Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana22
    27. Listopad 2015. 19:55

Hvala cure, nadam se da cemo uskoro sve biti trbusate :) nego jel mi moze koja reci da li je moguce da sam vec dobila mengu?? Maloprije sam uocila krv i nemam bolove, sutra zovem svog dr.. Danas mi je 26 dan ciklusa, kako idu menge nakon toga svega??

id20
    28. Listopad 2015. 07:31

anchyca, čekaj, to je putni nalog za sve odlaske u zg? i uzv i folikulometrije i punkcija?? ako bude sve u redu na uzv u utorak, onda ću ja biti malo ispred tebe, ali srest ćemo se kad tad..
    pa dana22 moguće je, vidjet ćeš kako će biti danas, i javi se doktoru..

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Aurelija
    28. Listopad 2015. 20:19

Pozdrav! Zanima me da li netko zna kako izgledaju prve konzultacije u privatnoj mpo klinici? Da li doktor zahtijeva pregled/ uzv ili samo komentira dokumentaciju koju imamo sa sobom? Također, da li kaže koju terapiju bi predložio i mogući uzrok problema? Naručena sam kod škvorca, iskreno nisam još spremna za bilo kakve postupke, ali želim čuti drugo mišljenje jer se ne slažem baš u potpunosti sa svojim ginekologom

Aurelija
    28. Listopad 2015. 23:23

Hvala! Prvi puta sam ostala trudna taman mjesec kad sam krenula u te vode, nažalost završilo spontanim, sve se nadam da neće ni sad trebat...
    I još jedno pitanje,  vjerojatno zna netko na ovoj temi - da li se progesteron vadi obavezno 21dc ili 7 dpo? Doktor kaže 21dc što mi nije baš logično ako mi je ovulacija 17- 18 dan

• rory82
    29. Listopad 2015. 18:05

Ciao cure, evo mene natrag nakon duzeg vremena. Vjerojatno cete reci da sam luda, ali nakon negativnog i jako bolnog ivf-a u 7 mjesecu, ja još nisam skupila živce da odem po moje zamrznute blastociste. Bavila sam se razno raznim drugim stvarima i nekako osjećala da sada nije vrijeme za novi pokušaj. Mislim da ću sa sljedećim ciklusom opet probati. Dana22 drago mi je da si bolje, iako mi je jako zao zbog minusa.

dana22
    29. Listopad 2015. 19:24

Cure stvarno ste mi pomogle kad god sam zatrazila savijet i hvala vam :) mene muci jos nesto.. Naime imala sam stvarno jako lose iskustvo s hiperstimulacijom i jako se plasim transfera koji je za mjesec dana. Strah me opet hipera i kako se odluciti opet za ivf, ako ovaj ne uspije.. Da li me ceka svaki puta hiper nakon punkcije??

• Mare0208
    29. Listopad 2015. 20:36

id20 i anchyca i ja sam iz istog grada :) Ne mogu vjerovati, svratim sad tu na forum, te vidim da spominjete dr J. :) Eto, ja sam kod njega od 3. mj. Pokušali s klomifenom i ciljanim odnosima, završilo izvanmaterničnom u 9. mj. Sad skupljamo sve nalaze koje je rekao da bi trebalo obaviti i krećemo za zg. Nisam još s njim razgovara o detaljima, kako sve ide dalje, al eto sad mi je lakše kad vidim da ste i vas dvije odavdje.. Meni je spomenu Škvorca kao mogući izbor. Al mi se još predomišljamo. Super je što sve ide brže nego u bolnicama. Al opet, Samobor nam se nekako ne čini na ruku. Mi imamo smještaj u ZG, ali bi bili tamo bez auta. Kako ste se vi snalazile? Jeste cijelo vrijeme tamo dok traje postupak?

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.