditi betu!
Meni je danas 9dpo,test -😥…jel rano🤔 ili ne pojma nemam…ali i dalje polazem nade da bi moglo i prirodno!😍
Hvala,i ja isto još uvijek se nadam prirodnom,samo šta više ne želim čekat,najbolje je još pričekat sa testom do 14.dana bar. Meni je lani tsh bio 2.78 i gin na mpo je rekla da je sve ispod 3 ok,a sad ću opet vaditi jer mi je star nalaz pa ćemo vidjeti kako je sad.
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji