Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    26. Siječanj 2018. 20:04

mono1111

Mislim da Beba misli na koagulogram…
    Ali tesko da ce ju itko slati bez anamneze neuspjelih T i postupaka na detaljnije pretrage.

Radila sam i to i imunofenotipizaciju-mislim da za to još kažu i kariogram

url=https://lilypie.com]
    DANTE

26. Siječanj 2018. 20:33

Pozdrav cure
    Evo nakon 9 godina borbe krenula sam na prvi ivf
    Danas mi je 7 dan pikanja
    Pitanje jedno danas mi je uveden ctx i nakon pikanja me jako svrbilo i zacrvenilo se sve kao neka alergijska reakcija dali je kojoj tako bilo 
    Nakon sat vremena se povuklo

mono1111
    26. Siječanj 2018. 22:02

Beba, kariogram se jos naziva kariotip, sumnjam da si to vadila. To se radi u kombinaciji sa partnerom i to rade iskljucivo ako u anamnezi imas habitualne pobacaje..jako je skupa pretraga i ne radi se cesto..pogotovo ne bez anamneze.

Ivana,
    Cetrotide mislis?

s0102
    26. Siječanj 2018. 22:34

Beba…. 
    Je ejjj.... Napokon.... Sretno oooo 
    😘😘

Beba
    26. Siječanj 2018. 22:49

s0102

Beba….
    Je ejjj…. Napokon…. Sretno oooo
    😘😘

Hvala ,ma samo da krene više

DANTE

malimaj
    27. Siječanj 2018. 00:16

Anchy30

Nonina

Cure imam pitanje.
    Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.

Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?

Mene su u postupak (skvorc) uzeli s TSH 2.5 taj im je vec granicni. Sve ispod 2.5 do 0.5 je ok. Sve iznad bas i ne. Ovisno o drugim nalazima odlucuje o postupku.

27. Siječanj 2018. 08:31

mono1111

Beba, kariogram se jos naziva kariotip, sumnjam da si to vadila. To se radi u kombinaciji sa partnerom i to rade iskljucivo ako u anamnezi imas habitualne pobacaje..jako je skupa pretraga i ne radi se cesto..pogotovo ne bez anamneze.

Ivana,
    Cetrotide mislis?

Da na njega mislim, bila sam danas u bolnici nije bas normalna reakcija dvoumili su se da promjene terapiju ali su na kraju odlucili da nece ali danas k njima dolazim na pikanje da nebi slucajno odreagirala gore nego jucer...

27. Siječanj 2018. 11:50

Bonne

MM je dobio uputnice za kariotip, genetsko savjetovanje i analizu y kromosoma i tek smo naruceni krajem 4mj 😱😱😱 zar se to uvijek tako dugo ceka?

Pa da nažalost koliko sam upoznata dosta se dugo čeka, i na narudzbu i za rezultate, jedino je valjda u Klaićevoj manja guzva. Zar samo on ide, ti ne? Mislim obično parovi ide zajedno tj.oboje se testira...Iz kojeg razloga idete , ako nije preosobno pitanje?

waithing

Anchy30
    27. Siječanj 2018. 12:31

malimaj

Anchy30

Nonina

Cure imam pitanje.
    Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.

Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?

Mene su u postupak (skvorc) uzeli s TSH 2.5 taj im je vec granicni. Sve ispod 2.5 do 0.5 je ok. Sve iznad bas i ne. Ovisno o drugim nalazima odlucuje o postupku.

S drugim nalazima mi je sve ok,jedino taj tsh!😤Naruciti cu se sad da mi pregledaju to...
    Beba sretno!!💖
    Tencii zao mi je…procekaj da vidis jos danas i sutra kako ce ti biti a u pon.idi izvaditi betu!
    Meni je danas 9dpo,test -😥...jel rano🤔 ili ne pojma nemam...ali i dalje polazem nade da bi moglo i prirodno!😍

Anchy30

Beba
    27. Siječanj 2018. 12:55

Anchy30

malimaj

Anchy30

Nonina

Cure imam pitanje.

S drugim nalazima mi je sve ok,jedino taj tsh!😤Naruciti cu se sad da mi pregledaju to…
    Beba sretno!!💖Tencii zao mi je…procekaj da vidis jos danas i sutra kako ce ti biti a u pon.idi izvaditi betu!
    Meni je danas 9dpo,test -😥…jel rano🤔 ili ne pojma nemam…ali i dalje polazem nade da bi moglo i prirodno!😍

Hvala,i ja isto još uvijek se nadam prirodnom,samo šta više ne želim čekat,najbolje je još pričekat sa testom do 14.dana bar. Meni je lani tsh bio 2.78 i gin na mpo je rekla da je sve ispod 3 ok,a sad ću opet vaditi jer mi je star nalaz pa ćemo vidjeti kako je sad.

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.